Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chtel bych se zeptat , nemate nekdo info zda budou MP mapy v dlc resistance i pro hradcore mode???
  • maros.goc
    hm Slovenské Národné Povstanie by bodlo :D
  • Hodinový interaktívny film kde budú členovia odboju masakrovat stovky vycvičených vojakov. CoD pre mňa zomrelo.
  • Call of Duty: WWII - Deluxe Edition-ElAmigos
  • ...Byla by například škoda nevyužít tragické prostředí vzbouřeného varšavského ghetta čelícího nemožné přesile, zatímco Rudá armáda záměrně otálí se záchrannou operací...

    Povstání Židů ve varšavském ghettu se odehrálo v roce 1943. Rudá armáda v té době bojovala ještě daleko na východě. Situace, ve které Stalin odmítl podpořit povstání ve Varšavě se stala v roce během povstání Poláků.
    • v roce 1944
  • Ale problem vidim v tom ze nove COD nedorazi ku mne :D
  • Já zase nikdy nepochopil jak můžou hrát Call of Duty hry Němci. Vždyť to musí být strašné, střílet do svých předků.
    • Ani ne když jejich předci byli vypatlaný kkti
    • Němcům od mala vymílají mozky, jak jsou v podstaatě špatný a musí na všechny doplácet a být "solidární", takže raději mlčí a nechávají si sypat popel na hlavu. Přitom ještě třeba do devádesátek na to všichni kašlali.
      • Jack1947
        Mě by to jako člena toho národu sraalo, nicméně ted bude jinej problém evropskej socialismus. Němci už se nechali ophnout díky Herr Merkel nebo spíš soudružce... takže už ani neveděi jakej národ byli.
    • Proč by to mělo být strašné? neznáš základní pravidlo, které se bohužel už po tisíciletí opakuje stále pořád dokola? a to, že stačí cca 2 generace, aby společnost zapomenula na hrůzy válek minulých........stačí 40 let a zase se začnou rodit bojechtivý, pomstichtivý lidi a nezamezí tomu nic.

      Tu první generaci si ještě ohlídaji veteráni a lidi, kteří válku prožili, každýmu takovýmu prostě rozkopou držku takovym způsobem, že zůstane v koutě. U druhé generace je to už horší, třetí generace už si nepamatuje nic - staří, kteří by vnukům vyprávěli, jsou už po smrti.

      Co myslíte, dožijeme se III. války? mám strach, že ano. Lidstvo je nepoučitelná pakáž.
      Bylo by ti proti srsti ve středověkém RPG zlikvidovat ve válečném tažení Ludvíka Jagellonského? Myslim, že by si s tim žádnej problém neměl - tak se nepozastavuj nad tim, že Hanz s Helmutem střílí do svých dědů a mají z toho strašnou p*del......
      • Coffin.Corner
        To bych neřekl. Za studené války to byli právě veteráni druhé světové, kteří často volali po otevřené konfrontaci s druhou stranou. Kupříkladu takový generál LeMay, který razil doktrínu provokování rusů nepřetržitými lety B-52 naložených termonukleárními pumami u jejich hranic, až na hranici únosnosti a bylo velkým štěstím, že se to nezvrhlo ke třetí světové.
        Naopak generace lidí narozených po druhé světové válce byla mnohem víc mírumilovnější, než jejich rodiče, nejspíš díky tomu že vyrůstala v éře jaderných zbraní. Naštěstí dnes máme audiovizuální záznamy z minulých válek, že se tak lehce zapomenout nedá ani když vymře generace která je zažila.
        • 2 Coffin.Corner
          To sis špatně vyložil taktiku MAD. Lee may sice volal v roce 1951 po vybombardování Irsenovy Severní Koree (ale Lee May byl jedinec, ne hlas lidu), x desítek let probíhaly lety SAC......ale právě proto, aby žádná válka nebyla. Ani sověti, ani američani nechtěli, aby to přerostlo v horkou válku.....právě proto, že většina z nich ještě pamatovala hrůzy válek minulých.

          Jaký naštěstí, že máme audio vizuální záznamy? a co jako?:( to je jen audiviuální záznam.... na pohyblivejch obrázkách uvidíme velký barrabum!....ale to je tak všechno. To slouží pouze pro ilustraci. Koukat jenom na p*rno a nesouložit z nás Rossenberga neudělá *5*
          • Coffin.Corner
            Strategie LeMaye byla právě už za hranicí MAD, protože jeden iniciativní blbec, jako ve ve filmu Dr. Divnoláska mohl způsobit třetí světovou, proto to trvalo jen asi dva roky. A pořád si troufnu tvrdit, že nás před další válkou zachránilo MAD, nikoliv veteráni.
            Ostatně tvoje premisa, má dost velkou trhlinu pokud se například podíváme na příčinu vyvolání II.světové. Byli to právě veteráni první velké války, kteří vychovávali své děti k té druhé, protože se jim nelíbil její výsledek.

            A ano, myslím si že (kvalitní) audiovizuální válečná díla, literatura a objektivní výuka dokážou dostatečně poučit o hrůzách válek. Kupříkladu, dnes už prakticky nežijí veteráni první světové, přesto asi každý průměrně vzdělaný člověk ví o pekle chemických zbraní a proto i díky tomu jsme se, až na pár lokálních výjimek, nikdy nedočkali jejich použití ve velkém... *3*
            • Coffin.Corner
              A to se vylučuje? Si jenom vezmi v jakém postavení byl Hitler v polovině dvacátých let a kde byl o deset let později...
            • Sakra, a já myslel, že hlavní příčinou ww2 byly politické/ekonomické elity (jako prakticky u každé války) a né občejní lidé...
      • No nevim, mám německý kamarády a ty se styděj za to co jejich dědové provedli za války. I když je to skoro směšný, když týpek kterýmu je 20 cítí vinu za věci, který se staly 60 let před jeho narozením. Větší problém vidím spíš u nás nebo hlavně u rusáků, kteří se snaží minulost vytěsňovat nebo zvěrstva považovat za národní vítězství. Srovnej názor němců na Hitlera s pohledem rusáků na Stalina nebo s názorem u nás poměrně běžným, že "za komunistů bylo líp". Tady je vidět jasný rozdíl v tom, že s minulostí se můžeme vypořádat různě a zrovna němci to zvládli na jedničku.
        • Že tady bylo za rudomějců líp tvrdí možná pár zapšklých starých komoušů, stejně tak v Rusku. Extrapolovat to na celou dnešní společnost je nesmysl. A pokud vím, tak třeba Putin bolševismus a Stalina odsoudil.
          • Jack1947
            Přitom si v Rusku jedou podobnej režim stále ... líp se mělo z jinejch důvodů(nebo si to ty lidi myslí - oni to berou hlavně tak že byla lepší vláda njn pár stran co se volilo samo ostatně - dneska to je trochu podobné) ne z toho že by se mělo úplně nejllépe - komunismus byl a je zlo a brzda vývoje o tom žádná.
            • Jack1947
              Tak jasně já spíše reagoval na kutra.

              Hmm já myslím že bych nešel, tady není za co bojovat. Už dávno ne.
            • jo, máte pravdu ....ale tohle je na dlouhou debatu na úplně jinym fóru. On ten můj text byl branej spíš jako přirovnání k chování lidského druhu obecně. I když mi bylo hned po odeslání příspěvku jasné, že začnete argumentovat nedávnou minulostí, což je pochopitelný.

              2 kutr.
              V mnoha případech ve skrytu duše nestydí a ani z objektivního hlediska nemají důvod, proč taky?. Jejich dědové byli nuceně nasazeni, miliony řadových vojáků, šli všichni. Tvý kamarádi jenom vědi, co chce společnost (ty) slyšet a co se má z morálního hlediska o Nacismu říct. Pokud příjde válka tak se nikoho nebude nikoho ptát jestli se mu chce.....ty, já, Jack i tvý německý kamarádi prostě půjdou. Pár vzpurnejch kámošů ti pro výstrahu zastřelí a zbytek se už moc rozmejšlet nebude. Před 70 lety to bylo běžné a je blbost myslet si, že se lidskej druh v krizovejch situacích naučil chovat jinak, nenaučil. Pokud by došlo na lámání chleba, budem ve stejnejch sračkách jako naši předci
        • Jack1947
          Kdyby nebylo nacistů a hlavně Faschizmu tak by se možná tak nebralo, teda navíc hlavně nebejt Hitlera.( Znova je třeba říct že ne všichni vojáci byli nacisté, a naopak)

          Problém je že Němci prohráli válku a Komunismus si nás a jiné státy ( Polsko na tom bylo možná ještě hůře) pěkně na 40let zotročilo.
      • zabít ok, jen aby s ním neskočil do postele, po pár panácích a pivech by to bylo hned, ale ráno by bylo drsný *1*

        takhle prý v mládí Ludva vypadal

        http://mek.oszk.hu/01900/01918/html/cd4m/kepek/c0054mkh030.jpg
    • jamar28
      A proč by ne? Střílíš tam nácky, já bych si taky užil Mašín Brothers: The Game, kde bych kosil český komunisty a zdrhal na západ. *14*
      • KrPa
        ano, zabijet bezbrane postaky
        • jamar28
          Myslíš toho, co na ně vytáhl pistoli? Co bys na jejich místě udělal ty? Nechal se jím zastřelit, nebo se radši vzdal a nechal se umučit v komunistickém lágru?
          • Jack1947
            jamar ty přesně sdílíš názor mého táty - ostatně komunismus nebyl nijak exttra morální a nebál se zabíjet nevinné lidi co chtěli utéct takže "hrdinové odboje" to tak nějak byli.

            Nojo, kdyby češi nebyli tak připosraní... to máš těžké.
          • KrPa
            podrezavat svazane lidi je opravdu hrdinstvi
            • jamar28
              Btw jo, Mašínové jsou pro mě hrdinové. Ne proto, že by podřezali svázaného člověka, ale za to, že se vzbouřili a neváhali bojovat proti obrovské přesile a vyhrát tím, že se prostříleli až na západ. Kdyby byl jeden ze 100 Čechů takový hrdina, jako byli Mašíni, tak si tu komunisti ani neškrtnou.
            • jamar28
              A co měli dělat? Nechat toho policajta, tedy příslušníka represivních složek totalitního komunistického státu, žít, aby je udal a oni všichni skončili umučení v lágru? Původně ho omráčili nějakými chemikáliemi, bohužel se probral. Co jiného jim zbylo?
      • Jack1947
        Zbožné to přání ale bylo by to zajímavé - radši bych ty tři krále ale to je taky celkem utopie. Jo tehdá ještě národ nějak držel ... pohromadě.
        • KrPa
          to je hodne malo znama udalost, ja bych radeji SNP a duklu
          • Jack1947
            To je jedno, ale nikde to není moc zpracováno což je škoda protože je to jedno z důležitých českých válečných období. Kdežto Duklu zná každej i když zase by byla zajímavá tanková akce to bez debat.
      • Ano protože všichni němečtí vojáci byli nacisté. Takovýhle názor už není ani vtipný.
        • jamar28
          A jo vlastně, pardon, oni za nácky jen bojovali, snad jsem někomu nezpůsobil trauma. *13*
          • myslis ze vojak wehrmachtu mel na vyber?dovedes si predstavit co by se stalo jemu nebo jeho rodine kdyby rekl ne ?
            • ano spoustu jich hitlera podporovalo sam se k moci nedostal a deti byly vychovavany jako potrava pro dela budoucich valek ale spousta vojaku wehrmachtu opravdu nebojovala za risi nebo hitlera ale za rodiny doma a k te francii te to chteli proste vratit za 1 sv a za 6 tydnu to zvladli diky tomu ze jeli na perniku
            • jamar28
              Je oblíbená pohádka, že vojáci třetí říše byli jen nebohé mírumilovné oběti, které jen plnily rozkazy. Ale s realitou to mnoho společného nemá. Faktem je, že průměrný německý voják té doby prostě byl přesvědčený nacionalista, který se cítil ukřivděný a agresivní útočné války vnímal jako spravedlivé. Ono si stačí srovnat bojové výkony Němců třeba s Italy. Italové - ano, to byli vojáci, kterým se do boje často vůbec nechtělo. Proto se v boji velmi brzy vzdávali a jejich bojová hodnota byla nízká. To se o Němcích říct nedá, ti často bojovali do posledního dechu a naprosto odhodlaně, a to i na západní frontě. Ne, armáda nebohých mírumilovných Němců, které do války někdo násilím donutil, by fakt nerozdrtila Francii za 6 týdnů.
        • určitě se tak aspoň tvářili, když se v přihlašovacím formuláři do SS dostali k

          22. Cítím se být

          a) komunistou
          b) nacistou
          c) demokratem
          d) nevím
  • to zas bude......................předpokládám, že odbojář "Gabčík" s "Kubišem" budou černý jak boty a budou mluvit ruskou angličtinou. Co myslíte, jak dopadne exilová vláda v Londýně? budou to v novém CoD černoši nebo rusové? :-D nebo udělají z protektorátu rovnou třetí říši? :-D blbý jsou na to dost......
    • Jack1947
      Člověk si myslel že po Anthropoidu už nebude nemile překvapen *7*
  • Jack1947
    Á zase další masírka před vydáním pomocí DLC československo zní zajímavě ale nebude to moc autentické a navíc za prachy fůůů *12*
  • ale belosi v cinskych/japonskych velkofilmech vam.nevadi...
    • XorxoxTalarius
      Jakoze v nejakym Japonskym filmu hraje japonce beloch? A ten beloch je potom soucasti treba Japonske Cisarske Armady? Nebo bojuje v odboji proti Americanum kteri obsazuji Japonsko? Nebo v Cinskem pripade se tam narodil a stal se pak soucasti Cinske Lidove Armady bojujici proti Japoncum? A nepotkal tam toho druhyho belocha? Jakoze zaverecna scena kdy bojuje Cinska Lidova Armada proti Japonske Cisarske Armade a na kopci mrtvol spolu bojuji dva belosi?
      • wenceslaus
        No, trochu mi to pripomnelo film Poslední samuraj.
    • spíš tu na čínský a japonský velkofilmy nikdo nekouká, já třeba ani nevěděl, že v nich hrajou běloši *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit