Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Len dúfam, že ten súbojový systém nebude natoľko podobný batmanovi, pretože to by ma nesmierne sklamalo, ináč hra vyzerá fantasticky. Kombinácia otvoreného sveta Falloutu s prostredím z Rage :)
  • trochu upgradovany just cause v pustine
  • Hmmm... U mě to celé bude stát na fyzikálním modelu aut a řízení - jestli to bude stejný poděl jako Watch Dogs, tak nic... Rád bych si hlavně zachrochtal s autíčky v pustině - jízdní model by neměl být příliš arkádový...
  • Kallessin183
    Zatím to vypadá docela dobře, ale je tu pár věcí nad kterými člověku zůstává rozum stát...

    Výbušné sudy asi neobsahují tnt, ale nějakou hořlavinu, řekněme benzín, naftu? Jestli ano, tak proč bych do nich proboha střílel, když v MM je palivo to nejcenější..

    A to čeho se bojím nejvíc, je abych pustina byla pustinou a zároveň nebyla pustinou... Příliš mnoho obyvatel pustiny by rušilo dojem postapo světa a příliš málo by znamenalo nudu a dlouhé pasáže mezi jedntlivými setkáními.

    A nejvíc se obávám šíleného tempa. Zběsilé bouračky a boj v autech vypadal ve filmu naposto geniálně. Ale myslím si, že sledovat je třeba čtyři, pět hodin už by bylo moc.

    Ve finále se ale těším, protože postapo hry miluju a pokud to půjde pokusím se užít si Mad Maxe jak to jen půjde.
  • Tak zrovna soubojovy system v Batmanovi je otresny.
    • drasta
      Soubojovej system v Batmanovi je super.
  • Hra podle holywoodskeho filmu = propadak roku
  • Jack1947
    Snad to dopadne alespon trochu stravitelně...
  • mě přišly všechny díly Maxe, krom prvního, dost odlehčený, ale jednička zas nebyla vůbec post apo
    • Keyz
      Když zde konečně máme ty hry v dobré grafice, tak bych konečně rád hrál hry které něco dělají věrohodně a není to pouze kupa zábavy bez logiky. Takové hry ihned zapomenu, protože to je na jedno brdo jen v jiném prostředí a to i když se tam vyřádím a třeba něco stavím apod...

      Ale když to něco jako Kingdome come, kde i v té alfě vidíš jak se snaží to udělat uvěřitelně, nebo Witcher který je zdaleka nejvíce uvěřitelné fantasy z AAA her. To je něco jiného. To samé PoE, Shadowrun, Wasteland 2 atd. I když tam je dost limituje ta technická stránka To konečně mohu udělat to co, jsem od her očekával.
      Prožít nějakou dobu za někoho a to věrohodně, prostě využít možnosti her a být tam někde v daný čas a vidět jaké to asi bylo anebo jaké by to asi bylo. Nemusí to být HC simulátor to vůbec ne. Ale zase to nemusí dělat za každou cenu z hráče mega borce a z ostatních mega tupce....

      Ale Batman je rubačka, jestli tohle bude něco podobného tak škoda, zapneš prorubeš to vypneš a za rok nevíš, že to bylo....Jestli se tam ale zaměříš na ten svět a na lidi jako v Zaklínači anebo v jiných podobných hrách. To by bylo něco jiného a super. Tomu moc nevěřím.
      • Jasně, pořádnou promakanou realistickou post apo hru bych si taky dal, takový Neo Scavenger v AAA grafice, ale obávám se, že tady pláčeš na špatném hrobě. Filmy o Mad Maxovi nikdy nebyly o uvěřitelnosti, ale o tom kolik šílených praštěných nápadů se jim tam povede nacpat (od dvojky dál), nebo si myslíś, že házení granátů ze skákacích tyčí nebo ta obrovská pojízdná stage s kytaristou na špagátě by byla uvěřitelná v jakémkoliv čase a místě? Holt si budeš muset počkat na jinou hru.
    • odpověď na příspěvek pode mnou
  • Keyz
    Zábavná destrukce, mláceni z batmana...:To asi nebude drsný, smutný svět jako ve starém filmu. Zde to vypadá na veselou pohromu, kde člověk jede, sejme x lidí jede dál a pořád dokola. Normálka. To vše jednou rukou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit