Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čeština je v přípravě. Více info zde:
    http://www.hrej.cz/novinky/2014/07/03/divinity-original-sin-jde-na-dracku-33442/#diskuze
  • Holldir
    jak muze vyrobce hodne kvalitniho rpgcka udelat pokracovani hry ve stylu strategie tohle naprosto nechapu
  • RTS část je jednoznačnou slabinou jinak perfektní hry...je to RTS ale víc mi to příjde jako MOBA bez hrdinů nebo towerdefence s trochou zapojení hráče a už vůbec se to nehraje jako pořádná RTS.
    Po první části příběhu jsem všechno už raději klikal vše auto-resolve.
    Nicméně, nevím jestli to tady už někdo vyzdvihl - soundrack a voice acting je 10/10! Takhle dobrý zvuk jsem neslyšel už dlouho a myslím že by mohl aspirovat i na nějaká ocenění.
  • Angličtina je dost složitá. Dialogy aspon nevypadaj, že je někdo splácal během polední pauzy, ale bez slovníku po ruce se většina lidí neobejde. Snad bude čeština.
    • Věřím že pro neangličtináře to může být náročné, ale dialogy stojí za to. (v čele s hide-and-seek-the-lit-fuse :D )
    • taky doufám že se někdo rozhodne udělat češtinu, na angličtinu jsem antitalent, takže by to pro mě a ostatní bylo fajn.
  • Keyz
    I když jsem koukal, že podle fóra se chystá nějaký větší patch. To jsem zvědav.
  • Zayl
    V žádném případě 9/10.

    7 je akorát. Hlavně moc nečekejte od RTS části, protože ta je opravdu meh. Nejvíc života hře dávají dialogy na vaší vlajkové lodi a rozhodnutí které mají skutečné dopady.
    • Keyz
      Škoda, že rozhodnutí jsou moc jednoduchá. Prostě naštvu polovinu a polovinu potěším.
      Kdyby to rozhodnutí se vyvíjelo v čase apod.
      • Zayl
        Jo, s tím nezbývá než souhlasit. Je škoda že není možnost kompromisu, což je podle mě sama definice politiky. Možná v této části hry mohl být víc využit systém dialogů a hráč mohl zkusit přemluvit jednotlivé delegáty, slíbit jim něco na oplátku a podobně. Akorát by to vyžadovalo víc než ty dvě možnosti v ostatních volbách.
  • Koko°1: Tak to tě příliš nepotěším. Vývojáři se na GOG a Vault verzi (tedy jiné obchody než steam) neskutečným způsobem vykašlali. Pro nesteamové verze hry neexistuje použizelný multiplayer. Vyhledávání her funguje jen na steamu a u zbylých verzí hry se lze připojit pouze přes LAN nebo přímo IP adresu (s přenastaveným portem) proti/spoluhráče.

    Vrátili se tak o 15 let zpátky. Nejhorší na tom je, že do poslední chvíle o tom nedali lidem vědět, takže kdo si to třeba přikoupil k jejich Kickstarterovému projektu, kde vybírali na jinou hru, tak akorát utřeli, protože teď mají nefunkční hru, kde si prostě multiplayer plnohodnotně nemohou zahrát.

    To je ta největší prasárna, o které se v recenzích nepíše, protože to nikdo nezjišťoval, přitom se o tom píše nejen na GOGovských fórech, ale také na samotných oficiálních stránkách Larian Studios. Je to ostuda, jakým způsobem na tuhle věc ne/zareagovali. Ostatně, můžete se na to podívat na jejich ofic. fóru, kde je nemálo naštvaných hráčů...
    • Ono je problem sa ludom zavdacit.
      Rise of the Triad napriklad pouziva jednu a tu istu DRM-Free verziu jak na GOGu tak na STEAMe, a online play riesi tym, ze si hrac dobrovolne moze vytvorit account alebo nemusi, ak chce hrat online, ale bez konta moze hrat LAN.
      Nie je to ziadna forma DRM no aj tak sa na nich zato na STEAMe aj na GOGu spustila vlna nasranych hracov, account, DRM, bla bla bla.
      Podobne to mohli vyriesit aj Lariani, aj ked by nato hraci asi rovnako pindali ako pri ROTT.
    • Keyz
      Divné, že to zde autor nenapsal. I když v recenzi toho nenapsal více..
      Tohle je pravda a dokonce si lidi dělají srandu, že to je to tajné překvápko pro piráty. Tedy, že DMR free verze jsou takto osekané.
      Hlavně, že se pořád zastává názor aby recenze byla maximálně subjektivní. Kdyby hledal informace určitě by je našel. Zahrát si hru a pak to sepsat je sice hezké ale nemusí to lidem co to čtou moc pomoc. A jestli to nemá pomoc, proč to je pak recenze?
      Problém mrknou se na oficiální fóra, kde to bylo ihned a recenze zde vyšla po vydání hry. Určitě šla doplnit. O hovadské RTS sekci se taky mlčí.
      Jestli to funguje, tak že zalezu do díry tak to hraji napíšu a vylezu, tak se není čemu divit, že to je silný názor autora a klidně se opomenou věci o kterých se mezi hráči hodně mluví.
      • Zayl
        Překvápko pro piráty? Já bych řekl že direct IP je vše co piráti potřebují. Čili příjemné překvápko.

        Na komentář RTS sekce prostě nezbyl čas, protože autor byl přiliš zaneprázdněn listováním v kuchařce, aby natrefil na ty nejlibovější fráze a nejtučnější vtípky.
  • Ma to vsetko, ako pise autor clanku ale dal by som tomu taku 6tku, vsetko je ako keby v beta verzii nic, nieje dotiahnute, RPG slabe prvky - krasne modelovane, RTS namasovat spravne jednotky a ides znova a dookola - grafika uboha, tahova strategia - chybaju pravidla (daco z civilization by som uvytal) Ma to potencial, ale za 40ecok to nestoji.
  • Pro mě jednoznačně osvěžení, lítání na drakovi, RTS část, "politika".. akorát obtížnost mi přijde trochu moc přehnaná..
  • JustinBieber
    ortodoxní fanoušek..Divím se, že tam rovnou nepráskl 10tku *8*
    • Davej si pozor na jazyk, takoveto rouhani proti indie hypu bude v budoucnu trestano zalarem nebo setnutim hlavy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit