Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já vlastně pořádně nevím, co si o téhle hře mám myslet. Na jednu stranu má zajímavé vizuální zpracování a některé pasáže (ruku v ruce se sugestivním hudebním doprovodem) působí vážně atmosfericky (rozuměj, o mrazení v zádech bylo postaráno). Co mě fakt vyloženě nebavilo, bylo logické řešení některých situací. Neumím to moc dobře pospat, ale lecktéra puzzle mi připadla ze soudku "tak tam něco dáme, ať to nedohrají tak rychle". Možná to zní trochu kacířsky, ale snad bych hru viděl raději zpracovanou jako nějaký interkativní film typu Telltale. A ten konec? Možná jsem naprosto hloupý, ale... vlastně netuším, jak si to celé mám přebrat.
    • s tím řešením souhlasím, nechápu proto kde pan redaktor vzal herní dobu okolo 4 hodin já mám přes sedm hodin a to jsem (ač bohužel jsem nechtěl) sem byl nucen se 2x podívat jak mám postpit dále jelikož jsem opravdu tápal... každopádně konec a příběh této hry naprosto zbožnuji
  • Ač hrající skoro všechny žánry, adventury jsem nikdy nevyhledával a těch pár co jsem zahrál jsem nedohrál... Ale toto jsem si užil na jeden zátach a dokonce mě to dovedlo k tomu, že jsem konečně dohrál nádherně vypadající Machinarium a stařičkého Looma, zde na gamesech nedávno ukazovaného. Za mě super zážitek a těším se na snad další epizodu.
  • Vypadá, že to bude další "Nejlepší hra, kterou nikdo nehrál". Jen houšť.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit