testovaci text

Diskuse pro Článek Další hry od CD Projektu budou na PC i nové konzole

Chlapíci z CD Projekt RED jsou pilní jako včelky, sympatičtí jako medvídek koala a vizionářštější než Pýthia. Takže není divu, že v jednom z rozhovorů prohlásili, že jejich dva tajemné, chystané projekty pro roky 2014/15 budou na novou generaci konzolí a vyjdou souběžně s PC...
« Novější 1 Starší »
Myslím, že je ten pravý čas na pořádné cyberpunk RPG.
PS: Co jak tak úžasného na bílejch medvědech s černejma flekama? *3*
20.2.2012
(nové) blázen (anonym)
+9
když nerozeznám koalu od pandy tak to alespoň veřejně neprezentuji *1*
20.2.2012
Tady zřejmě někdo netuší jak vypadá koala *1* , pro nápovědu - upload.wikimedia.org/wikipedia ...
Pro příště si neplést koalu a pandu *3*.
20.2.2012
Šmarjá, to jsem tomu vytřel zrak *8*. Teď abych chodil kanálama *1*. Se mi to nějako pomotalo v kedlubně, čtu koala, myslím panda. Taky vás to čeká, chlapci. Holt ten věk člověk nezastaví. Ale při troše dobé vůle by se určitě i nějaká albín koala ušpiněná od bláta dala najít *1*. A i ta koala teda není zrovna zázrak *3*.
Každopádně na tom cyberpunku trvám
EDIT: A je to. 5 smajlíků v jednom postu jsem ještě neměl *15*
(editováno v 20:53) 20.2.2012
(nové) anonym (anonym)
to stejne jako jini. Proste se prestanou omezovat a nakonec pockaji, zda nove konzole vubec vyjdou. Potom zacnou rezat a rezat, nebo vubec ne *1*
20.2.2012
Divím se, že jim to ještě někdo věří. Oba Zaklínači měli být portnutí na konzole. Nakonec jen dvojku portli po roce na Xbox. To jsem zvědav, jetli to tntokrát prolomí.
20.2.2012
(nové) scart (anonym)
+3
až na to že W2 není port
20.2.2012
Přesně tako, vůbec se nejedná o port, nýbrž o konzolovou adaptaci, cili hra je uplne stejna jen programována od základu pro Xko, aby hra na konzoli byla nativní....když sem se to dozvěděl, tak jsem ustoupil z mého názoru, že počkám na recenzi jak ze se port povedl a pak si to koupím, a hned sem si předobjednal (přívěšek vlka je prostě přívěšek vlka *2* )
20.2.2012
ten Rise of the White Wolf, či jak se jmenoval ten zrušený projekt, také nebyl jen port, ale měnil bojový systém kompletně a grafika byla také uplně jiná...
20.2.2012
Konecnie to niekto robi spravne(urobit hru primarne na PC- vela moznosti, bindy, hi res textury atd) a potom downgradovat + zjednodusit ovladanie. Nie ako vacsina kde urobia konzolovu hru a len portnu na PC
20.2.2012
Tak těm sympatickým koalám držme palce a nechme se překvapit s čím na nás ty koaly vybafnou *4*
20.2.2012
Mě se líbí, jak pořád každý něco připravuje na "ty nové konzole", ale o nich jinak nikdo (Sony, Microsoft aj.) ani slovo. *7*
20.2.2012
(nové) romannet (anonym)
Myslim, ze to ze Sony ani MS nemluvi verejne o novych konzolich, tak to neznamena, ze predni vyvojari SW na ne, budou vedet o trosku vic. Pokud se nemylim, tak i s poslednim xboxem a PS3 byly urcite informace predany do vetsich studiich drive nez verejnosti.
20.2.2012
No pokud budou pořád více přemýšlet o hře než trhu, vypadá to na další skvělou hru ke koupi *4*
20.2.2012
« Novější 1 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Příspěvky jsou z těchto diskusí:

Související diskuse:

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se