Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak snad to nezpackaji jak druhy dil. zatimco prvni dil byl super, neco na pomezi arkady a simulace, tak druhy dil byl otresny. obskurni nastaveni volantu, kdy hra byla skoro nehratelna, singleplayer byl odflaknuty a nudny, multiplayer hodnotit nemohu, jelikoz me crack verze odlakala od koupi originalu. na druhou stranu oba dily need for speed shiftu jsou kvalitativne na urovni prvniho gridu, a navic maji jeste funkcni multiplayer.
  • B.o.b
    No doufám v regulérní díl.
  • Hm, snad se tentokrát budou různá auta chovat různě. A bude větší výběr...
  • “Pohled z kokpitu? Naslouchali jsme vám...” .. Proč najednou naslouchali udájným 2% nebo kolik to blábolili u dvojky? Že by těch cockpitářů nebylo zase tak málo? :P *16*
  • Super. Oba GRIDy považuju za nejzábavnější závodní hry. Takový skvělý balanc mezi simulátorem a arkádou (i když dvojka jde do arkády mnohem více). Návrat kokpitu je fajn, i přesto, že mi ve dvojce nějak extra nechyběl, ale když už, tak pohled z kokpitu a vypnout veškerý HUD... pak má závodní hra teprve správný grády.
  • Snad vylepší ovládání volantem, nebo jsem někde udělal chybu při nastavování, ale ta hra není schopna pracovat s volantem co má 900° otáčení. Když valím 70 třeba, tak není možný abych potřeboval točit volantem do prudší zatáčky o celou otočku nebo víc. Tak to teda nefunguje když jedu s autem v reálu, točit volant o celou a víc otáčku je jen při malých rychlostech. Prostě to na mě působí že to jak moc otočím volantem ovlivňuje jak moc to auto chce jet na nějakou stranu a né to jak moc se otočí kola. ( že směr nepočítá podle směru kol, ale podle velikosti směru co dostává od ovladačů ) . Jezdím teda s nastavením na 360° a to už je lepší, ale zas točím na max jen kousek. Jestli někdo má nějaký zkušenosti rád se nechám vyvést z omylu :)
  • Těším se, dvojka byla parádní, mp nehraju, ale single byl bezvadný. Chování aut, hratelnost, pěkný balanc mezi NFS a Assetto Corsa :) Dohrál jsem to do konce a těšil se na každý další závod a auto. Možná nejlepší závody za posledních pár let. Takže na trojku jsem hodně zvědavý.
  • Miserius
    Grid 2 měl naprosto tragickej singleplayer... To i ten multiplayer kdy člověk musel levelovat a střádat peníze na nové auto a upgrady byl 10x lepší kampaň než regulerní kampaň kde člověk fasoval auta jako fusekle a tunit si mohl tak maximálně samolepky na kapotě
  • NavrySS
    Ať je prosím stejně vynikající, jako ten první. *5*
  • ne ne ne nechci dalí grid :-(

    chic dirty prosím dirty :-/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit