Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hraje někdo betu? či se někdo chystá na full? chtělo by to nějaký ty cz/sk hráče ;)
  • Alešku možná tě to překvapí, ale vzhledem k tomu, že v EVE je rok 23350, tak ty zbraně nejspíš futuristické budou. Ale nebuď z toho Smutný.
  • preco zas takto? Preco nam drtiva vacsina vizionarov buducnosti ukazuje zbrane v tak posahanej podobe.Obrovske neohrabane zbrane plne roznych udelatok tocitok a svetielok.Zbran sa sa pred vystrelom otvara posuva a cela hybe hlavne nech posobi komplikovane lebo sak to je future.Na mna to vsetko posobi strasne neuveritelne.Samozrejme uznavam je to hra a ludia by si mali pustit fantaziu na spacir ale toto povazujem za hodne gycovu fantaziu naopak za podarenu povazujem trebarz predatorv disk..Osobne by som bol skor nakloneny niecomu v zaklade jednoduchemu ale plne funkcnemu vo vsetkych podmienakch trebarz nejaky vytunovany klincomet ktoreho municia je kludne znova pouzitelna ak ju najdem.Alebo ked uz tam chcem mat svetielka tak by to mohla byt nejaka namakana rukavica s eletrodami prepojena na nervovu sustavu a strielalo by to blesky hlavne nech to nieje obrovska neohraba tyc plna tocitok
    • kennyB
      Nejlepší jsou zbraně, u které musíš 20 sekund držet spoušť, aby vůbec vystřelila. Fakt zábava *1*
    • Nebo metat blesky z očí...prostě fakt zábavný zbraně. Přesně takový hledám, když si chci zahrát nějakou future hru nebo dokonce nějakou future střílečku! A vesmírný lodě by měly být jen létající disky!
      Co trochu pustit uzdu fantazii? A taky aby ty zbraně trochu vypadaly a člověk při hraní se cítil jak na bitevním poli, ne jak při válce Řeckých bohů.
      Navíc moderní útočný pušky se snaží vynikat modifikovatelností a snadnou manipulací. Takže do budoucna bych nějaký bleskový rukavice a létající disky asi moc neviděl.
    • Protože tenhle design už má EVE.
  • krása

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit