Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flash789
    Je to super. Znamy youtuber udela pruser, ale diky tomu spousta dalsich youtuberu ma dalsi mesic o cem mluvit a penizky se jen sypou. Znamemu youtuberovi je to uplne jedno, protoze se muze v penezich koupat, muze rict a udelat co ho napadne, cim vetsi prusvih tim lip. Mega stado jeho ovecek na nej stejne neda dopustit a to se v nem zcela jiste najde plno tech proti kterym pindal neco v primem prenosu. Povim vam co, lidi se nudi, nevedi roupamam coby, takhle nejaka globalni katastrofa v podobe meteoru, epidemie nebo nasranych ufonu a razem by tyhle trenice pusobily jako nevinna legrace. Az potom by se zid s nacistou chytli za ruce a se slzama na krajicku by spolecne prosily at uz to proboha skonci ze uz nebudou zlobit.
    • Chickaree
      Pravda. Lidi už jsou zkrátka znudění svými živůtky natolik, že vyhledávají povyražení ve sledování infantilních legrácek člověka, jenž je slaboduchý, nebo to alespoň moc dobře hraje. 50M následovníků toho dobrým důkazem.
      Nadruhou stranu, rozhodně se mu to podařilo - "..ukázal jak šílený je dnešní svět".
  • No říci něco proti židům , je přeci totéž jako poslat do plynu své sponzory . A ten někdo se diví , že mu přestaly téct finance ? Bože můj to přece dávno měl vědět , že nelze hladit ježka proti srsti ....
    • jojo chtít vydělávat peníze a přitom říct něco proti žídům to je jako chc@t proti větru a myslet si že zůstanu suchej...Ale třeba v německu když na školním výletě část třídy patřící k muslimům řekla že se nepůjdou fotit k památníku holokaustu protože nemaj rádi židy tak ředitel řek že to je jejich svoboodný názor k diskuzi a z výlet je omluvil *2* takže POZOR jestlije prudipáj muslim nemusí mít židy rád a klidně proti nim může říkat co chce *3*
      • nejak jsem si nevsim, ze by ti muslimove drzeli v ruce transparenty a posilali nekoho do plynu...
        • XorxoxTalarius
          To je pravda, oni maji pouze transparenty o tom ze zidy ceka skutecny holocaust, pripadne ze musi byt znicen izrael, nebo ze Hitler nejake zidy nechal aby je mohli zabit oni. Ale specificky zadne zidy do plynu neposilaji :)
          • kdo oni? ti co se odmitli ucastnit pietniho aktu meli v ruce transparenty o holocaustu ? Ja myslim, ze zadne nemeli.
            • XorxoxTalarius
              Muslimove, Muslimove ...
              #NotAll *3*
  • Pobavilo mě, jak autor předpokládá, že máme předplacený The Wall Street Journal. Ale dal plný odkaz, za to palec nahoru. *4*
  • Alex81
    Asi takhle.
    Vincent: Ale když si člověk hraje se sirkama, tak se spálí.
    Jules: Jak to myslíš?
    Vincent: Že není dobrý masírovat Marcellusově nevěstě nohy.
    Jules: Ty si nemyslíš, že to přehnal?
    Vincent: No, Antoan asi od Marcelluse takovou reakci nečekal, ale
    něco přece čekat musel.
    • Krescz
      Řekni mi jak Marcellus Wallace vypadá.
      • Cože?
        • Fordzy
          Z který si země?
          • Mluví se v cože anglicky?
            • Fordzy
              Cože?
  • Veskoslav
    Mě přijde legrační, jak se ho tady někteří zastávají. Sledoval jsem ho ještě v době, kdy mohl mít stěží milion odběratelů. Sice jsem tehdy byl mladý a krásný, teď už jenom krásný, ale občas se kouknout, jak "zablbne". Ale čím více přispěvatelů měl, tím větší hovadiny začal dělat až se to prostě jenom usadilo jako rezavý povlak na 105. Samozřejmě moc dobře věděl, co dělá a jak dělá. Rád provokuje. Ale že si dělá srandu ze všech? To také není pravda:) Hajlovat na youtube si klidně můžete, pokud máte 2 odběratele a jeden z nich je máti. To nikoho nezajímá. Ale 50 mega? To je solidní masa lidí.


    Takže vůbec mi ho není líto, že ho vláčejí bahnem. I když zakladatel Disney byl moc velký kamarád s Nacisty. Způsobil si to celé sám. 50 mega nestačí, chtěl víc, dostat se do novin. A není nic snazšího než udělat takovou "srandu" a pak se v pozadí smát, jak skákaj další a další odběratelé. Většina Youtuberů jsou takoví. Obdivuji ty, co se věnují technice, něco vytváří (grafika, animace, různé výukové programy) a i ty záběry z her, směšná videa pádů atd. Ale Youtuber pod pojmem například Misha je pro mě synonymem odpadu a debility.
    • 0011
      No jestli ho znáš tak dlouho, tak bys mohl vědět, že jeho skill s photoshopem je velice nadprůměrný a prodejem některých kousků nastartoval svůj kanál tím, že si pořídil základní vybavení na natáčení, ale na youtube se s tím ve velké konkurenci neuživíš. Nejen já jsem tu postoval hajlujícího donalda přímo z produkce Disneyho, kterého sice na síť nedal Disney, ale má 13 milionů shlédnutí, jsem zvědavý, za jak dlouho z youtube zmizí, doteď jim to nevadilo, ale teď se změnila situace
      • jamar28
        To myslíš tohle? https://www.youtube.com/watch?v=kzH1iaKVsBM&t=121s
        • 0011
          ano, mám ten samý odkaz na druhé stránce, je jasné, že si tam z nácků dělají srandu nebo třeba tady někdo zmínil alles gutte, příklad za všechny *1*
  • Morraw
    Jak už tady někteří zmínili, tak jak Disney, tak YT chrání značku a s některýma věcma nechtějí být vůbec spojováni.
    PDP měl vědět, kam až může zajít. Tady nejde o to, jak moc to bylo nebo nebylo přes čáru, ale pro tyhle firmy je to tabu v jakékoliv formě.
    Když budou všude titulky, že Disney a YT ukončili smlouvu s PDP, tak to dává jednoznačný postoj. Když by bylo někde napsáno, že to s ním řeší, tak se toho nějaký SJW může chytnout a nařknout je z toho, že to podporují.
  • xtron
    Už je ve všech časopisech o něm zmínka, jediný papír, kde ještě není je toaletní!
  • MickeyMutant
    Společnost založená člověkem obviňovaným z antisemitismu a rasismu si nemůže dovolit podporovat někoho, kdo si dělá ze všeho nekorektní prdеl. Kam by přišli?

    Tenhle článek sis, Václave, musel jistě protlačit ve chvíli, když šef zrovna nebyl v redakci, že jo?
    • JamesFaith
      Takže staré dobré hříchy otců aplikované i na společnosti, i když je Walt Disney už 50 let po smrti?
      • MickeyMutant
        Ale vůbec ne. Ani Disney velmi pravděpodobně nebyl žádný antisemita nebo rasista. Jen mi přišlo, že se historie tak trochu opakuje.
  • jamar28
    Je zajímavé, že spousta lidí si svobodu projevu plete s tím, že je musí vždy všichni nechat mluvit i na svém webu/fóru a cenzuru s tím, že je někdo nechce poslouchat. Řekl bych, že tohle je věc Disney a Youtube, nikdo ho nechce zavírat, nebo snad jo?

    Jinak tohle považovat za podporu nacismu a dělat kolem toho takové halo...No nejlepší věc, kterou lze dělat se SJW, je nechat je mluvit a jednat bez omezení, protože se časem znemožní sami tak, jak by to nikdo jiný nikdy nedokázal. *2*
  • BoB.2
    Pew ...kdo?
    • Pew duck fuc*ing stephano pie!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit