Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uz nekolik tydnu, vlastne spis mesicu bylo jasne, ze BE bude takovy lehoulinky datadisk - zle jazyky by rekly mod nebo reskin - jenz nabidne z 90 procent to, co civka pet. Je to zklamani, je to skoda, na druhou stranu to jeste z BE nedela bidnou hru, tedy aspon pro cloveka, ktereho petka bavila.

    Nicmene vite, co bych si hrozne moc rad zahral? Nejakou takovouhle scifi stavitelskou strategii, ve ktere by se hrac skutecne citil jako opravdovy kolonizator, pionyr, badatel, kosmonaut na tajuplne planete. A nejen atmosferou, ale i hratelnosti. Co ti myslim - BE bude proste jako Civilizace, ano, clovek zacne slaby, ale relativne rychle zacne budovat settlery, workery, budovy, placat mesta a vylepseni hexu a postavi imperium.

    Kdezto ja bych si rad protahl tu uvodni fazi. Kde by kazda jednotlivina, at uz jednotka nebo treba vylepseni, byla unikatni nebo alespon dulezita. Hrac by mel zpocatku pod palcem krehkou, malou kolonii. Resil by omezene zasoby, omezene lidske zdroje, neprobadanou planetu kolem sebe.

    Nemyslim ted nutne, ze by meritko bylo takove, aby se rucne ovladalo nejakych deset kosmonautu (ackoliv proc ne). Jen aby mel hrac vetsi pocit, ze stavi takrikajic "na koleni" kolonii na cizi planete - a ne ze postavi sypku, kasarna a behem par kol vysazi okolo mesta pet dolu a pet farem a tenhle postup zopakuje co par kol s novym mestem.

    Nejsem si jisty, jestli by takovehle piplani slo nejak postupem casu plynule pretavit do klasickeho civilizacne-strategickeho havu. Ale i kdyby ne, tak bych si i ty prvni krucky na ufonske planete rad zahral.
    • kovar.jakub
      On ten rozvoj je lehce zpomalený i tady, ale ne do takové míry... (Třeba nová města se postupně "rozbalují" a jsou hodně zranitelná, prvních několik tahů své existence).
  • Nevim, prijde mi to uplne totez co minule jen s jinou texturou povrchu.
    • jj máš pravdu, nevíš
  • Coffin.Corner
    Že by konečně posun v AI? Jen doufám že na vyšší obtížnost to zase nebude jen kličkování v tom, jak přechcat podvádějící počítač.
  • uprimne nevím kdo je cílovka, pro milovníky komplexníxh her je tohle moc ploché a radši sáhnou po hrách od paradoxu, pro nekoho kdo hledá oddechovku je to zas moc zdlouhavé
    • mne to sedi, zdlouhava oddychovka, to je presne co mam rad na Civ, hrajem na marathon nastaveni.
      Este hravam seriu HoI od jednicky po dnes, ak spominas Paradox,
    • hlavne to je nudne a uplne to same co predchozi dily..ja uz bych to nnehral...jinak souhlasim s tebou
      • ano bylo mi jasne ze dostanu minuska ale co lidi se za pravdu bijou v tomhle pripade davaji minuska ale bohuzel co sem napsal je pravda ale pokud vam to klidne prenecham ..kdyz uz strategii tak aspon EU IV
        • No ted kaslu na to co pises,ale zkus alespon pouzivat vety. Zacinaji velkym pismenem,konci teckou.
          Vubec se to po tobe neda cist. A kdyz se to neda cist,pak je uplne jedno jestli mas nebo nemas pravdu...
          • mam te na parku chapes? pokud to neprectes jen diky velkym pismenum a teckam tak si uplne blbec ...
        • Psychotic
          Cos napsal není "pravda". Subjektivní názor nelze označit za "pravdu".
          • tvuj .pe ni s. je subjektivni ty šašulo..a je to pravda aspon pro me to tak je
            • Filip- nevim jak ty ale ja hral vsechny civ od jednicky az po petku a v pohode muzu rict je sou vsechny uplne stejne a tohle nebude vyjimka v zadnem pripade akorat to bude vypadat jinak..klidne to mohl byt datadisk pro civ5 a hlupaci jste vy kdyz nedokazete prijmout neci nazor a kazdemu vnucujete jen ten svuj..pokud se vam to tak libi tak si to hrajte me je to burt ja jen rikam jaka je to blbost a kazdemu to muze byt uplne jedno a nemusi na to reagovat ale zaryti fandove civ budou vzdycky jineho nazoru..TAK SI TO HREJTE VY NUBOVE-MRHATE PENEZI!! *11*
            • Ty jseš fakt id*ot. Hra ještě nevyšla, takže jsi ji hrál leda tak na youtubu a přesto tu vykřikuješ svojí pravdu, kopeš kolem sebe a nadáváš. Jseš jak malej fracek, co obhajuje svůj naprosto neobjektivní názor na věc, o který ví kulový.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit