Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sem zatvrzelej a konzervativní hráč Wowka.. ALE! miluju star wars a na tuhle hru sem čekal od tý doby co vyšlo první star wars jedi knight... a chci se zeptat kde seženu tu BETU!!!!?? :D :D
  • osobně si myslim že to zkončí jako LOTRO nebo Warhammer online. Další hra která je již zasazená do děje.Dobrá hra to nejspíš i bude ( hrál jsem betu ) ale WoW to asi z trůnu nesesadí.
  • Stejně nechápu, co tu vlastně pořád řešíte, když všem musí být nad slunce jasné, že to celé skončí jako jeden velký "grind fest", jen s tím rozdílem, že tentokrát to bude ve světě SW.
    • MishKonn
      Všem je to jasné? Tak to potom jo.

      Za sebe můžu říct jen tolik: Nemluv prosím za mě, ano?

      A myslím, že nebudu sám.
      • A ja myslím že ma pravdu, aj keď sa ti to nepáči.
        • ...a já bych řekl, že nemá *12* *1*
  • Grafiku nema cenu komentovat, stejny reci mela vetsina kdyz vyslo WoW, komiksova, detinska atd. Pritom to vetsina stejne hrala a nekteri zavislaci hraji dodnes :))) Horsi jsou ty animace, nejsou zrovna nejlepsi no, ale takovy veci clovek po chvilce hrani stejne nebude resit. Pro MMORPG je vic dulezitej svet, ve kterym se hra odehrava a tady ma SWTOR samozrejme vyhodu (napr. oproti Riftu, k jehoz svetu lidi zkratka nemaj zadnej predchozi vztah). Staci si vzpomenout, kolik lidi hralo SWG, ktery bylo dost nedodelany a SOE s tim delali ruzny prasarny na ukor hracu. Proste svet SW je sazka na jistotu, ale to je jenom jeden faktor uspechu. Dulezitej je samozrejme i system hrani/boje, kompletni namluveni je jiste lepsi nez odstavce textu, nikdo snad krome RP hracu nema naladu to 5 minut cist, aby pak sel zabit 5 prasat a prines jejich maso za par minut. I kdyz uprimne, vetsina se stejne bude honit za co nejrychlejsim lvlovanim, takze je to jedno :D Dalsi dulezita slozka je krome uchazejici grafiky i hudba. Kdyz clovek hraje desitky az stovky hodin a slysi jeden theme stale dokola nebo ticho mimo mesta, je to taky dost zapornej prvek vetsiny MMORPG, i kdyz si to hraci moc nepripousti. Kdo ma rad PvP, pro toho je samozrejme velmi dulezitou slozkou hry. Vyrovnane tymy v instancich s nejakym cilem jsou sice fajn, ale open world PvP muze byt leckdy mnohonasobne vetsi zabava, uz diky nevyrovnanym bojum (presile), kde pokud ve hre clovek neumre zrovna na jednu-dve rany, ma moznost vetsinou ukazat, jak umi svoji postavu hrat a zlepsovat taktiku i svuj skill. Reward system je stejne dulezity, nikoho nebavi plnit qty/instance/PvP kvuli predmetum, ktery jsou na nic. Na druhou stranu zas nesmi vyrazne ovlivnovat balance cely hry (to samy plati samozrejme i pro jednotliva povolani). No a nakonec je samozrejme asi to nejdulezitejsi, co budou hraci delat, az se dostanou na max. lvl. Grindfest v nekolika instancich nebo farming reputace neni zrovna ta nejlepsi napln, jak si dloouhodobe udrzet hrace. Uvidime, jak si s timhle poradi SWTOR, kdyz tvrdi, ze chteji byt hrou na hodne hodne dlouho. Tohle je proste zaklad kvalitni MMORPG, coz v dnesni dobe proste zadna hra nesplnuje, takze dalsi na rade je SWTOR nebo GW2, oboji ma sanci MMORPG trh zmenit, doufejme, ze k lepsimu.
    • Rozumnej komentář, máš +1, akorát nemůžu souhlasit s těma animacema. Chápu, že někdo nadává na grafiku (i když mně naprosto vyhovuje), ale ty animace jsou naopak výborný, protože třeba souboj vypadá opravdu jako souboj a ne jako střídání se v úderech, který maj všechny stejnou animaci. Právě animace skillů jsou podle mýho úžasný a mělo by jich bejt kvantum.
  • Da sa nejako dostat do bety? Mam account na swtor uz dva roky ale furt nic... Nenasiel som ani nic vo forach a podobne. Da sa jedine cakat a dufat ze ma "vylosuju"?
    • MishKonn
      Přesně tak.
      • Tak to si asi nezahram:'((((
  • nevite jesli se bude dát lítat ve vesmíru jako ve filmu SW? Melo by to byt možný ne když je to hra z vesmiru
    • P.S. tim myslim na takovych letadlach mezi planetami nebo alespon na orbitu a bojovat s hráči; jinak doufam ze tam bude vic planet
      • mozna nekdy za dlouho s datadiskem, ze zacatku tam bude jen arkadovy prulet predefinovanym tunelem, kde budes sestrelovat nepratele
  • Mno uprimne. Jedine co muzu rici je, ze toho vim vic nez 9/10 zdejsich prispevovatelu. Zduraznil bych jednu vec. Kdo z vas nehral, at se prosim zdrzi komentaru. Nemuzete hodnotit neco co defacto jeste neexistuje na zaklade subjektivniho pohledu z jednoho clanku.... Pockejte az hra vyjde, a muzete si udelat vlastni obrazek. Bavit se o systemu toho a onoho ve hre ktera jeste neni ani hotova a kritizovat.... Zamyslete se :) Osobne mam predobjednano, a uz se nemuzu dockat early accessu :) Muj osobni nazor (podporen osobni zkusenosti - AAA titul na hooodne dlouho :)
  • ono to s respawnom vo Warhammer Online nieje onic lepsie, preco si myslite ze to spravia v tejto hre. a upravia to. co ked im sa to paci tak ako to je. zato ze sa to nepaci tvorcovi tohoto clanku a nasledne ludom co si toto citaju a hovoria si ved je to beta to MUSIA opravit.
    jedine kde som zazil manipulaciu casu s respawnom mobov bolo vo wowku pokazde ked dosiel novy datac a potom to dali zasa do normalu.
  • usmevne, jak se tu kazdy ohani kopii WoWka. Kdyz to takto generalizujete, tak je WoWko obycejnou kopii everquestu. Coz samozrejme neni pravda, ale to same plati o TORu. Je to evoluce subzanru, ktery WoW zpropagoval - Levelovaci themepark.

    Podivejte se na vetsinu dnes uspesnych produktu. Myslite si, ze jejich autori jsou ti, kteri vymysleli vsechny napady a systemy ktere z nich udelaly prodejni hity? Ani nahodou. Pouze dokazali vzit uz existujici, vyselektovat, co je dobre, spravne to implementovali a popr. vylepsili. Dyt sami tvurci WoW prisli s napadem na toto MMO pri hrani Everquestu. Proste si rekli: "Podme si udelat vlastni MMORPG jako everquest! A udelejme to lip!"

    rika se tomu evoluce a ne plagiatorstvi, jak se to snazi nekteri nazyvat.
  • Neviem co tu rozoberate grafiku, je to MMO takze to musi bezat tym masam hracom a nielen tym ktory maju stroj na bf3. A ked sme pritom honba za grafikou nas dohnala tam kde sme teraz, max 3hodinove hry za 50e bez poriadneho gameplayu, cest vynimkam
    • Neujizdim na grafice,ale taky moc dobre vim,ze kdyz ti nejake graficke zpracovani opravdu nesedne(u me je to prave u teto hry),muze to cloveku zcela zkazit zazitek ze hry. Kdo tvrdi ze grafika neni dulezita,ten si lze do vlastni kapsy.
    • A proto to musi behat i na 10 let starem HW? Vzdyt ta grafika a zejmena animace jsou hosri nez stary dobry KOTOR. Navic od toho, aby to behalo na starsich PC je odjakziva low, medium a high nastaveni. Resenim rozhodne neni to, ze aby to bezelo vsem, museji to mit vsichni stejne hnusne.
    • hlavne musia bezat tie masy hracov na kazdom monitore plynule a to je to, na co kazdy preklinac grafiky nemysli.. hocikomu dnes pofici stary Oblivion na plne detaily, ale pridajme tam hocikoho 79 krat a skoncili sme.. ja budem vazne nadseny, ak to bude vyzerat Uuuuuha a zaroven nas tam bude kopa na kope, ale zatial som vdacny za world of warcrat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit