Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak novy datadisk pro WoW ted max. lvl 95 pokud se nepletu, no takze funboyove, rychle rychle, rychle naexpit 95 a hura první dungeony, heroicke dungeony, farmeni DQ do zblbnuti a hura na první raid v novem datadisku a druhy raid 3 ,4, 5, a farmeni a farmeni a farmeni ............. porad dokola, vzdyt tahle hra muze bavit uz jen naprosteho pitomce, anebo totalniho zavislaka, vsichni "normalni hraci" uz tohleto prebujele neustale se opakujici monstrum jiz davno nehraji.

    p.s. Ale ze si blizzard umel ty sve ovecky vychovat a ti ted jen zobaji a zobaji a plati, aniz by vlastne zapojili vlastni mozkove bunky.

    Je to sprominutim hnus kam az dokazala zdegenerovat hracska online komunita
    • A co bavi tebe?

      LoL - stejny koncept, jen se honis za vyssim statistickym cislem, aby jsi nehral s debilama.
      WoT - to same, akorat vetsina lidi se honi za vyssima statama / tankama.
      Battlefield - to same, akorat se honis za vyssim K/D ratio.
      Zavodni hry - to same, akorat se honis za lepsim casem.
      Strategie - to same, akorat se honis za vetsim uzemim / lepsima jednotkama / whatever

      Jako jo, WoW je MMORPG a vsechny MMORPG jsou proste jeden velkej grind. Rikat, ze to ale muze bavit jen pitomce je hodne zcestny. Stejne tak muzu rict ja, ze bilej chleba a rohliky jen totalni kr3t3ni, protoze celozrny jsou zdravejsi. Stejne me obcas fascinuje, proc lidi zabijou tech 5-10 minut zivota a vyjadruji se dobrovolne k necemu, co si prvne museli precist, ackoliv je to vubec nezajima, a pak jsou tim jeste tak znechuceni, ze napisou komentar... ackoliv je to vlastne vubec nezajima.
      • Samozrejme ze kazda hra je drive ci pozde, porad se opakujici cyklus, ale podivuji se nad tim, ze tahle sra*ka je tady tolik let a hloupe ovecky, jim porad plati a za to same jiz tady je xy let, tady je alespon krasne videt co s clovekem udela zavislost a na to wowko presne sazi, na zavisle hrace co bez sve denni davky jiz nemohou existovat. O nejakove zabavnosti teto hry se da opravdu dlouze polemizovat, jelikoz tahle hra jiz zadnou zabavnost nema.

        Tve prirovnani mezi hrou a rohlikem je zcela nesmyslne
  • Asharak
    Jo aha, ono je to stejný víkend jako GDS... well, fak -_- *9*

    No jakože ta patlálie s tou Blizz mobou :D Použít registrovaný název, achjo čím dál horší ten Blizzzzz.
    Nejzajímavější ale bude WOW datáč (hned po LotV *7*), pokud tam teda bude, schválně kam přesně se uberou a čím spustí hejt tentokrát ;D
    • Shania
      Nepouzili registrovany nazev, spolecnost co si ho narokuje jaksi zapomela, ze by si mela znacku zaregistrovat.... a udelali to az po registraci blizzardu.
  • asi odhali nove kartičky do heartsone *2*
    • Těším se, dneska sem dostal klíč. *4*
      • Erien
        Je to skvělý!
        • problem s hrama od blizzardu je ze jsou moc složite a musite stravit stovky hodin učením abyste meli v pvp šanci. a porad tam jsou ty otravne, nevyspytatelne a neferove overpowered kouzla jako polymorf, mind control atd. proste debilni duely z wowka akorat na tahy *11*
          • Co? Naopak hearhstone je na karetní hru velmi jednoduchý, co se týče balancu tak je to zatím beta, věřím že to ještě vypilují.
          • Erien
            Jde vidět že si nehral ani Hearthstone, ani jakoukoliv jinou karetni hru. Naopak je HS jednoduchý, pro začátečníky idealní karetní hra, ale v jádru stále dost taktický i pro pokročilé hráče. O tom karetni hry jsou že každá rasa, hrdnina atd mají svoje specialní karty. Pak záleží na tobě jestli je máš, jestli je zařadíš do balíčku a hlavně jestli je umíš ve hře použit. Světe div se jeden ultimítní minion, nezničí 4 slabé. Neexistuje karta, kterou když vyložíš, tak si vyhrál. Navíc je tam system ranku, který vyhledává rovnocenné soupeře. Takže abys mohl hrát nemusíš strávit stovky hodin učením. Takže nevymýšlej bludy.
            • Jack1947
              Joe, je ale nas "Bludman" *15* .
        • Jack1947
          Po precteni clanku v Levelu, mne to take celkem zaujalo.
  • zase pojedou na blizzcon radoby novinari (detsti kolegove z wowfanu) ze kterych si tam delaji opravdovi novinari prdelky ?
  • Jsem zvědav na ten nový wow datáč, v MoP předvedli docela dost zajímavých nápadů ale ne všechno se povedlo. Pokud vyřeší ten problém s reputací a daily questami lépe, a pokud budou opravdu staré dungeony a raidy zase výzvy... tak by to mohl být opravdu HODNĚ dobrý datadisk.
  • Počkám si na Legacy of the Void (čisto len zo zvedavosti ako ten príbeh skončí, aj keď jeho doterajším priebehom nie som nijak nadšený) a potom s hrami od Blizzu končím. Mám dojem že v tej firme sa ku kormidlu dostali hipsteri, ktorých jedinou inšpiráciou je občasná dúha nad Hollywoodom a patetické kvázihrdinské ságy.
    • Trochu jim křivdíš. Blizz hry jsou ty samé, co bývaly. Problém je, že hráčská očekávání jsou jinde. V době, kdy vyšlo první Diablo, Starcraft, Warcraft, tak byly tyhle epické opery poměrně běžnou věcí. Dneska? Dneska se vypráví příběh o dost jinak (vem si, co předvedl Mass effect), takže stejně dělané příběhy, jako byly ty tenkrát, ti dnes přijdou jako béčko. Nejsou špatné, jsou jen stejné. Krom toho, Blizzardi sami tvrdí, že jádrem jejich vývoje je gameplay, což jim upřít nemůžeš. SC2 se ladí furt, furt se hraje (a hodně), Heartstone je čirý gameplay, Diablo taktéž, WoW zjednodušeno, ale pořád tam jde o tu hratelnost a ten herní systém. Upřímně, gameplay dneska spoustě her chybí a příběh to bohužel nezachrání. Napadá mě třeba Beyond: Two Souls.
      • Hlúposť, pozri si Diablo, Diablo II a Diablo III. Stačia len screenshoty, nemusíš ani púšťať youtube. A povezd mi že to nie je na zaplakanie.
    • a MtG *1*
  • mě by spíš zajímalo: ukážou něco z Legacy of the Void? oznámí Warcraft 4? ukážou Titan? gameplay nového datáče k D3? ukázkovou hru té jejich doty? pak dlouho nic, pak Heartstone, pak zase dlouho nic a pak novinky o WoW *1*
    • Hanzik815
      Ukazovat/oznamovat se s velkou pravděpodobností bude: Heroes of the Storm, datadisk k WoW, datadisk k Starcraft II a datadisk k Diablu III, Reaper of Souls (i když ten už tak trochu známe).

      Co se tam se skoro 100% pravděpodobností neukáže: Titan (ten je ještě roky vzdálený), Warcraft 4 (byť by to bylo pěkné).
      • axell1990
        Hmm datadisk ke Starcraftu bych čekal spíš až příští rok, nebo maximálně oznámení názvu. Co se týče wow , tak tady všichni píší datadisk datadisk , ale já bych se vůbec nedivil kdyby se připravované oznámení týkalo přechodu na free to play.
        • název datadisku už známe - Legacy of the Void Ray! *4*
          • Eeeh, chytrá narážky na demo locky? :)
          • axell1990
            Aha tak to jsem nejak nepostřehl, ale s datumem bych každopádně nepočítal. Max řeknou něco jako třetí kvartál 2014 , což pak stejně ještě dvakrát odloží *1*
      • i tak to vypadá jako velice plodný blizzcon
        • Hanzik815
          To každopádně! : )
    • nekromant33
      Sešlo se docela dost věcí které můžou ukázat, datadisky k D3 a S2, nejspíš i oznámení datáče k WoWku (vzhledem k tomu, že 5.4 je poslední obsahový patch, nepočítám ten, který vrátí Orgrimmar do původního stavu). Jestli letos Titan začli dělat od začátku tak bych nevěřil, že o něm něco zmíní. S Warcraftem 4 bych taky nepočítal, ukazují hry až když už jsou víceméně hotové a vypadá to, že teď toho mají ve vývoji víc než dost, než aby měli hotovou další velkou hru. U Hearthstonu možná tak datum vydání nebo datum open bety.
  • Nic o Diablu na Blizzconu? :)
    • Na blizzcone by mali oznamit vela veci okolo RoS.
    • Ale jo, bude tam hratelna ukazka expansionu Reaper of Souls.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit