Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kojima. Už vás někoho zklamal? Mě teda ne. A to hned 4x :)
  • já mám s MGS jeden problém, vůbec nepobírám ten příběh a to jsem dohrál 3 díly *1*
  • MrSanta
    Grafika na next-gen místy trochu rozpačitá, ale to přičítám alpha verzi a nekvalitnímu videu.
    Potěšíl hezký stín. Teď ještě kdyby ten vojcl na stín zareagoval, to by byla šupa.
    Celkově mě ukázka spíše zklamala. Ani ne tak kvůli grafice, či herním mechanismům (i když ze střelby jsem moc dobrý pocit neměl), jako spíš podle stylu hraní. Není mi moc jasné, proč stealth akční hru vývojáři předvádí šílenou přestřelkou při které je zapnuta nesmrtelnost.
  • tonnymontana
    tak pred pard dny jsem si poridil MGS 2+3 na PS2 jsem hodne zvedavej:) jsem si konecne poridil nejakej playstation azatim nejsem zklaman, hodne her me proste chytla a naopak hodne her nestoji ani za zminku. kazdopadne konzole je to skvela navic cena na aukru je skoro smesna. Ale kdyz jsem zkousel killzone tak jsem jen nechapal:) zamerit nekoho rucne na gamepadu tak tomu rikam maso+drevo+koliky+vosk :D

    doufam je MGS5 dopadne dobre a pribeh si vychuitname v anglictine:) hold japoncici umej
    • MGS 2+3 jsou pro mě osobně (spolu s FF X) nejlepší hry na PS2. Určitě jsi neprohloupil, když jsi si jí dodatečně pořídil *4*.
      • tonnymontana
        mno jsem na ne hodne zvedavej:) jinak rikas ze FF X beres za nejlepsi dil serie? me byla hodne doporucovana sedmicka. pokud mas cas klidne se rozepis jaky je v tom vlastne rozdil. ja se na FF strasne moc tesim ale nevim u ceho zacit:) na ten MGS se vrhnu hned jak dohraju The Thing, asi nemuzu hodnotit hratelnost protoze filmy mam rad hodne a hru jsem kdysi davno hral na pc takze ukapla ta nostalg. slzicka :)
  • Jako graficky je to moc pekny. Ale alespon me to shazuji ty featurky ktere zvyraznuji cile. Najednou je pocit reality v cudu.
    Jina kapitola je to pojeti. Hlavni hrdina v nalestenem homo oblecku jako cerstve vybalenem po nakupu a k tomu radoby drsnej a neoholenej ksicht. Asijska mentalita je asi jina a mozna takto vypada ten skutecny hrdina s kterym se japonsky hraci radi ztotozni. U mne to jaksi nefunguje. *7*
  • nejdriv dostane nekolik hitu, vzapeti skoci z 5m veze na beton jakoby nic, to bude kvalitni konzolova hra, zrejme *6*
  • Ta hra se snaží vypadat realisticky, přitom animace hlavní postavy působí až komicky, trhač, prostředí nezáživné, akce - střílení jak ze střílečky před deseti lety, hlavní postava s těma stehnama v neoprenu a střihem ala devadesatky ja nevim, ale hrat bych za něj dobrovolně asi fakt nechtěl, prostě nefunguje to...
  • regant
    rozumim asi každýmu 50. slovu (anime FTW) ale může mi někdo vysvětlit co znamená to Hu hu, ho ho, ha ha???
    • Jack1947
      To snad netreba prekladat, to jsou projevy radosti, ( ale ne jakto zname my.)
  • Jsem jediný, kterému to video přijde jako nádherná hra na současnou generaci ve vyšším rozlišení s pár efekty navíc? Zrovna od Kojimy bych čekal víc - MGS byly vždycky po grafické stránce na špici.
    Mimochodem na rozdíl od autora článku, který hádá, že se do té lokace pokud tedy ve hře bude ve dne nepodíváme myslím, že vzhledem k oznámené možnosti vybírat si denní dobu mise/24 hodinovému intervalu, nebude denní návštěvě libovolného místa ve hře nic bránit.
  • to nevím proč by fps patřily na pc, na gamepadu je hraní mnohem lepší a reálnějčí než ta scifi nereálnost na klikači *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit