Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale prd. *1* o oblíbených hrách to vůbec není. Jde o logiku - distributor napíše, že hra podporuje Windows 7, ale stejně určité % vlastníků W7 hru z nějakého důvodu nerozjede. Stačí si pročíst diskuze na Steamu nebo jakémkoliv foru. Koneckonců, proč by výrobci nejrůznějšího sw sestavovali technické podpory, kde pomáhají s instalací na Windowsy, kdyby to bylo jen o tom, že sw má požadavek Win7? A v případě Linuxu se to vynásobí 10 nebo 20 nebo podle počtu distribucí, takže je to váš problém, ne distributora. Prostě nevyhovující distribuce nebo jiný problém.
    • Však tam je napsaná konkrétní distribuce a ne libovolný linux (a tady má vývojář mnohem lepší kontrolu nad verzemi všech knihoven a ovladačů než ve windows). Ta hra nešla na té konkrétní verzi popsané v požadavcích a nešla nikomu. Byl to prostě nefunkční port.
  • tam jich bylo i vic bych rek... spousta questu mela v sobe zasityho panacka do party

    koukam, celkem 11

    http://steamcommunity.com/app/237430/discussions/0/846955554663921874/?l=czech
  • Oprava. I v Conquistadors jste nabiraly j jednotky v kampani i když byly jenom tak 4-5 oproti tem 10 na začatku.
    • kovar.jakub
      Ano, ale primární byla ta úvodní parta - takto je v textu myšleno. Vím, že se v rámci questů dobírala nějaká Míšenka, místní stopař atd.
  • Expedition conquistador som hral a páčilo sa mi to. Až na jednu úroveň boja, ktorá ma vytáčala (lebo sa proste nedala uhrať) to bolo super.
    • nedala? ja to na podruhy hral myslim na nejtezsi a slo to...
      • n (anonym)
        co me ale zarazilo, ja si to ted dal na tu insane, a je to celkem easy, jen pri ceste do mexica mi zmizelo vic lidi a u indianu jsem nasel jen nektery a dalsi 2 + misenka jsou asi ztraceny uplne, to me trosku prekvapilo
        5.6.2013
  • Expeditions conquistador jsem si koupil hned po vydání a už nikdy takovou chybu neudělám. Chtěl jsem to hrát na linuxu, ale vývojáři to dodrbali takovým způsobem, že i tahová hra viditelně sekala. Přitom vůbec nezáleželo na parametrech počítače, tahle hra zabila cokoliv (nikdy jsem se nedostal přes 10 FPS i na nejnižší detaily). Vývojáři to možná nakonec vylepšili (některé věci byly chyby enginu, ale nejsem tester, tak nemám chuť zkoumat, kdo tu hru zabil), ale mě to stejně nepřesvědčilo se ke hře vrátit a už si od nich nic nekoupím. I pokud odmyslím technické problémy, tak ta hra byla spíš průměrná než povedená jak je napsané v článku.
    • Hrát hry na Linuxu obecně není nejlepší nápad. Distribucí je hromada a nějaká kompatibilita je sporná. Je to jeden z příčin, proč se Linux zatím nestal rozšířenějším systémem a v podílu k ostatním systémům se plácá v řádu jednotek procent.
      • Pokud distributor deklaruje, že hra běží na konkrétním sytému a ona neběží tak je to jednoznačně chyba vývojářů hry a ne linuxu. Když ti napíšou do požadavků windows 7 a na nich to nepůjde, tak budeš taky nadávat. Hlavní problém není v operačním systému, ale v tom, že autor lže o požadavcích na bezproblémový běh hry. Tvůj názor na linux nebo tržní podíly nejsou podstatné, nikdo je nenutil to dělat i pro linux (pak bych si to nekoupil a neměl bych s hrou nejmenší problém).
        P.S. Tohle je typická demence hráčů her. Pokud někdo napíše něco negativního o jejich oblíbené hře hned začnou útočit i pokud má pravdu. Já věřím tomu, že ta hra není špatná pokud funguje, jenže tohle není bohužel pravda pro všechny "podporované" platformy.
      • krome telefonu a tabletu, kde dominuje, sikovne schovan pod androidem *5*
        • A jak pokročilé hry na tom mobilu nebo tabletu to zvládá? *4* Většinou na způsob předělávky z osmibitů a DOSu.
          • to byla spis poznamka k tomu placani se v radu procent, na pc zatim ms nikdo ani neohrozil

            i kdyz si jvm vybira na vykonu svoji dan, tak to urcite neni nejvetsi brzda pro vyvoj "poradnych" her, tim je spis dotykovy ovladani, ktery je jeste tragictejsi nez packovac

            jinak samotnymu linuxu chybi neco jako directx, aby se na nej snaz programovalo/portovalo, nezbejva nez doufat, ze vulkan bude to pravy orechovy

            pokud se chytne ms store+uwp, poradna alternativa bude potreba

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit