Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejlevněji jsem sehnal LEGO SW tady: www.svetkosticek.cz naprostá spokojenost. *1* *1* *1*
  • Chtelo by to hru,kde bych si moh postavit treba po mape koleje,z jakejchkoli kosticek,kolecek,atd. z lega co existuji si udelat vlak a jezdit,to samy s autama letadlama,atd.Neco jako Rigs of Rods,KSP,lego creator v jednom,to by mi uplne stacilo *3*
  • V současné podobě bude Lego Worlds propadák. Vůbec nepochopili, proč je Minecraft úspěšný.
  • Pořád jsem čekal, kdy se v článku objeví "mikrotransakce" Že by nic ?
  • Skorem bych se vsadil, ze existuje lego mod do minecraftu, kterej bude daleko lip fungovat i vypadat.

    A pokud si chce clovek hrat se stavenim, poskytuji na to do minecraftu moderi hromady tools a hromady modifikaci ... takze kdo chce stavet hrady, nahodi textury pro hrady, kdo chce stavet modernu, nahodi textury pro modernu ...
  • Tu hru dodělají, už jen kvůli tomu, že mají licenci na lego :D
  • 0011
    My máme minecraft, když bych si chtěl něco postavit z lega, tak se dá dnes nakupovat po kilech a aspoň se člověk pořád nehrbí u hraní ať už v křesle kancelářském či obývákovém hrbí se pro změnu u lega *1* a navíc lego pomáhá i proti demenci (... *3*)
    • Dá se po kilech, ale co tam pak máš? Některý kostičky tam nedostaneš a z těch lego věcí, které jsou zaměřený postavíš mnohem lepší věci.
    • Ristoro
      Vůči Minecraftu mám jistou averzi, ale tohle bych si klidně vyzkoušel, už jen kvůli nostalgii, jako malý jsem hrál LEGO hry moc rád :).
      • 0011
        Já hrál akorát první lego starwars a to už jsem malý rozhodně nebyl, ostatní mi příjdou to samé na jedno brdo, ale první starwars super sranda v coopu (věřím že i ostatní jsou super v coopu ale je to recyklát)
        • Vojta_Ilavsky
          1. Star Wars nebylo až zas tak pro děti, oproti ostatním dílům byl těžký. Lego hry po tadyty jsi dal s rukama v zádeli.
    • Lego není zrovna nejlevnější záležitost, sám ho mám doma slušný množství, ale i tak si tuhle hru moc rád zahraju. Minecraft je krapet o něčem jiným než tahle hra :)
      • 0011
        jen licencované předražené hlouposti jako batman nebo toystory atd. jsou nadhodnocené a technic je taky dost drahý, ale 8 stovek až litr za kilo random kostek lego klasik (= až 800 dílků) mi nepřipadá tak hrozný, ale to asi záleží taky na tom jak megalomanské stavitelské ambice máš nebo jestli si radši stavíš roboty z technicu
        • Veskoslav
          To sice ano, ale speciální kostky atd. už také něco stojí. Se základním balíkem si můžeš stavět tak akorát jednoduché věci. Nic víc. Navíc Random balíčky jsou dost o štěstí, takže se může stát, že si koupíš něco, kde nebudeš mít absolutně nic.
        • XorxoxTalarius
          No jo, ale co v tom baleni dostanes, jestli dostanes bloky 4*2 nebo 3*2 a podobne, tak ti to moc nepomuze, ja nejcasteji pouzival prave ruzne tvary museli mi sedet i barvy, takze random pack by mi moc nepomohl.
          • 0011
            tak pak je cesta barevně tříděné přes bazar, pokud skousneš to že nemáš nový kostky
  • Stejně jako autor článku jsem se po oznámení těšil, že k tomu abych mohl postavit svůj domeček, budu muset někde najít vhodný kostky. Začal bych jenom s holýma rukama, postupem času si vyrobil, nebo za ťuflíky koupil lopatu (respektive Lego oddělovač), za další čas bych si mohl postavit vlastní bagřík, případně další šílený vynálezy, který by mi usnadňovali těžení kostiček, nebo samotnou stavbu (takovej vlastnoručně postavenej jeřáb by měl něco do sebe).

    Těšil jsem se přesně na Lego Minecraft, což by dle mého úsudku mělo větší potenciál, než současný systém. Jenže po chvíli hraní jsem zjistil, že jsem dostal přesný opak toho co jsem si přál a nač se těšil. Průzkum je z počátku fajn, ale postupem času omrzí. Chtěl jsem si vylepšit chuť postavením úžasnýho domečku kde bych se mohl spokojeně procházet a konečně "žít" ve stavbách, které jsem reálně stavěl v dětství (kdo říká, že si z lega nikdy nepostavil domeček, tak kecá). Nicméně systém stavění jsem ani po mnoha pokusech nedostal pořádně do ruky. Všechno mi přišlo nepřehledné, dal by se využít mnohem jednodušší a přehlednější interface. Případně to mohla být moje chyba, ale díky absenci tutoriálu se není čemu divit...

    Co říci na závěr? Kde je hlavní uzávěr... snad jen že nezbývá než doufat, že se vše do vydání plné hry změní k obrazu mému. Pokud ne, tak nezbývá než vyhrabat staré krabice s legem a vytvořit si Lego Worlds podle svého...
    • V podstatě s tebou souhlasím. Survival stránku jsem nepochopil (je tam nějaká?, zdraví tam je). Stavění byl děs a prozkoumávání byla nuda po 5ti minutách. Lítat po mapě abych se "naučil" stavět molo s prutem který v konci nejde moc dobře usadit do mapy a navíc je jaksi nefunkční a vzhledem k tomu že tam není hlad i úplně k ničemu (tedy ano, na okrasu) mě vážně neoslovilo. To radši budu 100x hrát Minecraft.
  • Ta hra je pro děti co hrají Minecraft a TT z nich chce jen něco urvat sorry není mi 10 a lego je lepší mít v ruce ne na monitoru.
  • Kori
    No každopádně to na pohled vypadá příšerně.
    • njn... zatim to neni moc optimalizovane.. ale potencial tam je.. ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit