Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martinbucek
    kiez by ich napadlo konecne spravit karieru na styl f1 a motorsport manager, ze by si clovek mohol zalozit svoj tym, vybrat dodavatela motoru a od toho by mal na vyber auto a mohol by za vyhrate peniaze ich utratit vyzkumom novych dielov a ziskavanim novych sponzorov (polepy a peniaze) a takto si bacovat s vlastnou stajnou a skakat zo serii do serie a navrhovat si vlastne auta (zacat s niecim zdechlym a prepracovat sa na vrchol), lebo jazdny model maju fajn, len to chce popracovat na tom pozlatku a nedat vsetok obsah odomknuty, lebo rychlo to omrzi, ak nie je motivacia odomykat si lepsie veci
  • Zatím k pC2 obecně přistupuji trochu skepticky. Ne, že by pC1 byl vyloženě špatný, jen moje důvěra ve studio není moc veliká. Musím ale zároveň přiznat, že masírka posledních týdnů mě už dostala a moje zvědavost je docela veliká. Obrázky a videa vypadají parádně, jen mě zaráží, že hodně videí, které pustili ven a které jsem viděl, je hráno na ovladači a ne s volantem, jak bych u simulace očekával. Uvidíme, jaký bude výsledek a jaké budou reakce. Přeju si, aby to nepokazili.
  • Tomuto míchání žánrů moc nefandim. Kdyby se více zaměřili na okruhy a dali více obsahu než něco co bude bavit polovinu hráčů. Je jasný, že za můj názor mě ukamenujete, ale tak to prostě vidím. Vždy v minulosti když byly závodní auta společně s rallye nedělalo to nikdy dobrotu. Takhle jsme mohli dostat o něco více okruhových vozů, či tratí. Nevím no, uvidíme ve finále. Nebudu předbíhat.
    • Widl_CZ
      Tak ono tam více obsahu bude a to jak okruhů tak i nových značek, o nějaký ochuzení bych se nebál. Nový systém pneumatik, povrchů a přenosu by mohl být pro rallycross to pravý. Zatím to není vůbec marný, uvidíme jak to dopadne ve finále :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit