Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cestina sa nechysta?
    • 16cmfan
      Chystá - http://deusex.herniweb.cz/news/ Na ľavo hore máš aktuálny stav prekladu.
  • Dotaz:
    - DLC se implementuje do původní hry ? To znamená, je možno aktivovat ho přímo v Human Revolution, např. během nějáké pasáže ? Díky
    • USER47
      Ne. DLC je samostatná položka v knihovně Steamu. Mimo jiné proto, že má nějak upravenej engine, takže ze samotnýho HR přístupný není.
  • špatně zadaný post
  • Osobně nesouhlasím, že za ty prachy (MS pointy) to stálo. Byl jsem na to natěšený, tak hned jak to vyšlo jsem si to přes xbox live koupil a zahrál. Začátek super. Ale pak se opakovalo pořád to samé, chodilo se pořád v těch stejných (chodbách, skladech) místnostech a to ani nemluvím o uměle natahovaném hracím čase.
    Nejvíce mě iritovalo to přecházení mezi "lokacemi" přes ten deb*lní scan, kde musel člověk stát jak trotlík, než se dokončila animace. Ono 1x,2x to jde,ale když se to opakovalo už třeba po čtvrté a více, tak to bylo děsný.
    Takže za mě veliké zklamání. Jinak doba hratelnosti. Poprvé jsem to hrál cca. 6-7h. Podruhé, kdy jsem dodělával ajchy jsem to projel za hodinu a půl. Kdyby to bylo za půlku původní ceny, tak to beru. Ale takhle je to předražené DLC, které za ty prachy prostě nestojí.
    • Lidi, já fakt nevím proč vy ty hry hrajete. Nejen že jako recenzentovi ti vadí párminutový průchod stejnou lokací, ale už ti vadí i desetivteřinový scan. Nedivte se pak, že akční hry jsou jen tunely směrem dopředu, jak už jsem tu psal...
      • Ten scan opravdu neměl 10 vteřin. Ale to je fuk. Někomu se to líbí (jeho věc) a někomu ty scany přišli zbytečně dlouhé, nebo zbytečné úplně. V každém případě to nemění nic na tom, že to je předražené DLC.
        A hry hraji, protože mě to baví. Ale asi jsem měl velké očekávání, které tak nějak nevyšlo.
        • USER47
          Opět..."úplně zbytečné"? To rovnou můžeme zrušit loadingy úplně, ne? Vždyť jsou úplně zbytečný. Nebo proč nevypadá grafika jako v reálu? Vždyť všechna tahle omezení jsou úplně zbytečná...

          Fakt si tu občas připadám jako v mateřský školce.
          • *7*
    • USER47
      Líbilo by se ti víc, kdyby místo scanu byla standardní loadovací obrazovka? Nějak nechápu tyhle stížnosti (to samý s výtahama v ME), myslíte si snad, že tam ty scany byly jen tak pro zábavu?
      • *7*
  • Trol.diskuzni
    Já se divím, že to tady vůbec řešíte - už před několika týdny jsem říkal, že recenze Duzexu byla prostě "vřele podpořená" a vypadá to, že trend pokračuje...

    Desítky, devítky a když se recenzent špatně vyspí, tak osmičky, lítají hlava nehlava, avšak redaktoři se nás snaží přesvědčit o tom, že je to zcela přirozené. Very touching, guys... *5*
    • a jeje lolec dorazil. Starý známy Deus Ex hater na tiscali. No vklidu ho ignorujte - jde mu jen o to, mít tu poslední slovo. V diskuzi pod recenzí na HR se dušoval jak ho šíleně štve hodnocení co Deus Dostal a že se o něm moc píše na tiscali, pak pár článků vynechal a jak koukám, tak se vrátil s DLC aby zase předvedl své trolování - měl sis nechat jméno lolec - to ti sedělo lépe, kluku.
      • Trol.diskuzni
        Taktéž zdravím! *3*
    • Erien
      Úplně to vidím, jak přiletěl šéf Eidosu za Petrem a předává mu slivovici. Petr si pak pozve Lukáše a jasně mu zdůrazní, že když mu donesli tak skvělou pálenku, že to musí být známka 10. Lukáš tedy souhlasí, ale jen když mu dá Petr napít. Zazvonil zvonec a pohádky je konec.

      Edit: Seš vážně tak naivní, že by někdo z vývojářů platil Games, aby jim dali vyšší známku.
      • Trol.diskuzni
        Trochu naivita si myslet, že mezi kupcem a těmi, kteří hru vlastním úsilím vytvoří, není široký segment lidí, kteří se velmi rádi napakují o trochu více...
        • janchor
          Trochu fantazie si myslet, že se recenze (nota bene na našem miniaturním trhu) aktivně uplácejí.

          O hrách píšu deset let a s ničím takovým jsem se nesetkal ani u sebe, ani u kolegů v mým okruhu. Nepochybuju o izolovanejch případech, kdy někdo vyjde někomu vstříc a přimhouří oko, ale to jsou jen výjimky potvrzující skutečnost, že korumpovaný hodnocení existujou jen v palicích hráčů, kteří nejsou s to pochopit to nejjednodušší vysvětlení: že se daná hra někomu líbila víc, než jim, nebo ji prostě z nějakýho důvodu nadhodnotil. Ale peníze, ani děvky, ani chlast, ani chlebíčky tím důvodem nejsou.
          • Trol.diskuzni
            Ale no tak, pane redaktore, že Vás ústa nebolí za to nekřesťanské promo Duzexu...

            Chvalozpěvy až do nebe volající, napříč celým webem ve formě psané, mluvené, vizuální... Lehce over the top, řekl bych. *4*

            Přiznejte se - kdo Vám za tu desítku koupil nějaká CD z amazonu, o která si vcelku otevřeně říkáte na své osobní stránce? *3*
            • Trol.diskuzni
              To janchor: Tak abych se přiznal, tohle mě snad i mrzí... Upřímně bych Vám ta hudební CD, jakožto veliký fanoušek hudby, přál, a možná i tu desítku odpustil. *3*
            • Trol.diskuzni
              To 13_11:

              Takže občanská povinnost moralisty splněna? *4* V tom případě gratuluji, možná pro Vás mají ještě místo v nebi. *3*
            • janchor
              No vidíš - takhle snadno by na mě mohli a oni furt nic, ani blbou empétrojku nekoupili. Amatéři, tihle distributoři.
            • 13_11
              Dneska nějak ctíte svou přezdívku, Trole.diskuzni! A ačkoli si tu z vás nikdo nic nedělá a všem jste leda tak pro smích, musím vás přesto upozornit, že i se zlehčujícími úsměvavými emotikony už začínáte být (i na provokatéra) poněkud drzý.
          • Ale uplácí se. Akorát ve stylu - nebude 9 naší zcela průměrné hře, nebude reklama. Není reklama, nejsou peníze na odměny autorům. Tak to prostě funguje a jakožto autor jste se s tím setkat nemusel. Osobně to mám potvrzeno od 3 šéfredaktorů herních magazínů (a proto se skrývám pod nicneříkající přezdívkou), že jednou za čas z tohoto důvodu upravili číselné hodnocení hry.
            • Netvrdím, že to dělal games.cz. Ale vím minimálně o jednom konkurečním serveru a dvou papírácích, kteří tuto praxi v minulosti používali.
            • Hm... nevim, do tohohle nevidim. Na druhou stranu, co tu píšeš se mi už nezdá jako takovej úlet jako někjaký uplácení ve stylu -tady máte obálku-.
              Dodal bych ale, že podle mého názoru to vážně nevypadá, že něco takovýho se na games děje. Co se týče deus-exu s hodnocením redakce/recenzenta plně souhlasím, ta hra vážně vysoce převyšuje zbytek herní konkurence.
            • Erien
              Teď prosím tu o Sněhurce.
          • ales.smutny
            Já bych řekl, že je vcelku zbytečné reagovat :) Plivat pomluvy umí každý internetový hrdina, tím více, čím méně důkazů o té zločinné konspiraci a korupci má...:) Ale to uspokojení z toho, že je mu věnována pozornost...to za to asi stojí:)
        • bobsh
          Případnej potenciální výdělek pramenící z vyššího hodnocení na jakymkoliv českym serveru je vzhledem k velikosti (a ochotě platit za hry) našeho trhu tak malej, že se snad nikomu nemůže vyplatit někoho uplácet...
          • ales.smutny
            Pssst, tohle je na některé přispěvovatele až příliš revoluční myšlenka...:)
  • Missing link se mi celkem líbil.
    Narozdíl od recenzenta si ale nemyslím, že měl být zakomponován do původní hry. Sice přináší další "background" k původnímu příběhu, také ale uvádí do děje nové záporáky, byť spíše lokálního typu - ale i tak by jen dál rozmělnilo už tak řídkou naraci původního příběhu.

    Další poznámku mám k backtrackingu - pokud (nejen) recenzentovi vadí cca pětiminutový průchod vězením, nedivte se, že se FPS dělají už jen jako koridorovky směrem kupředu.

    A do třetice - vlnobití při prrocházení po palubě je fajn, ale vlny v outru (odlet helikoptéry) mi připadaly vysloveně hnusné.
  • Vylepšuje aspoň Missing link grafiku i v původní hře? Bylo by to docela fajn, ale nedělám si marné iluze...
  • Upřímě... tohle je podle mě zdárný příklad toho, jak DLC nemají vypadat. Jsem sám a nebo i ostatní máte pocit, že tenhle DLC byl vážně naprosto násilně a úmyslně vyrvaný z původní hry?? *10*
    • Hm... souhlasím. V herní branži existuje taky alternativní přístup - viz CD projekt, kde to co nestihnou do data vydání, dodají zdarma jako update/vylepšenou verzi se spožděním.
      Je mi jasný, že vyrobit hru stojí nemalý prachy, ale trochu mě mrzí, že tohle u her teď tak frčí. Kdyby to byl film, těžko by tři měsíce po vydání přidávali čerstvě dotočenou akční scénu doprostřed filmu a chtěli za to další peníze.
      • Ale oni chcou - různé extended/directors edice na DVD/Bluray, které nejsou zadarmo. Viz Pán prstenů. Nejprve kino verze a až se zpožděním rozšířeá edice, kdy ty scény byly natočeny už při natáčení filmu. V případě DLC se jedná o nedodělanou práci, kterou dokončili dodatečně. CDProjekt RED je svéráz, protože kdyby toto nedělal, tak nemá takovou komunitu lidí, kteří tu hru koupí i třeba jen kvůli té jejich pověsti, ač by ji jinak nekoupili. Ono upřímně, Zaklínač vždy vyšel jako betaverze a teprve postupně se dokončoval. Teprve extended/2.0 edice považuji za skutečně hotové hry.
    • Částečně to vytženo je, ale z důvodu, že to prostě nestihli a začali na tom dělat až po odeslání hry do lisovny. Takže je to zkompletování nedodělku. Ve většině případů se k nedodělkům vůbec nedostanete (epické finále The Saboteur nebo opravdový konec God of War III). Takže buďte rád, že v tomto mimořádném případě tu možnost máte.
    • Z původní hry toho bylo z časových důvodů odstraněno fakt hodně (Montreal hub), takže to není klasický BioWare/EA podvod na hráče.
  • filias
    Zda je, nebo není číslo u recenze DLC je mi jedno, ale rád bych viděl ve verdiktu dobu hratelnosti. U DLC je to důležitá informace - zda je to skutečný příběh, nebo se mě jen snaží natáhnout (toto bude spíš ten první případ).
    P.S: Doufám ve více recenzí DLC...
    • tak oprava, čtu, že to vyžaduješ ve verdiktu, tam to opravdu není... osobně mi to stačí v článku...
    • Doba hratelnosti tam je, stačí si to přečíst pořádně ;)
  • Neviete budu este dalsie DLC???
    • Trol.diskuzni
      1) Budou
      2) Bude jich hodně
      3) Proklamovaný název následujícího: "Deus Cash"
      • *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit