Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aha, takze opet potrebujou naimplementovat nejaky "prodluzovadlo" = > vopruz se "scanovanim" planet, pripadne projizdenim "ve vozitku" .... hele, nejsou nahodou vsichni zelene/zlute/... mrtvy?
  • Mako bylo fajn, ale ty cookie-cutter vedlejší mise už tak moc ne. Nebudu se zlobit, pokud jich o něco ubyde, ale budou zajímavější.
    • Ne, Mako byl odpad, stejne jako vsechny vedlejsi mise z ME1. Jedina nepribehova mise, ktera stala za to byla ta z DLC
      • Zato ME3 s vedlejsimi misemi zazaril, ze? "Hele, ztratili jsme nejakou sochu, kdyz budes pobliz privez nam ji." "Ouki douki, socha na vas ceka v hangaru 4"....
  • TheGGG
    No jo, byla to sice průměrná space opera, ale vzato kolem a kolem, vycházejí i větší braky. Plusem série bylo že se člověk vobčas fakt pořádně zasmál, nějakému tomu skrytému džouku. A abych nezapomněl, některý postavy byly docela zajímavý. ME2 nejlepší díl. Jednička a trojka průměr.
  • Bože takovou blbost jako je tato série a oni to potřebujou vyvíjet x-let. Pak budou zase plakat, jak neprodali x-mil. kopií a jak chudáčci prodělali...
  • Kdyz vidim, jak z ME4 neni vubec nic hotove a vyjde za nekolik let, a kdyz si k tomu pridam ten teaser na dalsi bioware hru (ktery tez ukazuje ze jeste nemaji vubec nic nez nejaky koncept), tak to opravdu vypada ze mel Dan Vavra pravdu a nekteri velci vydavatele cekali jestli konzolovy a PC trh nahodou nezanikne ;-)
  • skoda, mohli udelat neco treba z doby protheanu a vymslet novou rasu, ktere by se podobala lidem, aby se zavdecili vsem :D i kdyz protheane asi zrovna nebyli mirumilovna rasa podle toho co si pamatuju :-) tak mozna dalsich -50 000 let a nece uplne noveho
    • Teoreticky by mohli udělat něco s Javikem...během Protheanské války ale dost o tom pochybuji, myslim že to bude klasický sequel...pak budete mít i šanci slyšel jak lidi mluví: "Shepard zachránil Terra Novu", nebo přijít do krámu a slyšel jako uvítání "Hi I'm commander shepard and this is my favorite store on the citadel" a podobný píčovinky, hráč uroní nostalgickou slzu...
  • v podstate sme nezistili nič nového, iba sme si nechali potvrdiť dávno známe informácie, ktoré pretekali rôznymi kanálmi či už z BioWare alebo v fan base, fakt ma celkom pobavili tou veľkou akože informáciou, nehovoriac o tom, že nechcú aby bol ME o ďalšom Shepardovi no aj napriek tomu prezentujú to čo majú s N7 tagmi a makom etc. etc... čiže Casey opäť bullshitoval, snáď mu niekto vytrhol kormidlo nad ME z rúk.
    • Co ma prosim ta spolocne N7 a Mako spolocne so Shepardom. Je vela vojakov s tym oznacenim rovnakou aj takych, ktori mohli jazdit na novom Makovi..
  • líbilo by se mi, kdyby to mělo příběh ze stejné doby, ale z jiné galaxie, kde shepardova rozhodnutí mají minimální roli, ale jsou tam. dostávaly by se tam jen v náznacích a jemně by to ovlivňovalo příběh. v určité části hry by pak došlo k rozbití mass relays, což by zas mělo velký význam pro hru a výrazně by to ovlinilo příběh.má to tak trochu star treckovský nádech - snaha o návrat vesmírné lodi na zem nebo tak něco.
    • Lidi...neblbněte...odehrávat se v jiné galaxii a Shepardova rozhodnutí minimální roli...myslim, že i v tý nejbližší galaxii té naší mají Shepardova rozhodnutí naprosto zápornou roli, protože o nich nikdo neví,nikoho tam nezajímají a nikdo nikdy tam nebyl (ani v universu mass effectu) a pravděpodobně ani nikdy nikdo nebude (na cestu do jiný galaxie by byly krátký asi i Mass Relays),

      Takže kdyby to přesunuli do jiný galaxie, tak už to nebude mít s původním příběhem nic společnýho protože i Reapeři likvidovali jen a jen naší galaxii a pak zmizeli za její okraj do "temného vesmíru"
      • taky mam stejny pocit. ve hre sice bylo receno, ze reapers jsou z mezigalaktickeho prostoru, ale jina galaxie to uz je fakt hodne daleko a s puvodnim me by to nemelo nic spolecne
        • Sám si to "citoval" "z mezigalaktického prostoru", to znamená, že z toho prázdna co je mezi galaxiema...bůh ví co tam je a jak to tam vypadá vůbec, když lidská družice před dvěma lety dosáhla okraje sluneční soustavy po 30 letech tak byli všichni na větvi, že se cestou někde nerozmlátila...a to mluvíme o naší soustavě, to, že se ME série drží v hranicích naší galaxie je na ní to sympatické, ač fantaskní scifi (50 milionů inteligentních *ras*, Mass Relays etc.) tak na tak tenký led jako je jiná galaxie si naštěstí netrouflo a snad netroufne...
          • Ale my vime, co tam je. Neni tam nic. Prave proto tam Reaperi chrapou, protoze vedi, ze tam nikdo normalni nepoleti a nenajde je. Takze ano, jina galaxie je hodne velky ulet.
  • Jack1947
    Doufám že budeme hrát za Jokera protože by to dávalo větší smysl - na konci 3jky by přežil asi jako jediný.
    • Jam97
      Pokud jsi hrál Extendet Cut DLC, tak víš, že přežila celá posádka (pokud jsi si vybral splinutí biologického a syntetického života, jinak nevím).
    • Jako, že by z ME udělali "simulátor" pilota jo?
      • Jack1947
        No byla by to možnost, (létat v lodi) hlavně by to bylo zase trochu jiné, Joker byl dost upozaděn tak by měl více prostoru a sám by se mohl učastnit taky bitev. Koneckonců on by nahradil Shepharda, ctil by jeho památku a odkaz. *4*
        • Joker měl chorobu která zapříčinila že měl řidký kosti, těžko by se tak mohl účastnit bitev
          • Jack1947
            Hm... tak aspon aby byl vedlejší postava která by víc zasahovala do děje a né aby jen za ním chodil hráč když potřeboval.
  • DeDy
    Zajímalo by mě, jestli co-op v MS3 stojí za to, abychom ho s kamoši koupili? Dívám se, že tam je pro co-op 8 map. To se celý ten galaktický boj točí dokola furt na stejných mapách a jen se získávají nové zbraně, vybavení a postavy?
    • Jestli vás baví kooperace kde opravdu záleží na týmu, tak určitě. Sám jsem k tomu přistupoval po dohrání ME3 skepticky, ale mám pocit že jsem u toho vydržel možná 2-3x dýl jak u singlu...takže počítej přes 100h multiplayer určitě. Nehorázně mě to chytalo. Ras a povolání (která jsou mimochodem dost odlišná) je tam mrtě, zbraní je tam mrtě, upgradů, způsobů hraní atd... Nedivím se že se u 4ky chtejí více soustředit na koop. U ME3 to byl jen doplněk a setsakra se povedl.
      PS.: Jestli začnete hrát, vůbec se nediv, že ze začátku nezvládnete dojet do konce i jedinou mapu. Je to celkem tuhý i na bronz (nejlehčí) obtížnost. Důležitá je taky spolupráce na speciální nepřítele. Náhodou ho přehlídnete nebo necháte moc "rozkoukat" a klidně vás wipne(od slova wipe :) ).
      • Pro zkušenou N7ku není Bronz ve dvou lidech problém.

        Pro největší frajery je za některé postavy málo i Platinum Solo (Koukám na tebe, Geth Juggernaute...)

        Nejlepší jsou stejně Kvariani. Zkombinovat s Infiltrátorem, a je to nástroj na zabíjení jedna báseň.
        • Já miloval hrát za N7 Slayera :) To byl občas zmatek, ale to brutální melee s teleportací, kde jsem sekal jednoho za druhým a než se stačili vzpamatovat, už jsem se teleportoval k dalšímu. Navrch jako bonus teleportace i třeba o výškovou úroveň na mapě. V rage jsem šel na tykačku i s Banshee. Asi si to zase párkrát zahraju. :)
          • Já mám Kvarianku Infiltrátorku, Cloak mám na ne-sniperovací větev (používám M7 Lancer), granáty na maximum (proti pancíři), Sabotage jsem odfláknul s tím co zbylo (Quarian Defender ani Fitness nemám na maximum, no co).

            Lancer když si pomůže bonusem za útok z Cloaku, může při střelbě do hlavy (2.5x násobič) na Zlatou jít do většiny Reaper pěchoty, sundat bariéry/štíty (ikdyž na to jakožto puška není dělaný...) a pak granátem na odkrytý pancíř, popřípadě když dojdou, hurá puškou. Pokud potkám Gethy, Sabotáž stačí na dočasné obrácení nepřítele proti svým - takhle ohackovat Geth Prime, to je teprve pořádná sranda! Taky se hodí u Cerbera proti věžím (mají hrozný damage - když se hacknou, nestřílí zpátky... popřípadě střílí po vlastních).

            Někde jsem dokonce měl kdysi seznam všech zbraní v multiplayeru a jejich hodnot (včetně těch DLC). Podle něj byl Lancer snad třetí nejlepší zbraní ve své kategorii (ale zbylé dvě, tedy N7 Valkýrie a Cerberus Harrier žerou thermal clipy jako kdyby jim za to platili, Lancer funguje na starém systému z ME1 - tady se s ním může mlátit Protheanská Particle Rifle, která ale musí střílet v dlouhých dávkách).

            Druhou excelentní volbou (i na Platinum) je Human Engineer, vylepšit vše na maximum (kromě Drona), na pistoli narvat Power Magnifier, a jen spamovat Overload a Incinerate (Převážně Overload. Incinerate pouze proti pancíři.) - Overload funguje proti štítům i bariérám zhruba stejně, proti nechráněným cílům má stun - pak stačí silná pistole s velkým množstvím munice (třeba Phalanx).

            Aaach, zlaté to časy.
            • Když to tak čtu, si snad budu muset zase po delší době zahrát..

              Human engineer - incinerate+chain overload spolu tak krásně kombí, to je potom mela. A na dorážení lehoučkou Disciple nebo N7 Eagle... A nebo asi mojí nejoblíbenější "EDI" s bonusama na melee a Crusaderem, ta umí při útoku z cloaku vystřelit z mapy i Bruta holejma rukama.
              S tou sem se nakonec prokousal i přes solo gold, i když to byla pro mě už teda fuška..




              Tak pevně doufám, že soudruzi v BW si pořádně poradí s MP i v dalším díle, hlavně ko-op, to je potřeba a je toho pořád málo..
    • Zkus omrknout nejaka youtube videa, tezko rict jestli by te to bavilo. Ja osobne ho hraju dodnes, je tam fura nejruznejsich ras a povolani, kazde ma jine schopnosti a vetsina je necim unikatni. Proste mi staci ta moznost hrat za justikaru, vorchu nebo voluse ;-)
    • Map je 13 (všechny mp dls jsou zdarma) + 6 hazard verzí
    • 4 lidi to hodí na mapu. Každou třetí vlnu (tzn. 3,6,10 - vychází to jen přibližně) to hodí úkol - za ten jsou prachy.

      XP jsou vždy.
    • pokud se nic nezmenilo...hral jsem to uz hodne davno, tak multiplayer je nasledovny...vysadi vas to na jednu z tech map, kde mate za ukol zlikvidovat nekolik vln nepratel, ktere se tam spawnuji...pokud vsichni zemrete (muzete se navzajem ozivovat) tak konec a dostanete pridelene expy a prachy ?
      • Nic sa nezmenilo, predvcerom som to oprasil a stale su na publiku lopaty co bezia dopredu a chcipaju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit