Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja bych to videl tak ze kdy jindy tu hru chcete podporti. Az bude hotova? 14 Ecek co to je? Par piv v hospode. Takze jestli nekdo rad veri v super projekty a oblek marinaka mu neni cizi. KUP HNED :D
  • Pokud to úspěšně dokončí mohla by to být opravdu pecka.
    Moc toho sice zatím nenabízí (asi 8 multiplayerových map a 1 coop mise), graficky to také neoslní (Unity engine), ale oproti stovkám moderních FPS to nabízí pár zajímavých fičur.

    Jednak jakákoliv lampa, zářivka atd. jde zničit, výsledkem čehož je narozdíl od moderních stříleček opravdu tma, a když píšu tma tak tím myslím úplná tma kde není pomalu na krok vidět; podobná jako v Oulast. K tomu je třeba počítat s tím, že k dispozici máte jen svítilnu, žádné infra.

    Helma, která funguje jako UI jde otevřít výsledkem čehož sice neuvidíte potřebné informace, ale hned lépe uslyšíte zvuky z okolí což se hodí zejména když je tma jak v pytli a vy nevíte jestli je poblíž nepřítel.

    Důraz na kooperaci. Nepřátelé jsou sice zatím blbí, ale zato rychlí a smrtící, 2 rány za sebou zblízka = smrt, 1-2 zásahy bouchačkou = smrt. Oživit padlého kolegu lze jen když k němu někdo do 15 sekund doběhne jinak má do konce mise smůlu. Takže se opravdu vyplácí držet se pohromadě.

    Měnící se mapy; části budov a zařízení vyjíždějí a zajíždějí do země, stejně tak se v některých mapách mění i počasí a viditelnost i denní doba.
  • Čtyřnohý žraloci ve vesmíru.
    To tu ještě nebylo :D
    http://www.youtube.com/watch?v=lV8i-pSVMaQ
    • Byly tu i horší věci.

      http://www.neogame.com.ua/kartinko/imposcreapccd1.jpg

      => Impossible Creatures
  • Já ji koupil, nainstaloval,, zjistil že stále nemá coop, odinstaloval a nějaký rok už uplunul, jen co je pravda :/
    • Spades
      Tak COOP už má a je docela HC, ale žádná pecka to není no.
  • Hru jsem hrál (v jedné z předchozích EarlyAccess verzí) a vůbec to není špatné. Od té doby vyšlo už několik aktualizací, asi to znovu prubnu. Zatím to fungovalo (tehdáááá) jen na několika MP mapách a vypadalo to moc pěkně se zajímavými nápady. Jen ať to pánové stále vyvíjejí :)
  • Lutujem kazdeho kto sa od nich da nachytat, tuto hru som backol na ich strankach v roku 2009 za 30e, a v roku 2010 mala byt hotova kampan, je rok 2014 a nemaju nic viac nez par map ako technologicke demo, ta firma roky zobre peniaze od ludi a nieje schopna vydat hru ktora je vo vyvoji tusim od 2006teho roku. Nezda sa vam tro trochu podozrive? 8rokov na vyvoj hry ktora ma bezat v prehliadaci???!!! A stale nic? Ruky prec od toho lebo prijdete o peniaze ktore nikdy neuvidite lebo tu hru NIKDY nedokoncia. Su to pijavice, a zarabaju na ovciach.
    • Kedaro
      No firma, onu hru vytváří dva nebo tři lidi pokud se nepletu a jestli to po takové době vývoje stále nevzdali, tak ji chtějí nejspíše dodělat, aspoň podle mě.
      • ucho
        tak to mají co dělat, aby to tímhle tempem do důchodu stihli :)
    • Vývoj hier nie je žiadny superlukratívny bezpečný biznis. A špeciálne to platí tam, kde za hrou nie sú veľké spoločnosti. Každý, kto podporuje hru formou crowdfoundingu, musí rátať s tým, že sa toto môže stať a že môže proste prísť o peniaze a nič za ne nedostane. Kto do toho sype peniaze a nepočíta s takou možnosťou, je hlupák.
      • nj jenomže ono je to stále horší a horší, crowdfunding začíná celkem připomínat gamblerství - jestli tam padnou troje třešničky nebo ne..ale jako jo, můžeme řikat stále dokola že holt tentokrát jsme měli smůlu a příště to snad vyjde, jako ovečky a ještě u toho poslušně bečet, borec pak jen přijde, otevře bednu a nacpe si kapsy mincema.. a příště jim dáme zase, vždyť řikali že to tentokrát bude bomba a ty obrázky vypadaj tak pěkně, to bychom byli hlupáci kdybychom to nezkusili. Achjo my jsme k tomu vlastně donuceni, když hotových her je tak málo a my je máme všechny dohrané :DD
        • ucho
          tenhle projekt provází problémy prakticky od samého začátku, takže to zase tak velký gamblerství není. už se jim dokonce tu hru podařilo znehodnotit, kdy klíče rozdávali skoro zadarmo. teď už by je zachránil jen nějakej šílenej investor, od lidí už toho moc nevyberou. podle mě není šance, aby to posunuli někam dál.
  • Chlapi, nemajte mi to za zlé, ale čo je veľa to je moc. Až na mňa prestanú behom pozerania obyčajnej galérie obrázkov k jednoduchému článku (OPAKOVANE) vyskakovať vreštiace reklamy, tak ja potom prestanem používať Adblock.
    • Adblock, Adblock!

      Redakce: radši mne s tím mazáním neserne, nebo to začnu psát do každého vlákna!
  • ta hra stejne nejspis nikdy nespatri svetlo sveta v plny verzi...
  • Krescz
    asi mam jinou predstavu co je nadherne :D ...jinak nvm jak chteji udelat dobrou atmosferu ve hre kde strilite zraloky, kteri maji nohy, ve vesmiru *14*
  • Nádherné technologické demo? Tak to mám asi problém s očima.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit