Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mnoho návodů a videí s možností pravidelných letů a výuky na vlastním herním serveru za přítomnosti zkušených hráčů najdete na www.blackeagles.cz .
  • Pokud máte problémy se simulátorem DCS: A-10C Warthog, či s jeho starším bratrem DCS: Ka50 Black Shark, tak právě pro Vás je zde již druhým rokem československý informační portál jediný svého druhu v České republice a na Slovensku - UVP: Ústav Virtuálních Pilotů.

    Na webu naleznete veškeré důležité informace o tomto simulátoru od A do Z. Nepřeberné množství návodů a článků, nemluvě o desítkách přeložených manuálů jak k simulátoru DCS, tak Flaming Cliffs 2.0. Kromě toho můžete navštívit naše forum, které je doslova napěchováno dalšími informacemi. Mimoto pořádáme rovněž pravidelné multiplayerové polety a všichni nováčci jsou u nás vítáni. Každému jsme ochotni pomoci, od instalace až po jednotlivé systémy daného stroje a to přímo real-time buď na našem TSku, nebo UVP herním serveru přímo v kokpitu.

    Výjimkou nejsou ani přeložené tréninkové mise jak pro Ka50 Black Shark (které jsou dokonce s českým dabingem), tak pro A-10C Warthog. Každý víkend navíc pořádáme pravidlené polety. Stačí se jen zaregistrovat v našem ústavu a započít nikdy nekončící léčbu - fascinujícími zážitky z létání tohoto bezkonkurenčního simulátoru.

    DCS-UVP.cz
  • A10C ??? pekelný to stroj jak v realu tak i v teto obdobě ......naročný na pilotaž ..... vydrži hodně ale taky je dobré vzít v uvahu toto že tvůrci tohoto simulatoru se snažili ho nám virtualnim pilotum co nejvice přibližit aby se co nejbliže podobal realnému stroji ....jen zakladni trening mise se musi a to opravdu musi Projit poctivě jinka je to o ničem...tak že pohodička Ala flight simulator x , je o proti tomuto hra pro děti i z nastavenim takzvané reality.....na plno.....(k te relalitě to má i tak sakra na mile dalece )

    podtrženo sečteno tento sim je pro opravdu trpělivé lidi .... co se hodně zabivaji bitevnima letadlama , skoro 24 hodin denně!!!
    • Narocny na pilotaz? Kolko si toho o tomto stroji nacital? :) Je to prave naopak.. A10ka je jednoduchy na lietanie hadam ako ziadny iny bojovy stroj dnesnej doby, preto neexistuje ani jeho dvojmiestna verzia, pilotov netreba ani preskolovat na tento stroj. :)) je skonnstruovany tak, aby dosahoval co najmensi polomer zatacok a dokazal tak rychlo opakovane udierat na ciel. Je to jeho hlavny rozdiel oproti konkurencnemu SU25/Su25T , ktory je ovela rychlejsi, ale aj polomer otacania ma niekolko nasobne vatsi. Pri vzdusnom strete tychto dvoch strojov nema sucko ziadnu sancu sa dostat a10ke za zadok. Musi mu zdrhnut, tam sa otocit a tak udriet.
  • K tomu nadpisu......ano letecke simulatory jsou mrtve. Ovsem je nutne si polozit otazku proc?

    Uprimne zrovna Eagle Dynamic byli Ti kteri slibovali hory doly a skutek utek. O cem ze to tu mluvim? Je to uz davno co jsem si zakoupil original Lock On a k nemu predrazeny datadisk Flamming Cliffs za 1600Kc. Budiz. Ze tam byl StarForce....tak tak jsem to prekousl.
    Ze ted me doma lezi dve placky na nic protoze na Window 7 nejde korektne naistalovat Starforce driver a ani update nepomuze, neustale blue screen, a windows se snazi urputne tento ovladac zakazat (bodejd by ne kdyz je to bezpecnosti dira do OS)....po 6 pokusech jsem to vzdal.
    Ze nam tvurci A-10 naslibovali ze LO FC bude kompatibilni s Black Shark a nebyla to pravda.....ze nam za prachy vydavaji Lock On 2 (kopie 1 s lepsimi texturami a par vecmi co puvodne slibovali v patchich zadarmo)......
    Ano, letecke simulatory se zabiji pomalu ale jiste sami.
  • O tehle hre jsem uvazoval ale uz se mi nechce travit desitky hodin ctenim leteckych manualu.

    Skoda ze uz nikdo nedela hry jako Janes IAF, USAF, ATF, USNF nebo DID EF2000, F-22 TAW......vlastne jedine "moderni" letecke simulatory ktery se v urcitem ohledu blizi Janes a DID jsou Strike Fighter 2 (+ Israel, Europe, Vietnam). Mozno zaplatit paypalem a stahnou primo ze stranek vyrobce https://store.thirdwire.com/store.htm
  • A-10C je vylepšená verze slavné A-10A, která sloužila jako hlavní letoun pro blízkou vzdušnou podporu u USAF, ANG a rezervách po téměř 30 let.

    A-10C byla upgradována aby dosáhla standardy 21. tisíciletí, používá systémy jako například multifunkční barevné displeje (MFCD), GPS naváděné zbraně a podporu datalinku. Ponechávající si všechny vlastnosti starší A-10A se A-10C změnila na pravé letadlo pro přesné údery z většinou moderních navigačních systémů, zbraněmi na přesné útoky (Maverick, JDAM, WCMD a laserem naváděné bomby) a integrovaným obranným systémem....

    CELÝ ČLÁNEK NA TÉMA JAK REÁLNÉHO STROJE, TAK TOHO V DCS NALEZNETE KROMĚ SPOUSTY DALŠÍCH ČLÁNKŮ, NÁVODŮ A VIDEOTUTORIÁLŮ ZDE:

    http://dcs-uvp.cz/

    DCS není jen zábava - to je diagnóza...
  • "...Je-li vaším snem sednout si do moderní bojové stíhačky, zapnout v kokpitu vše, co je možné, naučit se ji ovládat i s ní bojovat, je DCS: A-10C Warthog právě pro vás..."

    Tak A-10C je "moderni bojova stihacka"? No to jsou teda veci...
    • Taky beru jako fanda letectví přesnou terminologii jako základ, ale ber to tak že nejsi na odborném serveru. Ty pochopíš, že A-10 není stíhačka a ostatním je to tady jedno. Hodinky, nebo holinky, obojí se natahuje.... *4*
      • Nerekl bych to lepe
    • Kdyz uz pitvas vety tak zrovna z tehle moc nevypliva, ze A-10 je moderni bojova stihacka, pouze rika, ze pokud se ti libi moderni bojove stihacky bude se ti asi libit A-10. At zije souboj slovicek! :)
      • A proc by se mi mel libit A-10C, kdyz se mi libi stihacky? To je stejna pitomost jako rikat, ze kdyz mas rad pivo, tak ti jiste bude chutnat tenhle pomerancovej dzus...
        • Tohle prirovnani bych v souboji slovicek ohodnotil jako ztrata jednoho bodu pro Rhinoxa. Stihacky jsou plne pristroju, jejich ovladani je slozite, letaji velmi rychle, casto maji i podobnou vyzbroj jako A-10...to je zasadne více podobnosti nez pivo a džus :)
          Hej tohle me zacina bavit :). Co na to Petufo?
          • Naky body mam u prde|e, jenze faktem je, ze mezi bitevnikem a stihackou je opravdu obrovskej rozdil! To jsou svety velice vzdalene, a taky jejich piloti maji od sebe daleko...

            A pokud jde o tve tvrzeni: rozdil mezi pristroji je obrovskej. Treba A10 nema vubec radar, jehoz spravna obsluha v realu je prinejmensim polovina uspechu stihace (to co je namodelovano treba v LO:FC je spis na smich).

            K rychlosti letu: opet ses velice mimo. A10 ma letovou charakteristiku spis podobnou strojum z 2. svetove valky (mineno rychlost, dostup, obratnost, zatizeni kridel, pomer tah/hmotnost, atd). Stihaci letoun je opet nekde uplne jinde.

            Podobna vyzbroj? Jo, tak z 5%, nebo mozna 10%. Ovsem "weapon delivery" systemy maji uplne odlisne. Jisty stupen podobnosti s A10 vykazuje snad jenom F/A-18, coz ovsem take neni cistokrevnej stihac nybrz kombinovanej stroj (jak dokazuje i jeho nazev F:fighter, A:attack).

            Zaverem asi takhle, tvrzeni ktere sem uvedl v uvodu bych upravil do takoveto podoby:
            "...Je-li vaším snem sednout si do moderní bojové stíhačky, zapnout v kokpitu vše, co je možné, naučit se ji ovládat i s ní bojovat, pockejte si na dalsi modul serie DCS, kterej podle ED bude prave stihac zapadniho puvodu...". Protoze s DCS:A10-C se opravdu nenaucite bojovat se stihackou...
            • No vidis ze umis dobre argumentovat :) Dobre postrehy. Jak to chapu, tak tahle recenze je urcena spise pro ty, kteri nemaji sajn, co letani v simulatoru od DCS obsahuje a jak je narocne. Takze i tak nepovazuji zminenou vetu za zcestnou. Ty jsi asi zkuseny letecky eso, tvoje postrehy nakonec recenzi dobre doplnily a konecne konci valka slovicek. O to slo. Skoda zes to nenapsal takhle srozumitelne hned na zacatku :)
      • Jo jo, sláva souboji slovíček. Třeba takové slovo "vyplivat" je opravdu zajímavé. Bacha na to, nikdo neplive, ale vyplývá něco *3*
        • 1:0 pro Petufo :)
  • Tak tohle nebude asi nic pro mě, ale Thunderbolt jako letadlo je můj oblíbenec. *2*
  • je dobrý i2l sturmovok?
    • Dobrej je, ale nejnovější díl je tak mizerně optimalizovanej, že je to skoro nehratelný.
      S nákupem počkat až po vidání opravných patchů.
    • je .. alespon ty starsi dily .. nejnovejsi neznam ..
  • k tomu Lock-On, Il 2 sturmovnik... prčo jen se nedělají i takovéhle tankové simulátory? Snad jediný pěkný o kterém jsem slyšel je steel fury a ten se sem ani nedostal.
    • Zkus se kouknout po steel beasts pro pe,
      akorat stoji 200$

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit