Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem odkojenece všech Colinu a to od jedničky až po Colina 2005, měl jsem i Dirt 3 ale pro mě jsou Dirt arkády nuda. RBR jsem měl taky roky na kompu a pořád do toho tahal nějaká auta a skiny. Dnes už ale RBR neinstaluji, protože ta grafika už je pasé. Stejně jako grafika a i jízdní model Colina 2005. Dirt Rally mi přesně chyběla. Realistický je to až dost. Jezdil jsem rok online ligu na G25 rFactor, do toho jsem na Joypadu odehrál online tisíce závodů GT-legend,GTR2, proRace,rFactor, Asseto corsa a nyní i project CARS. O realičnu mám přehled a vyhledávám ho. Toto je ideální mix. Není to RBR ale zdaleka to není Dirt, je to velice vylepšený starý dobrý Colin!!! Kdo jej hrál a měl ho rád, nutnost. Hraji to jen s asistentem stabilizace na 2 jinak vše off. Prostě ani takový zarytý milovník simulátorů, to auto prostě rovně neudrží. Nedá se jet hrana když ta cesta sice vede rovně ale je to samý šutr, výmol, kalůž, skokánek apod:) Jedu absolutní hranu ve Walesu a ztrácím na mezičasech 3s na prvního :) Za hranou následuje tvrdá rána a poškozené auto, které táhne na tu či onu stranu +10 sec. penalizace. Chování jednotlivých aut jde velice dobře poznat, stejně jako špatný setup vozu, kde volite jen tvrdosti tlumiču, pruzin, svornost diferenciálu, delku prevodovky a vyvazenu brzd. Odklony, chlazeni a rejdy to tam nije ale i to málo poznat jde a v Monte Carlu jsem vyhrál svou první Rally v Miniku. Kdo si z toho ale chce udělat klasického Colina jen pozapíná velice jemne odstupnované pomocníky a postupem muze snizovat. To bylo k ovládání, pak je tady ovsem grafika a zvuk. Ty jsou naprosto fenomenální. Motory ječí, chcrchlají, střílí. No trať, ta se naprosto mění, jedete si svůj usék a víte, e zatáčku obtížnosti 4 musíte jet touto rychlostí a náhle je cesta širší otevřenější,můžete si víc najet udělat Cut a přidat. No Col de turini to je kapitola sama o sobě. Můžete celý soutěžní víkend vést ale víte, že na závěr Vás čeká legenda která teprve určí konečné pořadí. Zažil jsem sníh, super asfalt, hrozný asfalt se zmrzlou kaluží v nejméně vhodný okamžik až po kompletní sníh na tvrdém krátkém podvozku se zkrácnenou převodovkou. No masakr hra. Do toho!
  • Ahoj kamarádi, tato hra je naprosto nehratelná. Jakási virtuální tělasa předstírají, že jsou závodní automobily. Fyzické zákony nefungují. Auta jsou jako krabičky a dělají si co chtějí.Tvůrci se nám snaží vnuknout myšlenku, že takto jezdí závodní rally speciáli. Jsem bývalý jezdec rally a mohu říci, že s takovýmto vozem je nejlépe stát na parkovišti. Možná by bylo dobré kdyby někdo si někdo z tvůrců udělal řidičský průkaz a svezl se v opravdovém autě. Prosím nekupovat je to nehratelné.
  • Právě koupeno. To je první hra v early access kterou jsem kdy v životě koupil, pokud nepočítám DCS World simulátory které se běžně prodávají jako Beta. :)
  • Jack1947
    Hmm snad se to bude klonit ke klasickému Dirtu (ehm Mcrae rally) i když tomu vůbec nevěřím. Nějaká naděje tu je zatím to vypadá jak trochu vyleopšené závody ne nepodobné Dirt na mobil achjo ta nálepka Ea zachvíly bude prokletí.

    Hehe jak jsem si vzpoměl na HW nenažrance DIRT1, ty závody těch pickupů... to byla sranda kvůli tomu jsem byl nucen si pořídit 8800GTS 640 (kterou jsem záhy vyměnil za GT) jo to byly tenkrát časy léta páně 2006, a pokud nějaký rýpal napíše že jsem moc mladý tak možná i jo... nevím nežiju zas toik minulostí noo... ale občas si rád zavpominám.
  • zdravim .a hral to nekdo na volantu ? jak se to ovlada ? ma to tedy bliz k simulaci nebo arkade ? dalo by se to treba srovnat s richardem burnsem ? diky predem ;-)
    • Hráno na T 500 RS a je to paráda,rozhodně simulace,ale RBR to není,ale je to výzva *5*
      • hpatrik
        Je to simulace, ale RBR to není?! Můžeš to trochu rozvézt? Dík
        • Co se týká fyziky vozu a tratě jde o simulátor,ovšem poškození není tak hardcore jako u RBR,to ale neznamená,že je to jednodušší,velice záleží na nastavení vozu a znalosti tratí,takže abych to shrnul je to druhý nejlepší simulátor rally,ale s lepší grafikou.
          • Na rozpracovanou hru více než dobré. Rád bych věřil v reakci tvůrců na připomínky a jejich implementaci do hry v dalším vývoji. Pokud k tomu dojde, může se Dirt stát korunním princem RBR. Na krále to ale pravděpodobně nedotáhne.
        • Chápal bych to tak, že je RBR je pořád top HARDCORE SIMULÁTOR, kdežto Dirt Rally se teprva stává simulátorem
  • Je to dost povedený sice zatím jen 3 země,ale každá po dvanácti erzetách.Sněží,prší,noční jízda bez světel *4* to je masakr.SUPER *14* *14* *14*
  • To je něco po čem toužím již mnoho let. Dirt 1 a 2 byly super hry ale vadilo mi že tam člověk nežije se svým autem, závody jsou naprosto oddělené a nemají hlubší smysl. Kampaň formou šampionátu je přesně co celou dobu chci, stejně tak jako poškození táhnoucí se skrz závody.
  • Tak odjete 2 zavody a jsem nadsen chce to hodne soustredeni trat je velmi uzka a zradna. hraju na xbox 360 ovladaci.
  • Já očekával, že jsem se špatně podíval. Vývojoví? :D
  • ringmancz
    rally bylo v Dirtech arkádový, ale neskutečně mě bavilo, nejvíc ze všeho (spolu s Pikes Peak). nejsem proti větší simulaci, ale hlavně ať je to pořád stejná sranda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit