Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neviem ako ostatní, ale mne príde Tropico 5 ako jednoznačne najhoršia časť série Tropico. Od Tropico 1 po Tropico 4 som si tú hru vychutnal až do konca vždy. Táto Tropico 5 ma ale moc nechytila a po cca 2 hodinách hrania som to vypol a koniec....
    • Ja sa osobne čudujem že nikto tej hre poriadne nenaložil za ovládanie na PC. Doslova som to nemohol hrať aj keď som veľmi chcel, hádzalo mi to prekážky pod nohy na každom kroku.
    • A kvuli cemu konkretne? Ja jsem hodne hral Tropico 4 a ted se chystam na Tropico 5 az vyjdou vsechny DLC :)
      • přidal bych, že je to dalko víc militantní, nutnost vlastnit velkou armádu a bojovat (boje jsou stejně mizerné jako v minulých dílech takže se soustředili na špatnou věc). Přechody jednotlivými obdobími jsou dost násilné - grafika se navíc u většiny budov v čase nemění takže to pak působí v pozdějších fázích divně, navíc to silně omezuje to co se dá dělat a de facto lajnuje cestu jak hru hrát a nedá se moc odchýlit. Zmizela spousta drobností jako volební projev, podrobnější nastavení mezd, vstupné atd. Staví se opět jako v 1-2 do mřížky, tedy vás to nutí stavět pravoůhle, navíc i malý domeček zabere plný čtverec nebo park a nelze si se zelení vyhrát tak jako ve 3-4. Zkrátka to co je nové je špatné v porovnání s tím co ze hry sebrali.
      • Vidim to podobne. Poradne sem teda hral jen dily 3-5. Hlavni rozdil vidim v tom ze v 3-4 si clovek mohl dovolit delat co chtel a kdyz to vyslovene neprasil mohl zastavet celej ostrov nez se dostal k hlavnim ukolum pro ukonceni mise. V 5 je vsechno dost nalajnovany a beda ti jestli pojedes jinak nez si to autori predstavovali coz je zrovna u budovatelsky strategie celkem naprd. Jinak s tim ze se snazili to prekopat az moc a zmizeli veci co jsem mel rad ( napriklad ministri) taky souhlasim.
        • snad nehraješ kampaň
      • Ako by som to opísal? Hmmm. Asi takto. Tropico 5 mi príde tak, že silou mocou chceli niečo zmeniť a zmenili veci, ktoré nemali. Nemožnosť poriadne zazoomovať sa mi vôbec nepáči. Tak isto sa mi nepáči pohyb armády, ako musia odkrývať ostrov krok po kroku a bod po bode. Chýbajú mi tie super hlášky z rádia, čo zaznievali v Tropico 4. Proste to čaro je nejak preč....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit