Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak si to vezmeme v druhého pohledu... Stukov má jeho Basic Attack silnější než kterýkoliv jiný support, má solidní Armor a i jeho HP nejsou nejnižší.
    Má dobré CC v podobě ultin, silence+waveclear na dost dobrou vzdálenost, jeden Spell na heal a toho blbého brouka.
    Hrál jsem main support za Malfa, 2nd supp byla Tyrande. My jsme umřeli celkem 2x a Stukov nepřátel zemřel celkem 4x, 2x z toho v late-game. Stukov pořád byl schopný nahealoval o 80k více než my dva dohromady, a to jsem měl Tranquil.
    Sečteno a podtrženo, on nás brutálně přehealoval s jedním spellem, a to nebyla ani ultina. My jsme měli tři a z toho jedna ultina. Takže tak.
  • Genji je na dobré zahrání fakt peklo. :)
  • Je to fajn hrdina. Ale musim rict, ze ho v enemy teamu vidim radeji, protoze je dost jednoduche ho odchytnout ve fajtu a je na nem hodne counteru. S takovym Alarakem nebo thrallem. Hrdinove od patche s D.VA mi prijdou docela vyrovnani.

    Mimochodem by ne zajimalo kolik ma Adam rank v HL nebo v TL. :)
  • Intro k Brood War je stejně jedno z nej herních videií vůbec, tenkrát jsem se asi poprvé zamiloval do univrersa Warhammer 40.000, aniž bych v té době vůbec tušil že existuje *4*
  • Stukov je, ale jinak naprosto nehratelnej v rnd, dobrej je jen s vnimavym teamem jinak je k nicemu ostatně o tom svědčí velmi slabý winrate...
    • Veskoslav
      To není dané tím, ale tím, že si jej vyzkouší takový počet hráčů jenom proto, že je to nová jednotka a neumí za něj hrát. Nic víc. Takto to měl Genji, D.Va, Mathael atd.
      • To neni vubec pravda, Mathael byl od zacatku extremne OP, je stale silny i po nekolika nerfech
        D.va byla taky dost OP, oba hrdinove meli extremne vysokou winrate

        Genji i Stukov jsou tezci hrdinove budou mit porad < 50% winrate a Blizzard je i tak klidne nerfne protze jsou OP kdyz je hraji dobri hraci,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit