Sběratelská edice PC verze akčního hororu Alan Wake bude o 5 euro dražší než verze standardní (stojí 30 euro), ale svoji cenu si obsahově obhájí, alespoň podle mého úsudku. Krom hry samotné, doplněné o DLC The Writer a The Signal, nabídne krabicová sběratelská edice bonusový...
Když to byla žhavá novinka kterou každej(pc) chtěl ale malkokdo mohl hát stálo to do 1500kč tak že když je to už stará hra co za o mužou chtít 300 až 500??
Dobrý den, myslím si, že z mého akademického pohledu, je Vaše duševní zdraví enormně poškozeno. Pokud máte ještě v sobě kousek člověka, dobrovolně se přihlaste na nejbližší psychiatrické lečebně. Děkuji.
Na Amazon.co.uk uz je sberatelska krabicovka k predobjednani (vychazi zacatkem brezna). Na Amazon.com kasli, buhvi, jestli to tam vubec vychazi a i kdyby to posilali sem, s clem se nevyplati to tam kupovat.
Jediné co u sběratelských edic požaduji je soundtrack + plakát, zvláštní je že zrovna tyto dva požadavky žádná edice nesplňuje :D. Pohlednice hmm.. *7*
Jsem na tom stejně. Bonusy typu filmečky "z natáčení" mě vůbec neberou a když tam není prostě plakát (nebo obrovská mapa) a soundtrack.. hm.. pohlednice jsou skvělý.. v době kdy jsem byl na poště naposled v minulém století.. *4* Proč tam nedali třeba tu baterku???
Treba si vycistit zrak. Soundtrack tam praveze je . Je vidiet aj na tom screene *1* . Jedno CD je Soundtrack, druhe je Hra a tretie je Bonusove DVD. Stale mam ale pocit ze limitka na XBOX bola podstatne lepsie prevedena
Tak zrovna zde soundtrack je, ale u XBoxove verze byl soundtrack jen hromada nesourodych tracku od ruznych interpretu (+ teda 2 od mych oblibenych Poets of the Fall, zde pod pseudonymem Old Gods of Asgard) a sem tam par tracku ze score od Petriho Alanka, ktere pak vyslo full samostatne pod hlavickou Sumthing Else Distribution. Myslim, ze zdejsi soundtrack bude stejny, co byl u te XBoxove verze, ackoli full score by mi udelalo _hodne_ velkou radost. *4*
Nehovoriac o tom, že podľa všetkého tento port vypadá byť veľmi dobrý, či už po technickej stránke, tak hrateľnostnej a ovládanie úplne bezproblémové aj na myši a klávesnici.. a inakšie ak fakt vyjde táto edícia v ČR a SK, tak hneď kupujem.. rozmýšľam síce nad L.A. Noire ale za podporu PC od Remedy, sa asi rozhodnej pre nich
Když byl Alan poprvé oznámen tak tvrdili že to utáhne jaké koli 4jadro. Alan byl z počátku primárně vyvíjen pro PC a jak to do padlo všichni víme. Když už to na konzolích nesype tak se to snaží nacpat do PC jako by nám tím prokazovali laskavost? Na hru jsem se těšil, ale teď jsem jen nasr..nej *16*