Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no chvili jsem si rikal,proc ji vsichni hejtujou ,kdyz me celkem bavi... Jen ted se musim smat,celou hru projdu napoprve bez chcipnuti..wau rikam si dam achievment... a pak se utopim ve vode ktera mi je po kotniky ty wee.. :D radsi si usetrte penize..
  • Hra je to ve všech ohledech špatná recenzent na ní nenašel nic dobrého, takže slabší průměr? Jako že vážně? Asi by to chtělo změnit definici stupnice...
  • Docela by mě zajímalo, kde se to kritické myšlení recenzentů zvrhlo v egomaniakální masturbování. Co třeba objektivně zhodnotit plusy a mínusy. Hra je možná trochu neoriginální, protože se inspiruje tématem už nesčetněkrát zpracovaným, ale zato má tak hustou atmosféru, že se hráči při hraní potí ruce. Ano byly zde hry podobného ražení již dříve, ano, není vrcholem technologického a herního pokroku ani průkopníkem žánru. Je to prostě další twist na hororovou tématiku, který stojí za to si zahrát, když se rádi bojíte. Díky náhodně generovaným chodbám, nehrajete pokaždé to samé, tudíž je herní potenciál, clekem široký. Takže vypněte světla, pořádně zesilte zvuk ve sluchátkách a připravte si plínky. Například moment kdy procházíte místností plnou dětských postýlek je naprosto fenomenální a to jen díky tomu, že tato hra má spíše subtilní a psychologický tón, který hraje na nervy a představivost hráče, což je nejsilnější stránkou hry. A to co si představujeme a očekáváme je mnohdy horší než to co je nám naservírováno pod nos. Takže pokud máte rádi horror, a napětí, vřele doporučuji.
  • Sr_Lobo
    Vydrzel sem hodinu a pul bloudeni stale stejnym prostredi kde se opakujou stale stejny zvuky a snazi se na Vas bafat stale stejna odrana hajzlbaba... cekal sem fakt trochu vic:-(
  • tonnymontana
    ach jo skoda tech lidi kteri tyhle hry kuti. nudne prostredi s lampickou a drepeni ve skrini hmm opravdu zajimavej zanr u ktereho se lekaji lide kteri asi odchazi z kina pri trose strachu.

    recenze vystizna je to tak i jinde hold budouvani her na jedine vlnce a to strach je smutne. Dobra hra ma vice ingredienci nez jen vodu a sul.
    Mozna dam sanci novemu alienu ale to si desetkrat rozmyslim. sice jsem fanda vetrelce ale nemusim kazdou bejkarnu s napisem alien:)
    • V novém Vetřelcovi by mohly dát ještě okamžik před vnikem xenomorpha na základnu.
      Všude by byli lidé. Jako ve filmu.
      Zajímavý by bylo, kdyby to byl ten xeno (MOŽNÝ SPOILER ALERT) kterého odpálí Replayová (nevím jak se píše) do kosmu (i když to je 1 ku 100).
  • Shenkster
    Tak to jsem teda čekal víc :/ Vypadalo to dost dobře, ale přeci jen to i přes nízké hodnocení zkusím.
    OT - Náhodou nemáte někdo nějaký tipy na hororové hry, které mají zvuky po instalaci ve formátu wav nebo ogg nebo mp3 ? Díky *4*
    • Ve .wav Vampire: The Masquerade – Bloodlines, to ted aktualně hraju, ale zase to není horor v klasickým slova smyslu, i když se tam dejou hustý věci.
    • GlaDOS
      Určitě Penumbry a myslím, že i Amnesie.
      • Shenkster
        Jop v Penumbrách a Amnesiích jsou to vím díky :) A dík za tip na to MAsquerade ;)
  • Drsný, jak se na tenhle flák herní novináři sesypali jak supi.

    Proč ne na Amnesia: A Machine for Pigs? To je taky tupá chodička o ničem. Proč až na toto?

    (Původní Amnesia aspoň byla dobrá jako atmosférická puzzle hra.)
    • Amnesia: A Machine for Pigs ano to je taky odpad
  • XXHUGOXX
    Prečítal som si tú recenziu celú a teda vyzerá to dosť zle. Radšej si to upirátim. *2*
  • Já hlavně nechápu, co od toho všichni čekali. Už od začátku to vypadalo hrozně nudně a obyčejně. Outlast, Amnesia nebo Alien: Isolation mají zajímavé prostředí, hutnou atmosféru a strašidelné nepřátele. Tady to vypadá na pomalé chození po identických prázdných chodbách a "hororovou" atmosféru, kterou předčí i Luigi's Mansion.
  • Keyz
    Je to marný, no.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit