Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    tohle neni troll, ale realita, fakt nejvic vyhozeny penize a nejhorsi hra blizzardu, desne zklamani, trapna klikacka, jednicka byla uzasna, ale porad dokola nic se nezmenilo ani po tech letech? WTF!!
  • Je třeba zmínit zásadní problém na PS4. Ona pohodová gaučovka má jeden veliký zádrhel. Pokud máte na jednom profilu více postaviček a chcete s polovičkou či kamarádem pokračovat v tunění z vlastní stáje, smolík. Druhý hráč může:
    a/ přihlásit se na svůj druhý PSN profil a začít od píky nebo s postavou, kterou má na tomto profilu
    b/ LAN možnost na 2. ovladači bez profilu a tudíž nová postava. Pokud není aktivovaná konzole jako primary dokonce postava hraná jako guest funguje do restartu konzole, pak jaksi zmizí.

    Oproti PS3 verzi, kde jde údajně hrát za postavy z jednoho profilu v coopu je to nepochopitelné a obtěžující :(

    Zkrátka na PS4 jeden profil a dva ovladače na uložených postavách nemožno.
  • Na grafiku moc nejsem, ale vždyť to vypadá jak tuctové asijské MMORPG z roku 2009 *13*
    • Asharak
      Hlavu vzhůru! Pokračuj a nevěnuj se grafice. *4*
  • Diablo forever!
    A hrajte si to, na cem chcete!!! *14*
  • Proč se liší recenze na konzoli od recenze na PC, když konzole není nic jiného, než jedna z mnoha možných konfigurací PC? To byste taky mohli dělat recenzi ma jakoukouliv možnou konfiguraci, těch je nekonečně mnoho. V ovládání rozdíl není, na PC hraji na gamepadu stejně jako na konzoli, na TV hraju na PC stejně jako na konzoli, nevidím vůbec žádný rozdíl, jen marketingový.
    • Je vidiet ze si jednu alebo druhu veziu nehral kedze su podstatne odlisne :)
    • Miserius
      Takže recenze na GTA 5 na PC taky ne?
    • solomon.short
      protože konzolová verze je od PC verze odlišná?
  • Na me ta konzolova verze pusobi jako nejaka mobilni hra, protoze hra samotnoa — skrze veskery ovladaci elementy a HUD, kor u kooperace — neni temer videt.

    Kazdopadne demo na PS3 se mi s ovladacem nehralo nejlip. Na PC jsem si vystacil jen s mysi (standartni 3 + 4 naprogramovany tlacitka), ale po tom nostop klikacim ovladani se mi vazne nestyska. A vlastne ani po Diablu jako takovem ☺
  • Dohrál jsem D3 jak na PC tak i X360 a pokud zde nebudu komentovat kvalitu grafiky, tak krom ovládání, které je uzpůsobeno samozřejmě na konzole se hra ničím neliší...Jediná změna, kterou jsem na sobě zaznamenal je ta, že jako první jsem hral PC verzi kde jsem se musel naučit nový herní systém. U X360 verze jsem už s touto zkušeností hrál a tím pádem se může zdát, že hra je jednodušší...
  • Pokud jsem to přehlédl v článku tak se omlouvám, ale je zde treba možnost hrát singl kampaň a obas hrát coop? Chtěl bych hrát s bráchou, ale vidíme se jen obcas.
    • Miserius
      Jo...
  • Naivně jsem předpokládal, že tu bude normální diskuze o týhle skvělý hře, namísto toho další nesmyslnej pc x konzole flame - ostatně jako u téměř každýho článku.
    • Místo keců třeba vymysli trochu originální nick a nevykrádal ostatní.Co třeba thief.
      • Tenhle nick pouzivam uz par let
    • VaZqeZ_EU
      http://youtu.be/BY1k1GcZRww *15*
  • uzivatel1982
    Hrál jsem D3 jen na PS3, ale ve výsledku jsem byl dost zklamaný. Jediný co to zachraňovalo byl COOP a i ten přestal bavit. To si radši dám champions na PS2. Vubec se mi nelibilo, že si člověk může v průběhu hraní měnit skilly; kovář mi přišel uplně zbytečný; obchod vlastně taky; hratelnost byla po chvilce dost stereotypní a třeba za witch huntera mě štvalo, že mu do pracky hodím jakoukoliv zbran tak stejně kouzlím tou flusačkou, takže to ve výsledku byla jen hodnota dps než zbraň. Za witch huntera jsem vlastně pořádně nemoh používat všechny skilly, protože třeba kulomet mi přišel hodně kazící atmosféru. Live orby mi taky nepřišli jako štastný řešení života. Grafická stylizace mi taky nesedla.., ale to od blizardu poslední dobou mimo SC2 nic. Všechny postavičky takový naducaný a divně malovaný. Diablo jedničku, i dvojku jsem proběh několikrát, k tomuhle se mi vracet neche. To už radši titan quest, path of exile nebo grim dawn.

    P.S. Ovladání na joypadu hru posunulo, v dobrém slova smyslu, k zábavné akční hře. Míření lukem,mlácení i kouzlení človek má víc pod rukou než, že by to hrál jak strategii.
    • Asharak
      Vybrat si cestu onetarget-dps a vynikat jen v "duelech" než AoE a naopak je dle mě pěkná otrava, kort v akčním rpg. Mít možnost měnit skilly dává hře daleko lepší hratelnost a zábavnost *10* Né jako načítat dokola souboj, kde prostě nejde porazit bojovníkem mága, navíc s body v brnění.
      ...teda alespoň pro mě.
      btw SC2 a D3 mají podobnou stylizaci ^^
      • Souhlasím, že i sc má blizzard grafiku, ale v tom světě to dokážu snadněji odpustit. Jinak k tomu dmg. Taky nejsem dps junkie. To není důvod proč mi to meneni vadí. Prostě mi to přijde, jak kdybych měnil uprostřed děje obličej, jméno nebo druh zbraní. V něčem ta postava má být prostě dobrá a svoje. Takhle hrajou vlastně všichni za všechny varianty a chybí tomu osobitost.
        • Asharak
          Já bych tu osobitost klidně přiřadil čistě klasse samotné, podle mě je to dost (5 možností), ale i tak je možnost najít si osobitost ve skillech které se ti zalíbí, navíc klidně více skillech, což mě třeba někdy pomáhá, když mě to začne trochu nudit.
          Připadá mi to trochu jako problém s rychlým cestováním v RPG, možnost tam je, ale používat ji nemusíš. Nakonec ale budeš rád, že ji tam přidali.
    • zajímavý že narážíš na grafickou stylizaci kde je všechno nafouknutý a v SC2, kde je to snad nejvíc ze všech her od blizzu ti to přijde ok :D
    • No ono se to teď od Reapers of souls a Lootu 2.0 dost změnilo, ale jestli se ti nelíbí stylizace tak tomu asi nic nepomůže.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit