Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechny, kteří tvrdí, že Nintendo dělá hry pro děti, bych posadil k Donkey Kongovi nebo kterékoli Zeldě a sledoval, jak se jejich nesmyslné tvrzení sesypává jako domeček z karet. Možná by si i pobrečeli.
  • zdeeneek
    " naprosto fenomenální návrat Donkey Konga tentokráte nechává oblíbeného instalátora prodlévat ve stínu banánů" ... neni Mario nahodou instalater?
  • Tyhle nintenďácký hry jsou spása i kámen úrazu zároveň . Jo , vypadá to moc dobře , hraje se to taky asi pěkně . Má to jen jednu chybu , kromě japanu si asi většina herní populace nad třicet let ráda zahraje spíš něco tematicky vážnějšího , než hopsání s opičákem , či instalatérem . Tohle v Nintendu zřejmě pořád nechápou , proto je to táhne do propasti .
    • V tom pripade se neradim mezi vetsinu *4*
      • Ano. mam u sebe stejnej dojem. :)
        Ale budme na svoji mensinu hrdi! :D
        • Nic proti . Jen se snažím říct , že v Nintendu by měli vytvořit i hry které nebudou prodloužením sérií jako je Mario a spol. , jinak nezískají nové zákazníky . Problémem WiiU není přece pouze slabší hardware , ale především nedostatek her , originálních . Že mají schopné vývojáře , o tom nepochybuju , měl jsem N64 , Gamecube i Wii . Kde je nějaká vlastní FPS , závody aut , akční adventura ? Nová Bayonetta a X to nevytrhnou ..
  • Vychází vůbec na Wii i něco dalšího kromě Donkey konga, Zeldy a Maria? Vždyť tyhle série jsou mnohem větší dojičky na peníze jak CoD *1*
    • martin.mares.984
      Pro Tebe je jako automaticky dojicka na penize herni serie, ktera si jednak udrzuje velmi vysokou kvalitu, hraci nabidne i solidni delku hrani (narozdil od COD) a sama sebe v ramci moznosti inovuje a prinasi nove napady? Pokud pouziju tvoji retoriku, tak je porad lepsi "dojit" hrace vyse zminenyma lakadlama proc si hru zahrat nez jako v pripade Last of Us parazitovat na popularite serialu Walking Dead (post-apo, zombie, design, "surovost", zpusob vypraveni pribehu) a nabidnout jen retexturovany x-ty klon neco, co tu bylo uz mockrat (Resident Evil, Silent Hill, Alone in the Dark apod.) Pricemz ten nejvetsi zazitek ma hrac pri Last of Us behem cutscen (kdy se hra nehraje) narozdil od her, ktere jsi zminil jako "dojicky" a ktere sazi na opravdove hrani hry a nej jen na jakysi filmovy zazitek... Kazdy ma jine metody jak "dojit" hrace....
    • maros.goc
      narozdiel od COD sú ale neporovnateľne kvalitnejšie, ako hovorí aj tunajšie hodnotenie :) ale kto nehral, nepochopí :)
      • A jak se da srovnavat 2D hopsacka s MP strileckou? no pro vas to mozne je, takze to o vas take ledasco vypovida *7*
      • Jack1947
        Tomu i bych veril... a to jsem je nehral jedna seo proverenou znacku ktera je zabavna i po letech i Mario atp... to proste nechodi s kvalitou dolu.
  • Jack1947
    Prave tyhle exkluzivky nuti cloveka premyslet nebo jen uvazovat ze by si Wiicko nekdy poridil.

    Jenze pak je tu to ale ze vlastne je toto jedine a neni jich tolik ale v predstave to zni pekne.
    ( nejen kvuli zdejsimu vetsinou kladnermu hodnoceni to je jen vizualni bonus). *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit