Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koukám, že battlefield (je jedno jaká verze) se posunul pouze na poli grafiky. Logika a realita opět nikde. Prohlížel jsem si některá videa z hraní a nestačil jsem se divit. Jelikož mě především zajímají odstřelovači, tak jsem se soustředil především na toto téma a zůstal jsem v šoku. Německé zbraně s britskými a americkými zaměřovači. To jako vážně? S bodáky. K čemu sniper potřebuje bodák? Opět nepochopili, že se v reálu fungují fyzikální zákony, takže nastavování mířidel jim taky nic neříká.
    Sečteno a podtrženo, tahle hra je opět jen mlátičkou, kde má lopata a bodák větší cenu a účinek, než puška. Co se týče inteligence hráčů, kteří to hrají si nedělám iluze, stačí se podívat na videa. Opět kvantita zvítězila nad kvalitou.
  • Jenomže DICE sou takovy GRANDI, že pro vas udelaji MP demo, kde si to muže každej skusit, a potom brečet či pí*ovat podle libosti...a stejne to demo pro vas nebude dost nóbl jak to tady vidim,
    ach to je marny todleto ... *1*
    Jak spívá XindlX o o ó ooo to zakomaču byli líííp... *12*
    • Jen aby tomu demu zas neřikali plná hra jako v případu Battlefrontu *1*
  • Princ.Jablon
    Já jen zírám, kam až DICE dokáže klesnout, prvně by mě zajmalo, jak moc se smějou tomu, že ze svojí herní komunity dělaj naprostý retardy vymýšlením "nových" battlefieldů...

    ...po prvním oznámení jsem si říkal "fajn" snaha o nějakej posun...ale opět jde jen o naleštěnou bídu, přitom ALTERNATIVNÍ světová válka nabízí takové možnosti (viz ta postarší hra, kde se první válka protáhla až do roku 1960), ale to by se pánům muselo chtít...proč totiž vymýšlet nějaký originální zbraně a techniku, když tam stačí plácnout sdílení eqipu, k tomu vypustit pár keců o balancu a naše retardovaná komunita to sežere i s navijákem...to musej pochopit, přece by za svoje prachy něchtěli, aby jsme se snažili hru balancovat když můžem všem dát stejný zbraně, ve vodách alternativní války, protože tohle nemá s první absolutně nic společnýho mohli popustit uzdu fantazii, nasadit koncepty etc. ale evidentně je to všechno moc práce.

    Opět přeskinovaný battlefield 3, ukazuje se, že zasazení je jen tahák pro slaboduchý jelikož nepolevili ani trochu z nesmyslný hektičnosti a stupidním systémem respawnů tak, aby to alespoň náznakem reflektovalo dobu zasazení, místo toho tam každej pobíhá jako retardovaný ho*ado od vlajky k vlajce a zpět po půl minutě, protože tu co před 19 vteřinama zabrali zabírá opět nepřítel a to při té lepší variantě...při té horší pobíhá jako retardovaný ho*ado jen tak "někam" aby měl alespoň kill.

    Vrcholem ubohosti jsou ovšem ty Zeppeliny kdy DICE vykrádá samo sebe a nasazuje nám budgetovou verzi Titanu z Battlefield 2142...tomu opravdu tleskám.

    Takže žádná snaha nebo posun někam se nekoná, opět jde o stupidní, hektickou píčovinu bez jakýhokoliv náznaku inovace nebo změny, prostředí je úplně zbytečný, protože stejně střílíte utočnýma puškama s kadencí akáčka, v pazourách třímáte protitankový granáty jako by se nechumelilo (lidem z DICE by měl asi někdo vysvětlit, jaký význam na bojiště mělo první nasazení tanků) a dvojplošníky se pyšněj aerodynamičností Su-35ky...míra lenosti už dosahuje absolutna, tendle reskin se společně se ždímačkou prachů aka battlefrontem řadí na absolutní herní dno
    • Tak a teď si dát večerní kakaíčko a po večerníčku šupky dupky do hajan ty kujóne....
    • Taky ste píčovali jak PIRMAL neni dost realisticky, dost historicky věrny a dost nevim co a porad dokola a co kašlu na vas, hram to a bavim se, a verim tomu, že se nas najde DOST
      jooo psy štekaj, ale karavana jede dal...
      • Magister_Peditum
        Klid, nebo ti praskne cévka. *15*
    • Magister_Peditum
      Tak zrovna tady ty letadla konečně vypadají celkem věrohodně. Ať už svojí rychlostí nebo manévrovatelností. S dvojplošníky se dají dělat neskutečně prasečiny, takže "divná fyzika" v Battlefieldu tu není na překážku, jako u moderních stíhaček ve čtyřce/trojce.
      Letadla jsou jedna z mála věcí, proti kterým bych neřekl ani popel.
      • Já si pamatuju ze starých Red Baronů 2, že stačilo prudčeji zatáhnout nahoru nebo dolů a už se trhala křídla nebo jiná část letadla následkem overtsress, ten úhel pod kterým jsi mohl např. stoupat musel byt opravdu hoodně pozvolný *4*
        • Jj to se utrhla ale musel jsi letet docela rychle...
    • Co mate porad za problem s tema dvouplosnikama? Ty pozdejsi z prvni svetovy dokazali udelat jakejkoliv manevr a mozna jeste obratneji nez stihacky z druhy svetovy. Dvouplosnikum mozna chybela rychlost, vykon a stoupavost letadel novejsich ale co do obratnosti dokazali neuveritelny veci.

      I kdyz ted koukam ze tezko rict co vlastne myslis tim ze se dvouplosniky "pysnej aerodynamicnosti"...
  • Hej Nerdi !!
    Ste na zlom fore, toto nie je historická revue, ale forum o počitačovych hrach a tie neslužia na vyuku dejepisu !!
    • Já ti ty nervní čobolácký h..ado vůbec nerozumím :D
    • Uplne stupidne komentare, stupidnych hračov, ktory to aj tak nebudu hrať, lebo hraju celkom iny žaner, alebo čitaju hystoricku literaturu faktu, požičanu z knižnice, alebo na počitačove hry nemaju čas...proste tiscali... nikto im nevyhovie a keby aj, aj tak to budu hrať len ludia, ktory jednoducho maju radi počitačove hry a nepindaju do všetkeho !!
      • Khanemis
        Mě by celkem zajímalo, zda by se ti líbilo, kdyby další hrou od DICE byl Battlefield Ancient. Hra zasazená do starověku, ke by římští legionáři vrhali pila (oštěpy) s kadencí pět za vteřinu, kartáginští sloni by padali v ohnivé explozi po stoupnutí na olejové protisloní pasti a do toho by nad hlavou všem lítaly okřídlení vojáci třídy Ikaros. Přišlo by ti to jako paskvil, který se snaží naroubovat stále stejnou formuli na zcela nové a nekompatibilní prostředí, a nebo by se ti to líbilo, protože by to bylo něco kosmeticky jiného?
        Celkem chápu, že někomu je to jedno, stačí stejná hratelnost v novém kabátu, ale to neznamená, že s tím každý musí souhlasit.
      • Magister_Peditum
        Jak už ti napsal kolega Jabloň. Tebe taky nikdo neposílá na slovenské fórum. Jistě si ale najdeš takový web, kde se můžeš realizovat. *15*
        • Jj slovaci si nesmi dovolit nic psat o mistnich diskuterech protoze jsou ze slovenska a nemaj tady co delat!
          Nic nez nador! Nic nez nador!
          • Magister_Peditum
            Kecy prdy beďary! Když on by rád vyháněl diskutéry, tak proč mu neoplácet jeho medicínou?
  • Fajn. Takže dětičky nejdříve zjistí, že před druhou světovou válkou byla i nějaká první. A pak o ní získají naprosto zcestnou představu. Když z toho dělají fantasy, neměli by tvrdit a předstírat, že je to realistické.
    • jo a nejsou tam zachodky ...všechno špatne *1*
  • Jedná mapa z videí mi napadne připomíná jednu starou mapu z cartoon free to play battefield heroes všiml si toho někdo další?
    • Je tam na zdi baráku nápis Librarie.....
  • Podle videí v družstvu jsou jen 4 spoluhráči ?
  • Jako 1.světová válka na západě bez Francie? Ne děkuji
  • ak videl nejaky historik ten e3 gameplay tak sa musel velmi smiat.
    mark 5 co ma 30 ton a ledva dajakych 150 koni ako si to reze cez celu mapu na drifte.
    ako tam sprintuje medic s lewis gunom co ma 13 kilo.
    historia akurat pre gaming nerdov.
    ako chcem to len koli tym skinom a slusnej grafike.pravdepodobne si klucik dade na kinguine kupim lacno ale drzat mato dlho urcite nebude.spammy,bulletspunge gameplay.vzdy najlepsie servery na battlefield boli tie,ktore boli hardcore s poriadne poriesenym zranenim.ale tie boli vacsinou private.
    ach dufam ze red orchestra:rising storm 2 vyjde dobre.som hladny po dobrej mp fps
  • Jack1947
    Nemusí no když jsou jak Bugfýld, hodně a "věrně" ještě neznamená zábavně a dobře *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit