zavřít
...

Darksiders: Wrath of War - recenze (PC)

Borci z texaského Vigil Games mají momentálně plné ruce práce s onlinovkou Warhammer 40.000: Dark Millennium Online, ale i přesto si našli čas na PC konverzi své konzolové akční arkády Darksiders, která na začátku roku vyvolala rozporuplné reakce. Většina hráčů sice byla spokojená, ale někteří recenzenti...

Novější 1 2 3 4 Starší

  • Blob (anonym)
    1 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Tohle je ale opravdu hodně dbilní recenze...
    2.9.2017

    reagovat

  • Ind (anonym)
    1 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Tuhle recenzi psal mentál. Ale fakt naprosto dementní mentál, kterej pravděpodobně trpí dlouhodobým pomočováním způsobeným duševním traumatem z dětství (možná dotěrný strýček, kdo ví). Příště sem prosím nepouštějte lidi, kterým někdo celou pubertu strkal svého chlupáčka do ucha...

    Ani se nedivím, že ten blbec tu toho zas tak moc článků nenapsal...
    12.8.2017

    reagovat

  • JOhnyKroulis (anonym)
    2 souhlasí, 0 nesouhlasí
    O tom, že je ta recenze naprosto příšerná a otvírá mi kudlu v kapse mluvit nemusím, to všichni víme. O tom, že je to kopie, ..srsly ? To, že je platidlo duše hned znamená, že je to kopie? Bullshit..
    O tom jak mě ta hra neskutečně chytla byhc tady mohl psát hodně dlouho, ale nebylo to hratelností, ani grafikou, ani bossama ani hádankama, což to vše bylo skvělé! Ale ten příběh.. Originálnější příběh jsem ještě ve hře neviděl, díky němu jsem tu hru opravdu dohrál jedním dechem! Vždy když jsem přišel ze školy těšil jsem se na válku.. Opravdu musím vývojářům zatleskat, připomnělo mi to starý dobrý Gothic, ne-li ho předčilo :)
    1.12.2013

    reagovat

  • melganic tiscali.cz
    9 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Btw, GoW na PC není. Takže já si přičítám automaticky aspoň +2 body k hodnocení, protože pro mě to nemá co vykrádat (údajně).
    23.5.2012

    reagovat

  • Has (anonym)
    1 souhlasí, 10 nesouhlasí
    Je to sice pasé, ale kdyz vyšlo prewiew na 2ku, tak sem koukl co jste napsali v recenzi na jedničku. A ja asi jako jedinej naprosto souhlasim s recenzentem. Je to totálně bezduchá mlátička bezesmyslu. Po nainstalování jsem to vydrzel hrát asi 2 hodiny a znechucen nicnepřinášejícím klišé rychlej uninstall. Chvilema mi to přišlo jako serious Sam - kde jen čekáte až konečně všechny pobijete a když už to vypada, tak óóó bože další....a zase stejně tupě všechny pomlátit.
    Ja bych tomu dal tak 5/10....málo která hra mě takhle rychle odradila.
    6.9.2011

    reagovat

    • jejdasek (inkognito)
      5 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Za dve hodiny ti hra neukazala co vsechno umi, nehodnot ji. Ja po deseti hodinach hrani jsem nadsen a to jsem porad jeste nevidel vsechno, jen to tusim z temer prazdneho invrntare.
      22.1.2012

      reagovat

    • SK (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      Udelal sem to same co ty, a proste nejsu schopny se rozhodnout esli to je hra pro me nebo ne :( skoda ze chybi videorecenze nebo neco podobneho...
      3.4.2012

      reagovat

  • Lukas (anonym)
    0 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Ahojky lidicky muzete poradit jak to hrat na klavesnici ? Nemam moznost to nikde prenastavit na klavesnici jen na ovladac
    28.2.2011

    reagovat

    • michelangelo (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      To souhlasim, drzet CapsLock plus mackat '+', 'ě', 'š', pro pouziti skillu, je prstylamouci setting, v praxi to dopadlo tak, ze skilly nepouzivam. Hraju jednicku az po dohrani dvojky, ktera se kombinaci mysi a klavesnice dala ovladat velmi pohodlne.
      12.9.2012

      reagovat

  • Dekker (anonym)
    8 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Tadle recenze mě vysloveně urazila co se týče pohledu daného pisatele na onu hru ... nepopírám, že třeba bere hodně znaků z jiných her, ale aby se tady rozepisoval jak mu hrozně kazilo hraní občasně namáhání mozku by se dalo považovat, že žádný nemá. Asi je spíše ten typ co hraje CS:S a jim podobné kde nemusí dělat nic než střílet a střílet

    Je sice pravda, že souboje jsou některé protáhlejší, ale je tam dost nápověď aby se to srazilo pod 10 minut na bosse. Tiamat třeba má slabinu v tom, ,že je potřeba ve správnou chvíli udělat akci. Truchlitelka se dá udolat ze všech nejrychleji když je hráč pohotový ... ani když jsem to hrál poprvé sem neumřel vícekrát jak 7x za celou hru a to i když sem jel na apokalyptickou ... stačí jen používat hlavu a uhnout, nebo vykrýt úder

    Hra se dá dohrát za pár hodin a nebo nad ní strávit i pár dní ... co já se nahledal než sem našel všechny bedny a překvapení.

    Není problém to hrát na klávesnici, ještě nemám možnost porovnat s gamepadem, ale oboje má svoje plusy i mínusy. Rozhodně se těším na dvojku

    a ještě na závěr. Recenzent asi absolutně nedával pozor a nebral v potaz příběh a celé pozadí ... pokud by si přečetl i komiks který u toho je tak by zjistil proč je třeba ten strážce, či jak toho ducha nazvat :-D, naštvanej, protože mu rada odrovnala sestru, která právě informovala co se děje na zemi a kdy tam dorazil Válka
    13.1.2011

    reagovat

    • inkvizitor 3000 (anonym)
      0 souhlasí, 0 nesouhlasí
      ahojky muzes mi poradit jak mam zabit toho velkeho robota likviduju ho uz dost dlouho dik
      16.2.2011

      reagovat

  • orlando (anonym)
    0 souhlasí, 0 nesouhlasí
    nemate nekdo save do hry jestli jo muzete mi je prosím poslat na email orlando025@seznam.cz
    7.12.2010

    reagovat

  • kING (anonym)
    1 souhlasí, 1 nesouhlasí
    naprosto paradni hra, ktera pro PC hrace musi pusobit jako zjeveni :D moc podobnych her na pc neni a rozhene ne uz tak skvele hratelnych. ja pred touto hrou hral gothic 4 a pokud pominu spoustu predmetu v gothicu a tech par questu, tak ty hry by se daly zaradit do stejneho zanru, ale ta puvodem konzolova je lepsi
    18.11.2010

    reagovat

  • Zeus (anonym)
    15 souhlasí, 0 nesouhlasí
    Pravdu povediac neprispievam do for normalne, ale tento recenzent ma "dojal" to co tam mate za ( a poviem to doost jemne - nekompetentneho cloveka) ze ani nevie posudit hru? Vecsina inych svetovych casopisov vyhlasili Darksiders ako najvecsie prekvapenie roka a dali hodnotie 8/10 a 9/10 ale tento clovek evidentne nevie o com hovori.
    Nepokladam sa za vasniveho hraca ale hram uz 15rokov, a presiel som vsetky soul reavery/legacy, dmc a aj gow1,2 na ps2 a gow na psp a vela dalsich, a po prejdeni tejto hry som ju dal do top 5 mojich hier, krasna hratelnost, puzzle priemerne ale pekne udrziavaju spad hry, nadherny pribech, dobra grafika atd atd proste hra ktoru ta bavi hrat od zaciatku az do konca a tento imb... tomu da 7/10?? mozno po prekusnuti toho nenastavitelneho ovladania 8/10 ale urcite nie menej a urcite nie takyto ohlas, bud spravte druhu stranu mince alebo vyhodte tohoto cloveka co evidentne nevie o com hovori!

    btw sa mi zda ze autor nema toho moc odohrate aby vedel posudit, doteraz som vzdy ako prve pozeral na tiscali pre recenzie ale po tomto urcite nikdy viac, ked si predstavim zeby som pozrel sem ako prve a videl to hodnotenie tak by som si Darksiders nikdy nekupil a nevedel by som o co prichadzam rly gj "Pan Recenzent"
    16.11.2010

    reagovat

    • Demoness (anonym)
      2 souhlasí, 1 nesouhlasí
      Naprostý souhlas... Navíc doplním za sebe, že s ovládáním sem po chvilce hraní neměl vůbec žádné problémy. Ba naopak sem s ním byl spokojený a když ho porovnám s PC verzí DMC4, tak to byla lahůdka.
      28.11.2010

      reagovat

Novější 1 2 3 4 Starší

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.198.2.110.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.