Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zavrete nekam zeny, vypnete servery, zapomente na flame

    divinity original sin 2 je venku
  • DonVirtuous
    No, není žádné tajemství, že Games se kvůli Danovým politickým komentářům na sociálních sítích, vymezují vůči jeho osobě a současné tvorbě. Zejména Pavel, kdykoliv se zmíní Danovo jméno, začne koukat do stolu s pohrdavým výrazem ve tváři.(protože moc dobře ví, že pro Dana jsou redaktoři z Games jen jedni z mnoha,krým může a nemusí dát informace) Je někdy úsměvné sledovat obličeje diskutujících ve FCm, při nadhozen tématu KCD, to je hned nahozený přetvářka mod, ubrané ze zákulisního hatu na minimum a trapné pohledy kolem sebe, kdo začne mluvit. Je to trapas. Rád bych se dožil médií, kde bude umělec souzen jen podle svých děl.
    • Když je někdo silně postiženej egocentrismem a koridorovým viděním světa jako Vávra, pak těžko jiný člověk může brát "jeho" práci s absolutním nadhledem a bez zaujetí.
      Na druhou stranu - ano, Vávra kdysi dokázal zajímavé věci v oblasti virtuálních her, ale především se uměl obklopovat schopnýma lidma...
    • Mart9
      Podle mě je to docela trefné, na druhou stranu v tom případě nechápu, proč tedy stále píše do jejich Levelu.
    • Velmi trefné. To není redakce dospělých mužů, ale děti v koutku na pískovišti.
      • Jack1947
        Nikdo ti nebrání si udělat vlastní Fightclub a tam se bavit jako rozumní dospělý *4*
  • No, ja sem nad tim uz zlomil hul po poslednim videu. Otresna, ale naprosto otresna animace postav a obliceju. Tohle je 10 let zpatky, nechapu, jak to muzou myslet vazne. Urcite se tu najdou animatori co umi svoji praci udelat lip...
    • To si nemyslím vypadá to celkem pěkně.
  • Aha! TakŽe to bude něco jako středověkká L.A.Noire? :D
    • Mart9
      Aha, takže v článku je popsáno 10 minut z celkových 60-100 hodin hry.
  • Tento článek je ukázková přehlídka amatérství redakce nebo přinejmenším konkrétního autora. Naprostá nepřipravenost a neinformovanost je zcela tristní. Napsat, že tvůrci na gamescomu souboje nepředvedli a přitom jedna ze dvou ukázek byla absolutně celá o soubojích, je opravdu známka toho, že jako novinář stojí autor za starou belu. Od článku o jednom z nejrozsáhlejších RPG na světě, které se momentálně vyvíjí a ještě je z naší země, bych čekal článek trochu sofistikovanější. Jestli máte pocit, že suchý popis situace, kdy se někdy na konci článku autor pokusí o nějaké suma sumárum a v zásadě v celém článku předvádí tragikomickou neschopnost vypíchnout (rozumějte chytře a trefně) hlavní herní prvky a něco zmateně blábolí o mimice, je kvalitativně adekvátní pro jeden ze dvou největších českých serverů o hrách, tak byste se zřejmě měli zamyslet, jestli máte dobrý pocit ze své práce. (jinými slovy děláte ostudu české žurnalistice) Já váš článek rozhodně nečtu kvůli tomu, abych se dozvěděl, že jste si v ukázce zavázal tkaničky, nasedl na koně a pak se otočil o 49 stupňů, to zvládne napsat malé dítě. Další věc je, že všechny zdroje, ve kterých se například dozvíte, jak to je s mimikou pro hru takového rozsahu, (a dalších mnoha informací, které jste si nezjistili) jsou běžně dostupné. Opět jste předvedli naprosté amatérství, že to snad ani není možné. Sami vývojáři to několikrát komentovali a už při použití obyčejného selského rozumu a při položení si primitivní otázky typu "Ve Falloutu, Mass effectu a Horizonu jsou horší obličejové animace, než v Uncharted, čím to asi bude? Jo aha, Uncharted má xkrát méně hodin dabingu", vám musí vše nutně dojít a měli byste to komunikovat směrem k veřejnosti. Skoro si troufám tvrdit, že jste zodpovědní za české publikum, protože je do jisté míry odrazem vaší špatné práce.
    • Souhlas s každým slovem, otázkou je jestli vůbec někdy byli na games.cz nadšení redaktoři a profesionálové? Tohle jsou kluci co MUSÍ psát a splňovat normu článků za týden, aby měli prokliky za reklamy a vydělali pár usmolených peněz a mohli tak zaplatit elektřinu, podnájem v paneláku a koupit starý nějaké laciné boty v Deichmanu. To nejsou lidi, kteří by nadšeně psali o hrách, to jsou lidi, kteří už ztratili veškerou kreativitu a nadšení do her a už jen píšou za prachy a prokliky, proto vznikají tyhle laciné články, za účelem zisku z reklamy a prokliků. Nic více...Proto celkově kvalita článků dlouhodobě klesá, protože klesá i osobní motivace. Ono když si řeknou, no co už:"ať odevzdám sebelacinější článek, penízky na účtu budou" Podlehli falešnému dojmu, že není na čem pracovat a není co zlepšovat...HLavně napsat něco laciného, splnit normu a počet slov, hlavně ať už to mám z krku. :D Čest vyjímkám. ;)
      • Blue.Shark
        Téměř stoprocentně nesouhlasím. Kluci vymetají herní akce, reportují o novinkách a každý den přidají odhadem 10 článků. Mají v týmu nové, méně zkušené novináře, kteří (logicky) budou psát jinak, případně o něco méně kvalitně, než původní tým.

        A ta část o penězích...čím je člověk starší, tím se trochu mění životní priority. Ty jinak pracuješ zadarmo?
        • To je asi jako kdybyste řekl, že nějaký špatný literární kritik čte hodně knih, (to je prostě jeho práce, nedělá nic extra) zkrátka je to pořád špatný literární kritik. Navíc se tu pořád bavíme o možná nejočekávanějším RPG příštího roku a redakce vydá článek, který je i fakticky špatně. (podle vás je zřejmě luxus se od novináře dozvědět pravdivé informace) A jako číst si v textu, kde je ještě překlep, o tom, jak zapomněli dát do minuty a půl dlouhé jízdy na koni dialog mezi vojáky, je směšné. Připadá mi, že je zde celkem značný dvojí metr. KCD je student vysoké školy, kde se nic neodpouští, kdežto ostatní hry jsou žáci nižšího stupně základní školy a jsou vychvalováni za elementární dovednosti.
  • Videli jste tu CGI pohadu Polarni expres
    Ty animace tvare jsou presne jako tam. Uplne to bije do oci a kazi to celkovy dojem.
    https://www.youtube.com/watch?v=cBauzzrohUo
    • To je neuvěřitelné, jak rychle ta grafika v tom filmu zestárla. Pamatuji si ještě mé dojmy chvíli po vzniku filmu, kdy to na mě působilo jako vrchol počítačové grafiky.
      • Lukyz
        Tohle je prostě vlastnost CGI, takže ať žijí praktické efekty *14*
        • wenceslaus
          No... já byhc ani neřekl.
          https://www.youtube.com/watch?v=bL6hp8BKB24
          Nové (a dobré) CGI už bude stárnout o dost pomaleji.
  • Projdi si to. https://www.google.cz/search?q=kingdom+come+deliverance&tbm=nws&prmd=ivn&ei=Oly5WajROIbbUaa6uIgG&start=10&sa=N&biw=360&bih=559&dpr=3
  • Doporučuji si přečíst dojmy od německých kolegů přeložené google translatorem. Dozvíte se víc informací, než z tohoto amatérského článku.
    • Link?
  • hlavne si musí ohlídat datum vydání. jestli vyjde drív Mount and Blade tak to nikdo nebude kupovat *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit