Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BE mne docela bavilo takže docela zvažuji koupi. Hlavne když ted ani v podstate neamm co hrát. Ale od nového datadisku jsem čekal hlavne zbrane hromadneho ničení, a když už je to sci-fi, tak nejake z budoucnosti. Preci jen válčení a shazovaní atomovek mne na civce bavilo nejvíc.
    • P.S.
      Muj napad na takove zbrane:
      - když hrajete za harmony tak by to mohla být nejaka biologicka zbran, virus
      - za purity treba nejaka EMP technologie, ktera vyradí nepratelske stroje
      - za supremacy nevím ale mohli by klidne vymyslet i nejakou šílenost jako vytvorení umele černé díry, nebo antihmotove bomby ktera by vyhladila cele kontinenty.

      ono by to nebylo težke udelat ani jako mod, jen kdybych na to mel trpelivost a čas
      • Umělé černé díry a antihmotové bomby: Stejný věci jsi hledal i v Galactic Civilization 3, he, mám to ale postřeh a civilizačního ívl-ducha... Kecám, většinou hraju za dobro, v BE jsem se snažil o maximální symbiózu s cizí planetou. Popravdě, BE mě nijak extra nenadchla a souhlasím s těmi, kteří hru berou jako přeskinovanou či zmódovanou Civ 5. Hm, pár vás nesouhlasí… A přichází další rozšíření… Jako výčet zní pěkně, ale bude to pořád stejný. Nesleduju patche, jestli už se zlepšil obchod, jestli se výzkumný strom zpřehlednil a promakal, jestli diplomacie… Pardon, zmínka o diplomacii je něco orly unfair, tak trochu kop do koulí, jakože nevěřím ani trochu… Zkrátka se bude bojovat více o vodu… Fajn, někomu nové jednotky radost udělají, pro stratégy to je téměř akční hra… Velmi lehká, nutno dodat.
        • jde o to že je to sci-fi, tak by mohli tvurci trochu popustit uzdu fantasii a obe tyto veci zkouma dnešní fyzika. umelou černou diru pry obsahoval technologicky strom Gal Civ 2, a prišlo mi to cool

          jinak článek jsem si špatne prečetl, myslel jsem že oznamují datadisk ktery vychází a musíme čekat na podzim *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit