Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Už si nepamatuji jestli byl DE:HR tak hrozně ukecaný ze začátku jako tohle - jo jasně je to spíše RPG a ne akční hra ale spíše je to takové dones tamto dones tohle, udělej tamto češi jsou rusáci mají i ruská jména jako Sergey a Vasilij.

    Pak zas ty kecy, navíc grafika není už nic moc ty animace působí celkem staromodně a na ultra nastavní to chce dokonce 4gb + (wtf) ještě že tam je zbytečné DX12 nastavení. Jinak tedy nic moc, aspon zatím a ty perky taky šílenost pomalu všechny upgrady máte zaplé už ze začátku.
    Je hlavně že se v téhle nestřílečce dá umřít na 1-2,3 rány v Hc obtížnosti.

    Tak alespon to hackování je trochu vylepšené jen nevím jak... ( usnadněné)

    Tak hlavně že většinu českýxch postav nadaboval náš známý "alzák" Bohdan Tůma aspo to je vtipné no. 8/10

    Minulý díl byl dle mého lepší (nebo už stárnu?) tady to nebylo nic moc a ne jen proto že Praha nebyla praha,.Celé to bylo takové divné - NEobjasněné jak a co bylo/nebylo - nakonec konec je schválně špatný a závěrečný boss je slabý jak čajíček co ho zkolí jeden EMp granát *7* To celé trvalo cirka 20 nebo kolik hodin. íce méně jsem to proběhnul - Volby v dialozích mají nulový význam. Není to špatná hra jen by to příště chtělo už něco jiného lepšího. I klidně více bosů. Využízí střelných zbraní a perků.Profesionální dabing cz je fakt znát což je spíše paradox. Některé hlášky stáli zato.
  • Hra je to fajn jen je poměrně krátká a celkem předvídatelná ale velký puls za množství cest například v bance jsem si dost užil
  • Tak vidim ze admin zmazal moje prispevky. Zrejme som bol politicky nekorektny *2*
    • Meow
      Tak když tady jsou hipsteři jako Grygar, tak co bys chtěl
  • Co se češtiny týče - je možné, že mělo jít o easter eggy, které měli vzdát holt Mrazíkově češtině z prvního dílu? Ta byla taky plná naprostých šíleností :-D
  • Já jsem si hru užil. Dohrál jsem ji dvakrát. Podruhé v New game plus takže sem si ji mohl vychutnat hned od začátku se všemi schopnostmi. Technická vyladěnost není nejlepší, otevírání inventáře většinou trvá kolem 3 - 5 sekund, za zmínku stojí i až 3 minutové přesuny metrem a následný divný lag. Co se týče češtiny, tak do očí mi uhodilo asi jen zmíněné "nezastavuj se". Jinak např. česky mluvené zprávy v rádiu jsou hlášeny naprosto v pořádku. Oblíbená hláška: "ten v*l leze do pr**le a dostane povýšení" :D Jinak stealh hratelnost je naprosto úžasná a pocit, když se vám podaří někoho obejít, aniž by si vás všiml a nakonec vyloupit banku, je k nezaplacení.
  • Přemýšlím, že bych šel opět do prvního Deuse (potom, co dohraju prvního MGS*1*). Je lepší klasika nebo Revision? Popř. jaký mody? Koukal sem, že ten Revision má právě nějaké změny v designu, což by mohlo být na škodu originálu.
  • Ja to vidim tak, že si vecer nainstaluju Deus ex1 nebo sydtem shock 2 a pockam si az bude HD za dve stovky.

    Mate tipy na zajimavy mody pro prvni dve jmenovane? Revision je pry pekny fail.
    • jo - GMDX.
      Revision byl fakt fail a ten hype na MODDB.COM byl tragickej a taky se to těm bez pardonu kokotům vrátilo. Slibovali, přeháněli, 10 x odloženej release date a nakonec s velkou pompou dodali slepenec
      cizích modů. Snad jen těch pár novejch interiérů a částí map stojí za řeč. Revision určitě nebrat.

      Pro mě je Deus Ex nejlepší díl - i když už ho znova hrát nikdy nechci. Stačilo cca 5x vč. módů. Alzeimera ještě nemám.
    • Lukyz
      Už jsem to tady někde psal - pro první DE jednoznačně GMDX (Give Me Deus Ex), jen se po prvním spuštění nelekni červeného HUDu, vše tam jde nastavit dle vlastních představ.

      Popis všech změn a oprav najdeš na jejich webu.
  • Super hra. Pro fanousky predchoziho dilu povinnost. Bal jsem se mikrotransakci, ale houbelec. A jak pozoruji recenze na steamu, lide co to yacinaji dohravat, tak vetsina kladnych recenzi. Asi podobna situace jako kolem Falloutu 4. Spousta lidi, co to ma na steamu a to hejtuje to, ma odehrano 0.5 hodin. Hodne z nich priznava, ze se jim predchozi dil nelibil. Tak proc si to nekdo kupuje?

    Nacez se dostavam k nejlepsimu designerovi v cechach. Vavru jsem nejak nepochopil. Hral prvni dil. Ten se mu nelibil. Tak hral druhy dil. Ten se mu take nelibil. Tak hral z nejakych pohnutek treti dil. Ten se mu ale take nelibil! Tak si bezel koupit dil ctvrtej, chytre rozhodnuti, no. :D
    • ps: dal jsem si plus. *14*
  • to nasvícení je fakt hrozné, jakoby na nektere budovy, ktere by meli byt ve stinu svitilo slunce

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit