testovaci text

Diskuse pro Článek Co ukazují nové obrázky z PES 2012?

Konami před chvilkou vydalo oficiální obrázky z fotbalu PES 2012. Měly by ilustrovat situace, které ve hře vzniknou díky upravenému enginu, lepšímu fyzickému kontaktu hráčů, více spolupracující AI nebo realističtějšímu driblování míče. Což jsou shodou okolnosti věci, které...
« Novější 1 Starší »
(nové) wew (anonym)
Nevím co všeci máte náhodou PRO EVOLUTION SOCCER JE NEJLEPŠÍ FOTBAL A SAMOZŘEJMÉ O GRAFIKU a hratelnost jde hlavně.
26.8.2011
(nové) ziggomatic (anonym)
same engine, same shit, different year.
30.5.2011
Bohužel musím souhlasit. Posledních pár let to stojí na mrtvém bodě, jen přidávají blbosti. Je čas začít hrát Football Manager :)
30.5.2011
(nové) Jacobee (anonym)
+2
K čemu je ve fotbale lepší grafika...myslím že tady rozhoduje hratelnost?nebo se pletu?
30.5.2011
(nové) stoupeek (anonym)
+1
Přesně na to jsem myslel. Fotbal si zahraju sice jen příležitostně proti švagrovi a pochvíli stejně věechny opakovaný záběry aj. přeskakujem (až na opravdu pěkný góly samozřejmě). O tu hratelnost jde především a ohledně grafiky mě kdyžtak spíš zajímá, jak to hezky vypadá z perspektivy při herní kameře.....připomínám, že to je můj pocit, jako fotbalového analfabeta:)
30.5.2011
Já jako fotbalista můžu říct že z mého pohledu to vydím úplně stejně, nemám potřebu se ukájet u opakovaných záběrů nebo záznamů kde bych si detailně prohlížel jednotlivé obličeje, hra musí dobře vypadat a hýbat se jako celek, ta grafika už je jen takový pozlátko...

EDIT: Jenže si musíme uvědomit že v dnešní době se pod nátlakem nejširší masy konzumentů upřednostňuje právě ta grafika nad hratelností, bohužel je to tak. Čest výjimkám :)
(editováno v 18:10) 30.5.2011
(nové) sahim (anonym)
co sa tyka hratelnosti mali to v konami rozohrane dokonale. pes 3 pes 4 pes 5 pes 6... cim novsie tym lepsie. no potom z nepochopitelneho dovodu vsetko hodili do hajzla a vyrobili sracku s nazvom pes 2008. a od tohto momentu isla cela hra doboha. je to ako formovat kopu hovien. nech s tym tobia co chcu stale to bude srajda.
30.5.2011
ale prd to bude srajda, vzdy je dobre :) len treba mat pre tu hru pochopenie :) aj ked neni to co byvalo a nebavi uz tak ako pri pes 6 , ale hudba v menu je stale super a pohyby hracov tiez a ako sa tesim ked dam konecne gol, lebo brankar chyta jak delo ... :)a to mi staci
31.5.2011
« Novější 1 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se