Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MARTASLJ19
    Vidím, že objektívne mazanie komentára je tu žiaľ na dennom poriadku. Hold človek nemôže ani súhlasiť s diskutujúcim *1*
    • Jack1947
      Muže jen v rozumné míře, žádná bezpředmětná sympatizace s nepopulárními názory. *12*
  • Sice je to Alfaverze, ale konečná se v základních principech lišit nebude. Čekal někdo od Ubisoftu něco? ...............................
  • XXDarthVaderXX
    Soudruzi z připomenul bych to slůvko ALFA... To znamená asi co? Že hra rozhodně není hotová, tak že bych závěry nedělal. A poslední díly R6 jsou čistě arkáda, tak že bych to tak černě neviděl. Swat 3, 4 je úplně jiná hra, srovnává se to, ale R6 bylo předtím o plánování a pak posle toho plánu se jelo. Swat 3 a 4 fungoval a funguje tak, že člověk dělá rozhodnutí na místě.
    • co myslis, ze se od alfy do plny verze zmeni? mozna grafika, mozna animace a detaily, ale rozhodne ne herni principy, ktery jsou od zakladu spatny
      • XXDarthVaderXX
        U Alfa verze se teatuje povetsinou vse az v prehnanem pojeti a je hromada chyb. Od vysledku to ma povetsinou hodne daleko.
    • Damarus
      R6 byla skvělá serie.. je pravda že Vegas byl akčnější a toho plánování si člověk moc neužil. Ale i tak to byla stále dobrá hra
      • Damarus
        A rychle nabotit další mínuska :D :D :D :D
    • XXDarthVaderXX
      Ano tři šašci, tak kdo další. Tady jde opravdu vidět, že pokud se neleze místním soudruhům na diskusi do pr*ele, tak je zle. Je zlé, že povětšinou mladí caparti co si honí......triko.....za monitorem umí tak maximálně dát mínuska nebo napsat úplné kraviny. Pokud se tu někdo ohání třeba Swat 4, tak se pak ptám. Kolik jste toho nahráli? Aha, typuji, že zase někdo neumí číst(klasika) a původní díly R6 viděl asi tak jako já muslima z vlaku(zdravím pana Smutného a jeho rýpavé narážky). No dámy a pánové, jdu se na ty vaše mínuska víte co vy*at a to doslova :-D
  • N0isy
    Alfu jsem hrál a už se nebudu opakovat (názor v předešlém článku), ale hrál pan autor vůbec předešlé díly? Nebo aspoň SWATy, z kterých si měl nový Siege brát příklad? Silně pochybuji a i kdyby je nehrál, nechápu, že může s čistým svědomím napsat:

    "Nelze dělat dalekosáhlé závěry na základě hraní rané alfa verze, ale Rainbow Six Siege by v budoucnu mohla fungovat velmi dobře."

    To je opravdu tak zábavné hrát matche trvající 1-2 minuty, kde nejde o nic víc než naběhnout k nepřátelům, všechny rychle postřílet a nakonec na rukojmí ani nesáhnout? Na to tu snad máme jiné "skvělé" značky. Jak už jsem říkal minule. Nemít to název Rainbow Six, tak neřeknu ani slovo, ale vytvořit hru s historií skvélého taktického CO-OPu a místo toho udělat tuhle s*ajdu bez špetku taktického postupu vám příjde "velmi dobré"? A nechtějte, abych se rozepsal o tom, jak hru představili na E3 a jak ji představují nyní.
    • nightborne
      Že to nějak vypadá teď, neznamená, že tam nevnutěj větší důraz na taktiku v pozdějších verzích hry, je to alfa, proboha, jak sám autor píše, NELZE SOUDIT - tudíž možnost, že to nakonec bude dobrý, samozřejmě existuje.

      Neuvěřitelný, napadneš někoho, že v něčem vidí potenciál, ačkoliv se jasně vymezí, že z alfy se to ještě nedá poznat, a hned na dalším řádku z tý alfy soudíš naprosto suverénně. Ach jo.
    • Sr_Lobo
      Já se ti vcelku divím, že jeho články ještě čteš, protože to je takovej Láďa Hruška současný herní "novinařiny".
  • Hrál jsem ALFU a moje dojmy jsou trochu rozporuplné. Na jednu stranu konečně něco policejního, více taktického a pomalejšího než např. beta BF Hardline. Na druhou stranu to stavení barikád, zalepování dveří, oken a podobně (na způsob bednění) mě tedy osobně k policejní hře moc nesedí.
    V praxi jsem umíral až neuvěřitelně často. Přijde mi to, že než o taktice je tato hra ve finále o rexlexech, protože jinak si neumím vysvětlit proč jsem umíral jak na běžícím páse.
  • Siege je chujovina, hral som tú alfu sotva 3 hoďky a na tej hre je cítiť jednoducho že to je ubisoft hra, zbrane sa chovajú až nenormálne nerealisticky, casual spätný ráz, pohyb je až nenormálne spomalený, kedže sú mapy extrémne maličké, neobmedzené barikády, jebnutá zničiteľnosť prostredia, ale len tam kde to autori chcú, čiže zase sa nejedná o nič revolučné a celkovo to na mňa pôsobí ako jedna veľká chujovina. Starý dobrý swat 3 a raven shield.
    • XXDarthVaderXX
      Já teď čekám třeba na Alfu do Company of Heroes 2 a nedokážu si představit, že si udělám obrázke dříve jak po nějakých 30 - 50 hodinách herního času.
      • Čo to meleš neštastník? Nemáš na mysli Blitzkrieg 3 náhodou?
        • XXDarthVaderXX
          Ty pako cobolsky, nez zacnes placat ho...v...na, tak si laskave neco zjisti a zadne alfa verze k BZKu 3 se neucastnim. Company of Heroes 2 ma dostat update atd. Vic ti nepovim.
  • Po pár odstavcích sem měl jasno že tohle s klidem oželím a článek sem se sebezapřením dočetl jen s úctou k autorovu vynaloženému úsilí.
  • Jack1947
    V odbrém světle, tzv dneska je nová taktika že permanentní smrt ok ale jen o pozabíjení všech a rozbourání co největšího počtu stěn, protože ty tvoří dům nakonec není nejlepší tu budovu vyhodit do povětří i s rukomjmími? proč se nemáhat všechno zabíjet když stačí jedna bomba a je klid. *7*

    Rip rs? asiic jo. no.

    Taktici prominou ale nastolen byl nový typ stříleček, díky codu jede se prosím na efekt a to nonstop... *12* *5*
    • XXDarthVaderXX
      Tak bych to nehrotil, až se sehraje více lidí a budou fungovat týmy s vyšším skillem, tak tyhle hurá akce opadnou. Zase realističnost zbraní...tak si běžte zastřílet na střelnici od toho hry nejsou, ani v ROčku či RSku se toho nedrží jak moucha ho*na.
      • Jack1947
        Lol -11 za co? *8*

        Jinak ne na hurá akce tu máme cod a i to už je takové zvláštní, rád bych pomalejší akci (Insurgency) ale něco na způsob swat/rs a tohle to těžko naplní navíc 1-2minutové zápasy ani moc času k vyhrání fakt nepřináší.
        • XXDarthVaderXX
          Banda tehle tupcu na diskusi mi muze leda tak fajcit ko...k...ot, tak ze si z toho nic nedelam
        • Ronox
          Jde o to, že ty "hurá" akce dělají ty cod kiddos. Když jsem hrál alfu, tak jsem jen vzácně narazil na rozumný tým, co používal voice chat k normální komunikaci, protože většina tam jen pištěla/zpívala a hrozně rushovali. Tohle je úplně stejný jako Evolve. S partou dobrých lidí/kámošů to je super a stejně jako Evolve to bude chtít počkat chvilku po vydání než se to odplevelí a zůstanou tam jen hráči, kteří to myslí trochu vážněji a na to se těším, protože s koordinovanou partou to byl super zážitek a začal jsem se na Siege trochu víc těšit.
          • Jack1947
            Hmm, můžeš mi bez (urážky) vysvětlit (fakt) co je na tom za super zážitek když se hraje na efekt nwebo snad ty blbé 2-3 minuty se dají nějak utaktizovat... *7*
            • Jack1947
              Promin ale to je jen další pádný argument k tomu abych tuhle hru vynechal, neřikám že jsem typ člověka co se tozplývá nad čekáním a velice pomalým hc stylem (ze kterého přímo teče, to fakt ne ale) nechci hrát bum ratata bum. Stačily mi videa... příjde mi že hodně lidí dnešním hrám odpouští... že přece je třeba se umět přízpůsobit atp no a no jistě ale tohle není můj couple of earl grey ani nebude.

              Časem to začne být stereotypní nuda, k čemu nějaký tým když stačí to jen vystřílet a srovnat se zemí. K čemu permanentní smrt( no na druhou stranu to je hezký bonus) aspon trocha adrenalinu ale 1-3minuty ale prosím. Takhle možná uvažuje swat těsně předtím než padne na podezřeléjo (tedy erhm vystřelí mu mozek z hlavy a hlavu s mozkem).
            • Ronox
              Právě, že ty tři minuty jsou akorát a klidně možná až moc. Správnej tým ti udělý plán akce a pak se správným načasováním vtrhne, eliminuje hrozbu a zachrání rukojmí. Stejně tak protistrana musí rychle reagovat a případně útok odrazit. Podívej se na nějaká videa ať už "nahraná", jak hráli vývojáři nebo z jiných taktických her. Tady jsi jen ušetřený tou dobou než se jednotka rozhoupe k tomu, co udělá jako tomu je ve skutečnosti v některých případech. Ve finále ta akce je hrozně rychlá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit