Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak abych řekl pravdu hodně mě pán rozhodil. Byl jsem už rozhodnutý pořídit si operaci arrowhead a po zhlédnutí kopy videí na youtube si taky konečně DayZ zahrát, ale pokud vážně vyjde plná hra tak brzy a pokud to opravdu bude taková bomba, tak si snad ještě ten měsíc počkám.

    Otázkou je jestli se toho chytne stejná masa lidí jaká se chytla momentálního DayZ modu, nebo jestli z toho ve finále vzejde jako vítěz právě ten aktuální DayZ mod, který je přece jen dál co do oblíbenosti.

    Další věcí je jestli to na své už postarší mašince rozjedu, kéžby to chtělo být maximálně stejně HW náročné jako Arma2. A další věcí je, jestli se cena aspoň přiblíží těm 3-4 stovkám za které si jde pořídit Operaci Arrowhead a aktuální DayZ si zahrát.

    No uvidíme....
  • Problem je ze arma ma otvoreny engine - lahko urobit hack, ked vies ako je hra nascriptovana, a myslim ze aj dayz standalone bude mat hackerov, ale pisat nieco proti hre na clanku plnej fanboyov tej hry nema zmysel, treba sa na to pozriet aj s otvorenymi ocami...
    Ja som si kupil Warz a je mi to uplne jedno ci je to prerobene warinc ale co, vobec sa o to nestaram, hra vyzera lepsie ako dayz, a ide mi o zabavu, a ak mi ju da tak sa nemam na co stazovat :) Ked vyjde dayz kupim si aj ten a uvidim, co mi stalo za tu cenu, teraz som prikloneni k Warz.

    Podme hadze minuska, pretoze som nepochvalil Dayz :)
  • To je krása, jeden informativní článek a jak se tu vždy schromáždí všichni hateři. Cheateři jsou a budou *7* proto řešit jejích zabedněnost je strata času. WarZ je známé delší dobu než dayz a to že jsou v obou hrách zombie, děj je v postapokaliptické budoucnosti tak je to jako srovnávat Richard Burns Rally a Colin McRae Rally - tak jak můžete tvrdit že jedno je vykrádačka druhého když všude lidi píšou jak jsou tam jiný zombie, zbraně, atd... To je jako by někdo vyrobil auto a nazval ho Feraro ( na místo Ferari ) ale jinak by to byla třeba ekologicka tříkolka ale všichni by hatetovali jak to vykrádá značku. Obě hry si zaslouží mit možnost ukázat se, ještě byste měli být rádi že máte víc možností ( si představte že by bylo jen Call of Duty a nic jiného ) já osobně se těším na každou z nich. Už kvůli tomu jak jsou rozdílné *1* . Nechci tu nikomu měnit názor jen aby jste si cenili že si někdo dává praci udělat tu další možnost.
    • trolo
      uz to nehul.
    • WarZ je jenom narychlo splácaná hra, která je reakcí na DayZ. Ta jejich love WarZ komunita, která ovšem nikdy WarZ nehrála je jenom dalším hřebíkem na rakvi.
      • WarZ tu je déle ale myslim že to bylo pod jinačím jménem, kde v tom je reakce na dayz?? Pust si dayz a neplácej *3* obě hry jsou tu sami za sebe a dayz je stále jen MOD na rozdíl od WarZ(nechci tím říct že lepší). Takže si tu přestan psát hřebíky do tvé rakve v tehle diskuzi *1* *1*
        • WarZ je splácanina z WarInc. a nápadu DayZ. Myslel jsem, že to ví každý.
          • z warInc použili jen část animací a tzv."nápad" Dayz máš na mysli zombíky a otevřenej svět?? to nesmí být žádná jiná hra než Dayz? Jediná reakce na Dayz je to že chtějí hru vydat pokud možno než vyjde Dayz. A warz vyvýjí od 2011(preprodukce), dayz je 2012. *5* Jen blbec by si nezkusil obě hry už jen pro to aby věděl jak jedna je horší než druhá.
            • WarZ sa vyvija dlhsie, tusim aj pod inym nazvom povodne, ale povodne to mala byt uplne odlisna zombie hra, az po uspechoch DayZ ju prerobili na styl DayZ, nehovorim ze to bude to iste, ale inspiracia a male kopirovanie je na strane WarZ......problem je v tom ze Dean Hall da do DayZ nieco viac, ako tvorcovia WarZ, ktorym, uz ako teraz vidno, ide o to co najviac zarobit na momentalne popularnom zanri
    • WarZ je zname dlhsiu dobu ako DayZ ? a na to si prosimta ako prisiel
  • Tie iste slova o lepsej optimalizacii, bojom proti citerom a mensom pocte bugom pocuvam od od Army 1 a vsetci vieme, ako je BI studia...Este aj tak primitivna strategia bez otvoreneho sveta a obrovskych moznosti ako je v vraj Arme vysla uplne a tragicky zabugovana s mizernou AI...A u tohto, kde bude clovek 2krat platit za ten isty obsah to bude rovnako, diky za minuska, ostrasnu optimalizaciu a zabugovanost toho predpotopneho enginu nezmenite *5*
    • Pokud se ti jejich hry nelíbí nemusiš je hrát, série C&C zpočátku taky nebyla ideální a je nejznámější. Arma 1 neni Arma 2 a že chtějí zlepšit optimalizaci hry, pokusit se omezit cheatry (ukaž mi hru u které to někdo dokázal) a odstranit bugy to neznamená že do dvou týdnů vyšvihnou ultra Patch který vše vyřeší, to nemají šanci dokázat. A ano u většiny vývojářů ty slova pak jen visí jak mlha. Za co bys chtěl platit 2x - myslíš Arma2 + DayZ? Jakmile DayZ vyjde jako samostatná hra tak si koupíš DayZ a jestli jsi si koupil Armu 2 jen pro dayz to je tvoje věc ale arma je vojenský simulátor který nemá konkurence, a to o předpotopním enginu dovolim si *1* *1* jelikož nevím o enginu ve kterém máš dohled 10km a herní prostředí obsahuje plochu 15x15km, i úžasnej frosbite 2 engine je vylepšená 1 o celou řadu efektů a nic víc.
    • Tenhle "predpotopny" engine umí bez jakýhokoliv scriptu pohybovat s vojáky, jezdit autem nebo lítat letadlem. Kdykoliv můžes vystoupit/nastoupit. Každý říká, jak je ten engine špatný aniž by se koukl trochu do hloubky. Kdokoliv si do té hry může udělat cokoliv. Nechci se ostatních dotknout, ale který jiný engine to má?
      • Ouniles
        jo to mas asi pravdu kazdopadne dayz si koupim i kdyby sem ho nehral uz jen abych pomohl hallovi ... jen se bojim ty optimalizace uvidime co ten mozek ze zemne pana prstenu dokaze treba ukrad frodovi prsten a ukaze nam nevydane :) kazdopadne skoda ze the war z vyjde driv uz to mam taky koupeny ale drzim palce vic dayzu...
  • Adoček se stal slavným! :D
  • mno pokud mas equip tak proc spis novackum nepomahat a dat jim aspon sekeru do zacatku, apod... omg
    • Ouniles
      kdys se ke mne priblizi nekdo se sekerou tak dostane ranu do palice aspon u mne by jim to nepomohlo
    • smejki
      s nehráls, což?
      • prave ze jo a sejmuli me hned nekolikrat kdyz evidentne beham bez zbrane a nebo mam jen sekeru... takze demence. si asi pomohl ten degen co to byl...
        • Tenhle kolotoč zabíjení vždycky začne u blbečka kterej si řekne že bude zabíjet na potkání - zabije 1 a ten jelikož nechce zážitek opakovat tak s tím začne taky, tím se pak ohání každej, že se vlastně jen chrání nakonec už zabíjí všichni všechny a to jestly je nebo neni ozbrojeny už nikdo neřeší, jelikož radši zabije dřive než bude v ohrožení aniž by se staral o to jestly měl zbraň, tato informace už nezmění že ho zabil a žadný hráč při spatření přeživšího nemyslí na to co má v ruce ale na to že by sám mohl zemřít. Já sám se v dayz považuji za medika(klidně pomůžu tomu kdo požádá) ale když je ve hře 15 lidi a z toho 12 jich hraje výlučně stylem ziskat jakýmkoliv spůsobem dobrou výbavu a vše co jde a poté jen hledají koho zastřelí tak nemůžete čekat nějakou důvěru *4* . Proč myslíte že jsou ve hře bandité? J e to jen důsledek těch prvních co zabíjeli pro to co má druhej a pro své skóre.
          • tohle by chtelo " pole spravedlnosti " jako v red dwarf. To by byla celkem svanda kdyby chtel nekoho zastrelit a zastrelil sam sebe. Nebo mensi uprava zmizela by mu zbran =)
        • Merwis
          Ono je to těžký. Když někoho necháš žít, nedej bože mu i pomůžeš, tak jen co najde zbraň, vběhne ti do zad, zastřelí tě a sebere výbavu. Kdyby se mi to několikrát nestalo, nevěřil bych. Sviňskost hráčů DayZ mě ale naučila s nikým se nepárat. :-)
  • No proto uz to tady nikdo nevidi :D
  • no problem byl, ze jakmile sis zajistil equip tak uz vcelku nebylo, krome zabijeni hracu, co delat...pred zombikama proste utikas a ignorujes je...zabijet je neni vyzva a hlavne nema smysl ani vysledek. V tomhle by hra mela byt lepsi.
    • Ouniles
      tak to je a hall si je toho vedom takze uvidime co vymisli
      • Vymyslí a měkké I.. *16*
    • Amen.
  • mno doufam ze na arkadu tu bude ta kopie warz. jinak čítři jsou mor tohodle modu. a ty priblbly sniperi taky. proste mi prijde ze pokud by nastala takovadle situace opravdu - tak se vymydlime sami i bez zombaku. coz je skoda pac ta kooperace a pomoc v nouzi by mela bejt samozrejma a vrazi pro vodu a jidlo spis v mensine - ale zatim mi to v ty hre prijde naopak. a to svedci o spatne vychove vasich rodicu - mazanci... (mluvim o tech degenech co strilej a kradou. *7* kazdopadne at se jim ta plna povede -rad bych si to zahral.
    • Proboha co pořád máte s těma sniperama. Jestli má někdo trpělivost sedět někde pár desitek minut aby zastřelil jednoho člověka tak ať si to dělá. Jednoduše DayZ je o tom že každý si může dělat co chce, klidně i podrazit kolegu sice je to kruté ale to je právě na tom zábavné že nikdy nemůžete někomu 100% veřit. Jednoduše se mi jedná o to, že toto není Counter-Strike nebo Call of Duty kde by se měli dodržovat nějaká nepsaná pravidla.
    • V prvni rade si musis uvedomit, ze je to jenom hra a nic jineho.
      Ve skutecnem svete je mezi namirenim zbrane na cloveka a stisknutim spouste krok, ktery vetsina lidi neni schopna (bez radne pripravy a vycviku) udelat.
      Drtiva vetsina tech zamindrakovancu by se v situaci, jaka se odehrava v DayZ, chovala uplne jinak, pokud by vubec byli nazivu.
      Chovani lidi v hrach ma s realitou jenom malo spolecneho. V hrach ma clovek tendenci zkouset veci, ktere ve skutecnem zivote nedela nebo by nedelal. Treba ja jsem (nekdy na svou skodu) strasnej dobrak. Ale pokud hraju treba RPG, snazim se byt co nejvetsi padouch *1*
  • Tak to zní hodně dobře. Jen doufám, že se to stále poveze na tý zábavný realistický vlně, jakou nastolila ARMA a neskončí to jako nějaká arkádka nedej bože ještě na konzole..

    Jinak jsem fakt zvědav, co z toho nakonec udělají, protože prostor pro kreativitu a fantazii je tu opravdu nezměrný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit