Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak nevím, jednička byla super, ale z bety dvojky nějak nadšenej nejsem. Divná grafika,skoro ty samý věže co minule...
  • Nechapu nad cim se rozplyvate. Vzdyt jednicka byla nehratelna diky neskutecne hloupemu ovladani/kamere. Uz se nepamatuji co presne tam neslo,ale tusim ze to bylo neco s vycentrovanim kamery,ktere neslo zrusit. Diky tomu kazdy upgrade vezicky byl maly porod. A garfika byla pomerne dost neprehledna. Defense hram svedci spise 2d nebo nejake pseudo3d grafika.
    • janchor
      Nepleteš si to s nějakou jinou hrou? Mám v tom od vydání nahráno cca 200 hodin a nevybavuju si, že by mě něco z toho, o čem píšeš, trápilo.
      • Bohuzel ne. Miluji Tower Defense hry,ale tohle me proste nechytlo. Ovladani byl nejvetsi problem, neprehledna grafika pak druhy. A pokud jde o to ovladani,pamatuji ze jsem tehdy na jejich forum a dostalo se mi oficialniho vyjadreni ze to na PC nejde. (jen tak vedet co presne to bylo *2* )

        Jak se divam na top 5 Defense Tower her na Steamu,tak musim rict ze je to velka slabota. Jsem asi divny fanda zanru,ale ani jedna z tech her me neoslovuje.
        • Já jsem toho nahrál spousty hodin a s ovládáním jsem neměl vůbec žádný problém. DG se ovládá tak, že máš kurzor pořád uprostřed obrazovky a pohybem myši tak neustále posouváš celý obraz. Je to nakonec rychlejší než myší na něco klikat a něčím jiným posouvat obraz. A přehledná je hra taky, jednotlivé věže, jejich upgrady i jednotky jdou snadno odlišit, takže ani tam žádný problém nebyl.
    • btw vyse popsane problemy byly jen na PC verzi.
  • vonTossis
    Jednička je skvělá a strávil jsem u ní dost hodin, ale trailer se podle mého nepovedl. Komentář nepůsobí vtipně, ale dost trapně a graficky to všechno vypadá tak nějak moc rozplizle, a i když je to hodně barevné, tak bez života. I tak věřím, že to je prostě jen trailer a hra zase skvěle zabaví.
  • Minulej dil je v top 3 tower defence ever! Doporucuju i s dlc na Steamu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit