Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Budte radi ze to nebeha na Unity "Engine" ....
  • Ty jo tady jsou vážně slušný socky, nebo už neumíte ani přepočítávat. Minimální požadavky jsou už vážně k smíchu. GTX660 je 3 generace stará midrange grafika, i5-2400 je nízko taktované 4jádro které výkonem bude suplovat dnešní moderní i3 procesor.
    Doporučené bylo třeba brát vždy dost s rezervou, ale očividně to chce 8 vláknový procesor s výkonem mírně vyšším než taktované nebo modernější i5. Grafika 1060 a RX480 je výkonem někde kolem GTX970 což je low-hiend minulé generace a grafika v ceně kolem 6k. 8GB RAM beru jako základ do herního počítače už od dob Sandy Bridge (5let) v podstatě od BF3 který byl ve velkých mapách na 4GB nehratelný.
    Na čem proboha chcete hrát moderní openworld hru? Na kancelářskym PC s grafikou od babičky?
    • Holldir
      Ok napíšu to jednoduše. Éra full hd je dávno minulostí. A tyhle nároky říkají, že si s grafikou 1060 zahraju na UHD rozlišení na nejnižší detaily

      V dnešní době hrát s takovou grafikou hry na nejnižší detaily to už fakt bída. To abych koupil grafiku za 15-20 tisíc abych mohl hrát plynule na max detaily. Takovej pc vyjde pomalu na 35 tisíc.

      Pořád je ti to k smíchu? Požadavky na hru jsou takové, že to na nejvyšší detaily dá jen 1080 a lepší grafika. A ta není zrovna stará. Hold oni všude pořád píšou hw pro full hd
    • Ty jsi vazne hloupy, co? *7* Opet nepochopil. Ta hra pojede na full na i5 4460+GTX 970 naprosto normálně. Ale to by nevypadalo tak "dobre", kdyby se tam nepraskla 1060 či RX480. Mimochodem kde sezenes 970 ci tebou zminene karty kolem 6000? Nebo nejakou s podobnym vykonem prave za tech 6000. A prosim osekanou 1060 fakt nechci.
      • Muzes vysvetlit tu osekanou 1060? Z benchmarku vychazi o neco lepe nez plnohodnotna 970 a rozdil oproti verzi s 6GB pameti je minimalni. Vazne je tak spatna, ze stoji za to ji fakt nechtit?
        • Holldir
          1060 je dobrá. Tady ji kritizujou jen ti co hrají v dnešní době ještě pořád na full hd rozlišení. Poněvadž dnešní hry na uhd vyžadují 6-8 giga paměti. Takže gl jejich 4g grafikám. Ale maximální detaily znamená max rozlišení. Je fajn jak tu řvou a sami nespustí dva roky starou hru na maximální detaily. Tak radši mlčte když víte prd a prd spustíte
      • No to tys mě asi taky nepochopil. Diť píšu že neumí přepočítávat. Jasně že se do doporučených konfigurací uvádí nejnovější generace ale to se dělá normálně. Ty se mnou souhlasíš, ale zároveň píšeš že sem to nepochopil. Já to směřuju především na ty, který píšou že je doporučený HW kdo ví jak vysoký a ptám se jich na čem by teda proboha chtěli hrát ve FullHD(idálně 60FPS) moderní hru s openworld.
        Píšu 480, nepíšu jestli 4 nebo 8GB(a o výkonnostním rozdílu ve FHD by se dalo diskutovat). 4GB jde sehnat za 6500,- i u skřeta, takže těch 6k jsem zase tolik neulít. GTX970 určitě seženeš i za míň(bazarovou, novou už nesleduju), 1060 6GB stojí víc, cca 7-7,5k.
  • The_Nameless_One
    Jediná věc co mě na videích zarazila bylo strohé oznámení, vlastně jen tak mimochodem, že Emily opravdu JE Corvova dcera. Opravte mě jestli se mýlím, ale tohle nikde předtím řečené nebylo. Jasně, v jedničce a v obou příběhových DLC (Knife of Dunwall a Brigmore Witches) se o tom dost často spekuluje, ale na beton to nikdo neví (teda kromě Corva, který je němý, a císařovny, která záhy umírá).
    Hardwarové nároky netřeba řešit, ty jsou jako vždy přepálené...
  • Jako majitel PS4 se o HW nároky nemusím vůbec starat, že? Ach, jaká to pohoda.
    • PS4? Myslis FPS24?
  • Jack1947
    Určitě to nebude jedna z těch her které by přispěli do poloprázdného krámu DX12 takže bych se nebál, Dishonoreed byla nenáročná hra tehdy proč by měla dvojka jít opačnou cestou a být až pomalu extrémně náročná... 15gb ram se ještě cchápat jakž takž dá 8gb začiná bejt zlatej standart.
  • Jestli se nepletu, přesně před 5 lety vyšel Skyrim, všude jsem viděl jen to jejich 11.11.11 .... že by nějaká spojitost :) ... Konspirátoři to nemůže být náhoda :)
  • >PCčkáři brečej, že jim jejich krabičku omezujou konzole
    >vyjde hra, která má vyšší nároky než 5 let starej noťas koupenej za 5 litrů
    >PCčkáři brečej, že nároky jsou přehnaný a vývojáři neuměj optimalizovat

    #PCMasterRace
    • Holldir
      V současné době rozjedou na maximální detaily nový hry jen nejnovější a nejvýkonější 8gb herní grafiky. Jen se dá čekat kdy vyjde hra kterou nvidie 1080 nebo radeon 480 nerozjedou na maximální detaily

      PS: mám grafiku která šla na trh sotva před půl rokem a mafii jsem hrál na nejnižší detaily při maximálním rozlišení...pls pls musím koupit ještě výkonější grafiku abhych hrál na max...zamysli se nejdřív co znamená maximální výkon a detaily
    • nevyjadruj se k tematum, kterym nerozumis, delas ze sebe vetsiho d3bila, nez jses *2*
      • A není to pravda ?
  • Požadavky absurdní. Rise of the Tomb Raider měl nádhernou grafiku (osobní názor, dont hate) a na max detaily mi to je nádherně. Podle těchto požadavků na Dishonored 2 bych měl mít problém? Tomu se mi nechce věřit. Jakoby vývojáři plácli požadavky jen tak "vod boku". *10*
  • Vzdycky se musim smat kdyz vidim jako minimalni hw naroky FX-8320 a jako optimalni FX-8350 :) Vzdyt rozdil mezi nima neni ani 5% :)
  • Ja nemam sebemensi problem, dokonce by me nevadili ani vetsi naroky, by me zajimalo co za prskolety to vetsina hracu ma doma, ze tolik placou.
    • hhh prskolety to vis nekdo si nehoni ego počítanim FPSek u graficky karty co mu koupil fotr :) asi tak nejak to jsou kydy tohle zase.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit