Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem si pročetl zcela náhodnou souhrou okolností zde se rozkvétající diskuzi a nakonec mi nezbylo než reagovat, neboť jsem již dlouhá léta beznadějně RPG pozitivní (tedy v plném významu slova nejen pc hry, od základní školy jsem rád hrával českou verzi DnD a to je opravdu hodně let v minulosti). A rovněž mi nezbývá než vyjádřit své pousmání (bravo Artorias za tvou reakci na imanenci Vencoslava, dostal si ode mě bod). Co mě zarazilo, je všeobecné vzývání epičnosti, dvojku ani trojku ME jsem už nehrál, ale klidně za mě, epické být může. Epika, epický, znamená jednoduše zaměřené na příběh, narozdíl od lyrický, lyrika, kde se emoce ve čtenáři, vnímateli navozují poetičností a určitými specifickými motivy. ME2 jsem pustil na pět minut a zcela zjevně prvky rpg osekané někam na hranici blížící se nule, klišé s utíkáním z hořícího můstku a předefinovný hrdina z děsných kischtem mariňáka mě prostě odradili, ale věřím, že jinak naladěné hráče může pobavit velmi dobře i trojka. Ale naprosto razatně souhlasím, že pokud chce člověk pořádný příběh, má si raději přečíst kvalitní knihu. A rozhodně souhlasím, že skvělé sci-fi příběhy se najdou i v našich loukách a hájích. ME1 jsem hrál asi do půlky než už to bylo "pořád to stejný". KOTORu 1,2 rozhodně dávám přednost v rámci sci-fi-rpg a jeho pomyslné pokračování v rámci MMO SWTOR mě drželo rok, než jsem opustil svého milovaného SAGE, díky totální absenci pvp class balance a hlavně zrušení pvp ratingu po zavedení arén (jinak v obyčejném "BG" jsem byl vždy top) v celý výbavě, budiž mu země lehká. Momentálně se mi podařilo najít Arcanum na GOG a brzy vesele začínám po probíhajícím download hrát. Duchovní nástupce Fallout(s) 1,2 od stejných tvůrců, nelineárnost a milióny statistik, originální, rozlehlý, otevřený (sandbox) svět, nad tím prostě plesá mé hráčské srdce. A to je i důvod proč nemám příliš rád MMORPG. I když si dáte na sebe nějaký "cosmetics" úpravy a máte dejme tomu jinak barevný hadry než druhej "třeba holypala", váš charakter se opravdu liší jen výbavou, kterou si oblečete, všichni ostatní ze stejnýho povolání na end-game levelu jsou uplně stejní jako vy a po hodinách dumání jak se odlišit (enchanty, gemy, etc) dojete k matematice a zjistíte že charakterem to nebude, jedině vámi samými, což mě osobně dost vadí. Klony všude forever. 2-3 možnosti jak si udělat talenty, aby to fungovalo... Ale chodím tam rád mezi lidi, hehe. Absolutní výsměch povaze RPG mi přijde Diablo III a jeho automatické levelování vlastností, sláva systému v Path of Exile! Zpět k tématu. Přesto vše, co jsem tu četl, si kopii přicházejícího nového DO seženu a s chutí zkusím si jej zahrát, ale myslím si, že dnes už RPG pc (konzolové "whatever") hry nejsou, co bývalo... Jde se na stařičké Arcanum.. PS: Lidi, bože, neřešte tady své "radějinevímjakékomplexy" a buďte na sebe když už ne milejší, tak slušnější... věřte mi, pomůže, budete se cítit líp. Teda jako zasmál jsem se :P
  • Rhulad: Díky za tipy, jsem rád, že se můžu do něčeho zajímavého pustit. Sám musím uznat, že (jak tu napsal flash) někdy to v té trilogii opravdu skřípalo a (jak jsem uvedl u mého minulého komentu) i já bych bral dvojku a trojku jako opravdové RPG. Tvůj názor o vykrádání je ale trochu MOC. To, že se tu a tam autoři hry inspirovali u někoho jiného já osobně beru ve hře jako zajímavá pomrknutí směrem k autorům onoho původního díla, nikoliv jako vykrádání. To slovo se může použít ve filmovém průmyslu naprosto běžně, jelikož tam je to na místě. Někdo prostě natočí film, o kterém ví, že je hloupý a jen sprostá kopírka toho, co tu už někdy (klidně i nedávno) bylo a film vydělává...proto si ono "dílo" zasluhuje hanlivé označení "vykrádačka." Jistě, herní branže má Call Of Duty. Ale najděme nějakou hru, která je jako ME...to, že prostě od dvojky série používá herní prvky oblíbené u jiných (méně složitých) her je prostě dáno (nejen) rozšířením vydání i na konzole, kde je i samotných tlačítek méně. A co se týče příběhu, tak je pravda, že nejsem takový sci-fi fanda jako ty, ale po dohrání "zeleného" konce v Mass Effect jsem byl o jeho kvalitách přesvědčen a v současné době to prostě nemá konkurenci.

    PS: Dospět? *8* Tak jak to děláš ty? To znamená chovat se na internetových diskuzích jako ovád a urážet kdekoho, kdo nemá informace jako ty? Tvrdě si stát za svým a odmítat pochopit názory jiných? Za to, že hodnotím hru, kterou si ty ani nedohrál jako kvalitní sci-fi tvorbu jsi mi doporučil zabít se...tak takhle se přesně pozná psychicky zdravý a rozumný dospělý člověk. Všichni chceme dospět tak, jak si to zvládnul ty. *3* Hlavně pak nadávat na hru, kterou jsme nedohráli a usuzovat z neúplných informací důsledky. *11* Takže ne, dík.

    PPS: I am the vengeance, I am the night...I AM VESKOSLAV!!! *1* *5* *1*
    • Rhulad
      cituji" VYZÍVÁM TĚ RHULADE! Prozraď mi sci-fi v jakékoli podobě (film, hra, kniha, bůhvíco), které má lepší příběh než série Mass Effect. Jsem moc zvědavý, protože zakončení této série ve mně vyvolalo stejné pocity jako závěr seriálu LOST" Tohle psalo fanatické děcko nebo zaostalý dospělý. A to vykrádaní? To jsem byl ještě hooodně mírný, jelikož oni nevykradli jen toho spisovatele, co jsem linkoval, ale oni vykradli i televizy, filmy a další knihy. Chápu, že tvůj fanatický pohled dítěte je značně omezený čili nemůžeš posuzovat kvalitu jako já. Já můžu určit kvalitu, jelikož toho mám načteno opravdu dost a pokud mi někdo tvrdí, že Mass Effect má nejlepší příběh skrz sci-fi, tak se ptám nemá ten člověk Downův syndrom?
      • Ani fanatické děcko, ani zaostalý dospělý...prostě se mi konec série líbil. Byla v něm totiž naznačena myšlenka, která má obrovský přesah. Něčím takovým se mohou chlubit opravdu jen veledíla, která zrají časem.
        Přestože mě stále urážíš, lajkuješ si komentáře a honíš si ego, doplácíš na svou vlastní hloupost. Můžeš mi tu tvrdit, že máš načteno a že jsi velký fanda...můžeš se tu klidně rozepsat o tom, v čem jsou daná díla lepší...ale než co? Teď se budu asi trochu opakovat, ale někomu tak omezenému jako ty to nelze vzkázat jen jednou. Kdybych tě citoval, dojdu k závěru, že přestože jsi (jak uvádíš) Mass Effect 3 dohrál cca do půlky (to ti do konce zbývá kolik...10-20 hodin hraní) a přišel tak o všechno, co tu já tak vychvaluji, nebojíš se na plnou hubu říct, že 99% tvorby je kvalitnější a neustále urážet. To je trochu pod úrovní...hm, řekněme kohokoliv...až na pokrytecké idioty. Závěr z naší diskuze je jasný...zatímco ty umíš jen nadávat, nemáš se ve svých názorech pořádně o co opřít (ikdyž vehementně tvrdíš opak) a tím pádem se degraduješ na ten největší odpad internetových diskuzí. Je mi líto promarněného času u našeho psaného dialogu, neboť je to jako bušit do zdi, ale aspoň jsem se pobavil...

        Zeptal bych se, kdo je větší omezenec...ten, kdo si přizná nedostatky a snaží se je doplnit, nebo člověk, který přeceňuje svoje schopnosti a v iluzi toho, jak je nad věcí, se baví o věcech o kterých ví pramálo (a jenom z doslechu) a uráží ostatní prakticky bez důvodu...ale odpověď je naprosto jasná...dojde to všem myslícím bytostem, které nejsou tak...no prostě jako ty. Veselé Vánoce ty exote *4*
        • Rhulad
          Popravdě jsem přečetl jen tvůj první odstavec a to mi stačilo. Klidně si to piš do diskuze pod anonymním nickem, ale proboha zapřísahám tě, neříkej nikdy ve společnosti, že Mass Effect je veledílo, to by bylo šílené společenské faux pas. Dál jsem tvé hoovna nečetl, jelikož to je škoda času.
          • Po přečtení diskuze mi příjde, že vy by jste měli ve společnosti tvrdě mlčet oba.
          • No...prodeje a početná fanouškovská komunita série mluví za své, takže označení veledílo se nedá zmírnit na nic menšího než "Nejpůsobivější sci-fi herní série současnosti." Jestli s tím tady někdo (kdo asi) nesouhlasí, tak prostě fanaticky popírá fakta. Překvapuje mě, že znáš pojem faux pas avšak jeho význam (nebo spíše použití) ti trochu uniká, vzhledem k oněm výše zmíněným faktům. To, že jsi sérii ani nedohrál odsouvá platnost tvých výroků do "všichnivímekam." Pokud bys tak učinil, vsadím se, že jako sci-fi fanda bys konec pochopil (narozdíl od těch rozzlobených mas, které čekaly Uberbosse) a možná by to změnilo tvůj názor na hru...tedy za předpokladu, že by ti hovnocuc vypumpoval ty exkrementy z hlavy.

            To, že mají hry hromadu otravných DLC (otravných ve smyslu, že pro kompletní zážitek z děje je nutné je dostahovat a odehrát) a všelijaké technické nedostatky je už věc jiná. Nepopírej ale, že to změnilo současný pohled na hry a z téhle "vykrádačky" budou čerpat hry ještě nějakých pár let.
            Další věcí je, že ME univerzum má rozsáhlu historii a spoustu materiálů na přečtení přímo ve hře, takže jestli porovnáváš neúplnou dějovou linii, prostou jakýchkoli dodatků (právě v textové formě přímo ve hře), s knihou, tak je jasné, že máš takový názor.

            To, že píšeš, že má hoovna nečteš je dost ubohá snaha vyhnout se konfrontaci s oprávněnou kritikou...to dělají jen slaboši. Slibuju, že tohle je můj poslední příspěvek k téhle diskuzi a jsem rád, že z ní vycházím jako takovýto triumfální vítěz. Za celou dobu jsi mi totiž nedokázal zodpovědět ty důležité dotazy, místo toho jsi jen nadával, čímž jsi ponižoval akorát tak sebe.
            Zlepšil jsi mi náladu jako nikdo už dlouhou dobu. Dnes večer se s přáteli v hospodě parádně zasměju nad tvými názory, protože popravdě, jediný, kdo se tu dopustil faux pas jsi ty. Příště doporučuji nevyjadřovat se o věcech, kterým nerozumíš a HLAVNĚ si nehrát na něco víc než jen obyčejnou lůzu. *5*
            • Rhulad
              Popravdě ty jsi s přáteli v hospodě nikdy nebyl, jelikož normální jedince by v životě neřešil Ass Deffect a oprávněnou kritiku na něj. Podle tvého vyjadřovaní bych to viděl na vánoční piškotéku a opravdu nejsi morální vítěz, možná jsi z toho vyšel jako největší kokott široko daleko. Já jsem ti napsal literatutu, kterou Bioware vykradli a evidentně jsi ji nečetl, což zpochybňuje tebe jako nějakého experta na sci-fi jelikož AR je jedním z předních sci-fistů současnosti. Takže přeji ti ať na piškotéce probírate něco lepšího než Rhulada(evidentně jsem ti šlápl na kúři oko, že se chceš vybrečet na piškotéce).
  • Viktor_H
    Ach jo. To věčné srovnávání s Witcherem je těžce mimo, protože ty hry mají společného méně, než se na první pohled může zdát. Witcher má definovaného hlavního protagonistu a je to v první řadě akční RPG. Soubojový systém je ze stejného ranku jako Dark Souls či Blade of Darkness. Na druhou stranu v Dragon Age je hrdina volitelný a hra je party based RPG (bude to, přes dynamicky vypadající akci, pořád na kola!). Tohle nejsou žádné prkotiny, ale pro většinu hráčů dost signifikantní rozdíly, které mnohdy znamenají dání přednosti jednomu titulu před druhým či pořízení obou.
    • Možná, že to až tak mimo není, jestliže obě nadcházející hry má spojovat otevřený svět a do velké míry modifikovatelný děj. Navíc DA2 má taky pevně definovaného hlavního hrdinu. O tom jak se přesně bude situace vyvíjet ještě nemáme dost informací, ale očekávání pozvolna rostou...
  • Jack1947
    No jestli... me to nak vice chytne nez treba (DA) tak treba mozna... neni to jiste ale zaparil bych i vice nez )DA).
  • TheGGG
    nevypadá to špatně, ale witcher 3 je prostě král next gen RPG.
    Navíc Geralt je správný týpek se skoro tak dobrou postavou a charizmatem jako mám já.
    • Já ale nejsem Justýn Bíbr FAG...
  • neviem prečo, ale toto by som nechcel počuť rok pred vydaním hry... lebo to znamená za A, máme všetko a teraz sa budeme sústrediť na DLC ktorých nadrbeme na day 1 plnu riť alebo za B, myslíme si, že máme všetko, pričom realita hovorí o opaku ale aj tak sa budeme sústrediť na vytvorenie megaton DLC na day 1 ... *15*
  • Žádnou Dragon age hru jsem nehrál, tudíž asi nejsem člověk zcela kompetentní k tomu, aby ji nějak odsuzoval, ale na základě vydávaného materiálu se nemohu zbavit dojmu že hra působí v porovnání s tím co prezentuje obdobná herní konkurence (hl. tetí zaklínač) jakožto její chudý příbuzný, což je vzhledem k tomu že se jedná o věhlasné a veleůspěšné herní studio Bioware, jež je navíc zaštítěno jedním z největších herních vydavatelů současnosti poněkud málo..
    • Naprosto přesně souhlasím, už jsem to sem chtěl napsat, když vidím tvůj názor a říkám si to samé...Witcher 3: Wild Hunt a tohle = nebe a dudy a to mluvím jako obrovský fanoušek DA:O a posléze i DA2 (tam už byla ale menší chuť si to celé zopakovat), ale zároveň i jako správný Zakletý (tj. propadlý kouzlu/znamení Zaklínače). Geralt má prostě momentálně dost navrch.

      Je mi jasné, že o grafice ani o technické stránce hry to tak uplně není, ale když už je tu ta nová generace konzolí, tak se to sakra musí zase trochu pohnout...
      Na druhou stranu, DA série měla IMHO vždy jednoznačně navrch co se týče hratelnosti. Nevím jak vám, ale v Zaklínači mi trvalo skoro vždy několik pokusů než jsem třeba sebral i blbou kytku (zejména po boji, kdy měl Geralt vytasený svůj meč...většinou udělal z vegetace špenát, než se mohly lootovat ingredience), zatímco oldschool hratelnost DA:O byla prostě nepřekonatelná a dokonale mi sedla (když pomineme čas, než jsem si na ni zvykl).
      • Rhulad
        Jak jen Troll.diskuzní nazýval tady ty bioware fanatatiky? Bigoni? Už si to nepamatuji. Škoda, na tebe by to dokonale sedlo *3*
      • Pleteš si hratelnost s ovladatelností/ovládáním.
        • *1* to si pletu no...i tak mám ale pravdu, že?
    • VergiliusGrey
      Tak my toho hlavně o DA:I zatím moc nevíme. Takže ani není moc to posuzovat.
  • Haha Veskoslave,jsi docela nechutny pokrytec. Nenadávals sipecke, ze je tranvestita a podobne? Pritom tu pises jako zenskam, ktera ma slovník jak nejaky svarec.
    • Veskoslav
      Jelikož to napsal Rulad a podle něj je polovina games Veskoslav, tak žij dál v iluzi..... *7*
  • Rhulad
    Problém Bioware je, že neumí v poslední době vytvořit kvalitní příběh a tenhle trend trvá už od Origins. Kvalita příběhu je naprosto mizerná na to, že se Bioware kasá, že tvoří příběhové RPG. Vše je to postavené na tuny klíše a vykrádaní všeho možného. V poslední době Bioware svoje RPG "vylepšili" tím, že osekali RPG prvky a nechali jen akční složku jako v případě Mass Effect 2, kde se to zvrhlo na přihlouplou střílečku s příběhem na úrovní dopoledního televizního vysílaní TV Nova. Taková degenerace kvalitního studia je udivující.
    • Problem je, ze to uz neni Bioware. Davno ne. Je to EA Edmonton a to logo Bioware tam nechali, aby se to lepe prodavalo.
      Na prikladu Mass Effectu je to videt asi nejlepe. Prvni dil, i kdyz, co si budeme povidat, pribehem vykradeny ze vseho mozneho, se alespon radi mezi nejlepsi sci-fi RPG v historii. A pak bumho. Nejen, ze dvojka ma pribeh, co snad psal petilety fakan, ale jeste se z toho RPG stala tuctova TPS. No a trojkou tomu zavedenim dvou deux ex machina a tim koncem uz jen nasadili korunu.
      P.S. Jestli jste nezkouseli MEHEM, tak vrele doporucuji.
    • Souhlas s tim, ze ME je mnohem vice FPS, nez RPG . Je to zhruba stejne posahane jako povazovat za RPG mlaticke DS . No, a co se tyce pribehu, tak ten je stale lepe podan, nez u DS, kde hlavni linii odvypravi NPC trpici poruchou reci ve 20 vetach a kde si trolove vypraveji, jake ma skvele lore, protoze ma pribehove popisky zhruba na 15 zbranich.
    • pokud chces pribeh, jdi si precist nejakou knizku, v hrach o pribeh nejde. pokud teda neni uplne katastrofalni (viz posledni diablo)
    • Možnože by to aj dokázali, ale jednoducho nechcú. Predsalen, pokiaľ vyrobím hru, ktorú si môže zahrať (a dokončiť) hocikto, kto má 7 rokov a/alebo IQ 80+, tak úmerne tomu vymyslím aj príbeh (jednoduchý na pochopenie a plný epického klišé).
      Nechápte ma zle, Bioware je snáď moje najobľúbenejšie štúdio, lenže zatiaľ čo ja sa stále zlepšujem, obtiažnosť hier sa stále znižuje.
    • No nevim, ale neznam moc her z vesmiru, ktere by mely lepsi a epictejsi pribeh nez ME. Pockej, vlastne neznam zadnou. A nekoukej na tu novu dopoledne tak moc, kazi ti to usudek;-)
      • Rhulad
        Božinku! možná by jsi si mohl prvně definovat, co je slovo epické. Jestli je pro tebe Mass Effect epické, tak jsi toho moc nečetl nebo neslyšel. Slovo epické se teď používá pro každou hloupost. Pro mě bylo epické, když sem poprvé slyšel Blind Guardian - Nightfall in Middle-Earth a ono to CD je opravdu epické. A jestli neznáš lepší sci-fi příběh, tak to tě upřímně lituji a nemusíme chodit daleko, KOTOR má skvěle charaktery, skvělé vymyšlené dialogy, vše funguje a celkově Stará Republika je to nejlepší co ve Star Wars existuje.
        • A ty by jsi neměl být pro změnu tak fanatický ME hater.....Nějaké sci-fi "RPG", co je na tom jako Mass Effect? Povídej, přeháněj. Moc ráda si ho zahraji.
          • Máš recht holka...Mass Effect je prostě parádní. To, že si změnu hratelnosti napříč díly někdo vysvětluje jako kompromis pro "pitomečky" nebo "skopové" je úplně v pořádku. Já si to taky dřív myslel, ale po zjištění více informací vyšlo najevo, že BioWare chtěli udělat "filmovou hru" a tím pádem změna ovládacích prvků dává celkem smysl. Musím ale uznat, že bych si ME2 a 3 dal moc rád jako plnohodnotné RPG. Jestli ale Rhulad nesouhlasí, že ME je epické, tak asi ME3 vůbec nehrál. Tam jsou souboje s "bossy" téměř v každé významější misi a ikdyž chyběl inventář a pár dalších zajímavých prvků, hra krásně plynula, nabízela spousty odkazů na sci-fi literaturu, filmy (a dokonce i na pohádku Čaroděj ze země Oz) a závěr obrovským zpestřením oproti klasickým soubojům na konci každé hry a mimořádně filozofickým, kdy ona myšlenka trvá dlouho po dohrání.
            Nás ve škole učili, že epické příběhy jsou hodně košaté, výpravné a všeobecně rozmáchlé. No jasně, vždyť v Mass Effect se jedná pouze nejen o záchranu veškeré civilizace v galaxii, ale taky o nespočet potenciálních dalších. Takže na to, aby si to Rhulad vyložil jako epické to bohužel nestačí.
            VYZÍVÁM TĚ RHULADE! Prozraď mi sci-fi v jakékoli podobě (film, hra, kniha, bůhvíco), které má lepší příběh než série Mass Effect. Jsem moc zvědavý, protože zakončení této série ve mně vyvolalo stejné pocity jako závěr seriálu LOST. A to bych si rád zopakoval...
            Pokud jsi něco víc než blbeček co mluví do toho, čemu nerozumí, rád se nechám inspirovat. *3*
            • ME1 to áno, ME 2 este ako tak ale ME3 e-é... to, že si BioWare zakladá na storytellingu a pritom ich hry idu prave v storytelling od vydania DA:O od 10 k 5-tim hovori za vsetko. Ved len taka DA2 ci ME3 obsahuju tolko chyb, ze v pripade ak by sme nevedeli co je to za hru a kedy vysla tak by sme si mysleli, ze ide o beta verziu.

              Tak a teraz k ME3, ending bola totalna sracka, nebudem tu prechadzat do hlbky ako napriklad cely plot okolo Cruciblu ktory nedava zmysel, ci dve z podstatnych casti plotu ako Javik a Leviathan v platenych DLC, ale poviem len tolko, ze horsia konverzacia nez s Catalystom sa nepodarila ani chlapcom od Matrixu v scene s architektom. Tolko krat negovat cely pribeh, sa podarilo uz len Catalystovi svojou pritomnostou na Citadele, no a to sme sa nedostali ani ku tej "epickej" konverzacii, ktora sama o sebe nedava ziaden zmysel ako aj niekolko nasobne neguje to co bolo povedane ci to co sam Catalyst povedal, no a to je uz dobra zivna poda pre vselijake indoktrinacne teorie ktore mali dokonca väcsi uspech nez ten humus co nam naservirovali...
            • Jo, vlastne jedno sci fi rpg ma pribeh který prekracuje beznou hranici a da se prirovnat k nejlepsim scifi kniham, Xenogears, ale to vyslo davno pouze pro playstation 1
            • ME trilogie je pribehove krapet klise a občas dost nuda, a nekdy jsme si rikal ze to snad nemůžou myslet vazne.Pitomin tam jsou mraky, ale pravda je ze najit něco lepšího v oblasti herni scifi je dost tezky a taky me nic nenapada. Ackoliv me ME docela bavil tak hlavni problém ani tak nevidim v pribehu ale spis v v tom co tam clovek musí hrat, hlavne druhym dilem pocinaje, tam uz jde spis o akcni adventuru nez o rpg. Jo a ta cela ta serie je epicka, i když k tomu pouziva stokrát videne a slysene a nekdy dost blbe.trilogie ME , at uz se to nekomu libi nebo ne, urcite uz ted patri do zlatého fondu herni historie a nikdo s tim uz nic nenadela:)
            • Rhulad
              To píšeš jako vážně nebo si děláš prdell? Pokud to píšeš zcela při smyslech, doporučuji skok bez padáku z nějakého pěkně vysokého místa ať to máš jisté. Jinak máš pravdu, ME3 jsem nedohrál, skončil jsem asi v půlce, jak mě to šíleně iritovalo. A lepší sci-fi? To snad nemyslíš vážně, že tento brak, který vykradl všechny sci-fi do půntíku považuješ za kvalitní sci-fi. Doporučuji přečíst http://www.legie.info/autor/371-alastair-reynolds Budeš překvapen jak Bioware beztrestně vykrádají. A vůbec tu nebudu psát jaké knihy/filmy,které jsou lepší, protože 99% je lepších než tenhle mega-ultra brak. Ale co, jednu vyjímku udělám a zároveň udělám reklamu českému spisovateli panu Hlávkovi čili např. Mráz a hry je milionkrát lepší sci-fi než všechny tři ME dohromady. Opravdu žasnu, kde dnešní mládež nechala vkus.
              Takže pane Sushi vyzývám(Ano píše se s y a ne jak máš ty s i) tě. DOSPĚJ, PROBOHA, DOSPĚJ.
          • Rhulad
            Veskoslave tebe poznám, ikdyž píšeš jako holka *3* Víš jak jsem to poznal? Čtyři mínusy za munutu pro mě a čtyři pro tebe. Máš počkat aspoň pár minutek, než si opluskuješ.
            • a to som si myslel ze sa dnes nepobavim, a predsa sa podarilo. prehliadka miestnych kreatur mi vetsinou zdvihne naladu. tato diskusia presiaknuta paranojou ma dostala do kolien.
              hodne spracovania do rozsiahlejsej studie alebo vystavenia v kabinete hrozy...
            • Rhulad
              Hele Veskoslave. Hele musel bych být kardinálně blbý, abych si toho nevšiml. Od dneška mám dovču a píšu assingmenty čili na games.cz sedím pořád a koukám na diskuzi, kde píšu a byl jsem tu asi vteřinu před tím co jsi to napsal a 30 vteřin po tom, co jsi to napsal. Ty zázračně v plusu a já dostal mínusy. Abych to uzavřel, klidně mi dej padesát mínusů, mě je to u prddele, ale nesnáším, když tu děláš ze mě a ostatních blbce.
            • Jasné. Každý, kdo je proti tvému názoru, je Veskoslav. Tedy i já jsem Veskoslav. Nebo by spíš někdo neměl vynechávat sezení u psychiatra. Pak to takhle dopadá. Kristepane...
            • Artorias
              Veskoslav je všude. Není to člověk, je to bot, který má zapříčinit více diskuze na games.cz
            • Veskoslav. Veskoslav is everywhere. God must save us! *1*
            • Rhulad
              Pozdravuj Veskoslava.
            • Jasně. Myslím, že odcházím. Bavit se s paranoidním trotlem nemá cenu.
          • dyt ma pravdu Me od dvojky nestoji za nic a trojka tomu nasadila korunu. A ted nemluvim jen o proflaknutym konci ale cely hre kera byla tak vyprazdnena az hanba.
            • Co jsu udělal v jedničce? Prozkoumal már míst, zjistil, že existuje něco jako Reapeři a pak jednoho zastavil. Co jsi dělal ve trojce? Řešil problémy mezi rasami, uzdravil (nebo tky ne) genophage, uzavřel mír (nebo taky ne) mezi Geth a Quariany, byl jsi svědkem pádu několika světů, bojoval se Cerberem, Reapery i Gethy. Ve třetím díle se toho stalo tak 15x víc, nez v prvním. Co ti teda vadí, bohatší scénář? Dialogů měla ta hra taky tak 50x víc. Ten příběh byl úplně ok, že ti vadí pouze proto, že jsi hater? Jojo asi jo.
            • Nesouhlasím. Ale to je jedno. Řekni mi nějakou alternativu k herní sérii ME.
  • po tom co sem videl ze z toho chtej udelat tupou mlaticku me to nejak prestalo zajímat. Kde je vynikajici jednicka s datadiskem?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit