Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • species
    To zas bude plny muzatek a gayu. Klasicka bioware hra.
    • del0
      Meh. Proti některým japonským hrám/rpg je to furt slabý kafe. Ti jsou v úchylnosti mnohem dál...
    • není nad to když můžeš ve hře provozovat sex s oboupohlavní 500 let starou Asari mimozemštankou :-)
      • species
        jo jo, simulator baleni holek. Kvuli tomu ty hry prece hrajem ne?
  • jestli to nekoho zajima tak tady ukazka pc verze
    https://www.youtube.com/watch?v=3X5UfD8Hnhw
    a tady video ze vcera https://www.youtube.com/watch?v=UUm6K3AZuN8
    osobne se mi to celkem libi jedinej problem mam ze mi jsou temer vsichni spolecnici nesympaticti teda az na Cassandru :)
    • Diky za odkaz. Divala jsem se na to a popravde uz se hrozne moc tesim. Uz ted vim, ze se mi hra bude libit. Libi se mi ten barevny svet, vypada jak z nejake vypravne pohadky. A take jsem jeste nehrala spatnou hru od Bioware. Ted treba hraju trilogii mass effect, I kdyz jsem se vzdy branila hram, kde se strili z pusek, takovym tem klasickym strileckam.ze soucasnosti nebo z budousnosti. To me hrozne nudi a vubec me to nebavi. Ale jak jsem cekala na DAI a cetla ruzne odkazy na ME, tak me to nedalo a koupila jsem si trilogii. A jsem nadsena! Naprosto uzasny zazitek, ted hraju ME2. Neznam zadne jine studio, ktere by umelo delat takovehle hry..,sory vlastne jeste je tu zaklinac! Co se tyka spolecniku v DAI tak z zenskych postav je mi sympaticka nejvic Josephine a pak se mi libi I postava Cassandry. Z muzskych postav se mi libi Cullen a samozrejme sympatak Varrick. Ty ostatni postavy mi prijdou necim zajimave, ale z nejakeho duvodu necim drazdi, nektere jako treba Solas nebo Cole mi prijdou az nesympaticke. A myslim si, ze tvurcum neslo o to, aby spolecnici byli jeden sympatak vedle druheho. Mozna to chteli udelat vic realisticke, ...v zivote, mas v praci kolegy, kteri jsou OK a pak ti, co te necim prudi, ale stejne se s nima musis naucit zit, pokud jste v jednom tymu. A pak že nemají mít u Chocholousku takovy natresk:)
      • celoush
        Hele Cole je docela významná rozporuplná postava ve třetí knize Dragon Age: Rozštěpení. Osobně mne překvapilo, že ze všech postav knihy do Inkvizice vybrali zrovna jeho. Neodsuzoval bych ho tak rychle.
    • Myslím že budou v pohodě. Poslední video ukazuje Doriana a Cullena v jiném světle hlavně na jejich osobnosti budeš mít vliv tak se postupně ve hře budou trochu měnit. Dej tomu čas :)
  • Pro ty, co mají už předem strach, že jako Inkvizitor bude člověk automaticky bojovat proti mágům, tak myslím že to je omyl. Inkvizice bude nově založena až v průběhu příběhu DA3 a nebude se týkat války templářů a mágů (to bude jen na pozadí). Předpokládám, že hlavní hrdina bude Seeker stejně jako Cassandra

    “The great nation of Orlais, the most powerful empire in Dragon Age, tears itself apart in civil war. The stout men and women of Ferelden struggle to recover and reclaim their nation from the horde of evil Darkspawn that lay waste to its lands a decade ago. The Chantry, the once-unified faith of the Dragon Age world stands divided. the Templar order has broken away, claiming the church has become too lax in policing the dangerous power of mages. The Mage circles have rebelled, believing the Templars have become too strict, zealous in their duties, and too quick to slaughter those who step out of line.
    “The world of Dragon Age is one on the brink of collapse, and when desperate gathering in the name of peace becomes the epicenter of a magical blast that decimates the Chantry’s leadership, it becomes clear that someone or something is manipulating events to drive the world into chaos.
    “From the ashes of that explosion, something new rises: The Inquisition. As the Inquisitor, it falls to you to build up your power and martial your forces, uncover secrets and build connection across the world. You must explore forgotten spaces, uncover ancient mysteries and uproot those who would destroy the fabric of the world.”
    “A portal between the worlds unleashes hordes of demons in the land, civil wars rip apart nations and the corruption is limitless. Someone is behind the shadows, pulling the strings which destroy the world. Time has come for the Inquisition.
    “Take the Inquisitor’s cloak and lead the only force able of bringing light into the darkness. Choose the direct method and gather your armies, send spies into the shadows or engage in a political war, make friends and use your connections indirectly: it is up to you how you lead the inquisition. But you’ll have to take lead of it from the beginning. Make your player a rogue, warrior or mage and set up your crew from up to ten complex companions to lead them against those who attack you by systematically spying on, revealing and destroying them.”
    • celoush
      Taky mne překvapilo, že někteří tady nepochytili již starou informaci, že Inkvizice se netýká boje mágů a "odpadlých templářů" (viz konec knihy Rozštěpení), ale že půjde o ony otevřené portály a nalezení strůjce problémů a jeho vyřešení.
      • knihu jsem nečetl, ale myslím si, že to toho bude nějak zapletený jeden ze starých bohů (Old Gods) a pravděpodobně bude roli hrát ten lyriový artefakt, co Varrik našel v Hlubokých cestách v DA2. Někde jsem četl, že ten artekt možná způsobil i tu válku templářů/mágů v DA2.
        Ta citace Bioware co jsem uvedl výš tomu napovídá - svět je v chaosu (kam patří i ta válka templáři/mágové) a někdo v pozadí tahá za nitky (pravděpodobně Old God).
        Myslím že ten příběh DA3 se vrátí k epičnosti DA1
        • Nejenom o těch portálech to bude. Inquisitor, tedy tvá hlavní postava získá schopnost ty portály tedy Rifty zavřít, ale taky bude řešit válku mezi templáři a mágy. Máš možnosti že se stylem hraní přikloníš k jedné ze stran nebo to zkusíš vyřešit tak, aby zase nastal mír nebo se na to vybodneš a necháš ať svět upadne do chaosu. A to je jen nástin toho co se tam může díky tobě odehrávat. Jinak red lyrium je jeden z aspektů, které tuhle válku začly.
  • celoush
    Potom, co jsem viděl Dragon Age: Dawn of the Seeker tak mám rozhodnuto, že Cassandru do družiny chci - https://www.youtube.com/watch?v=b2yLE5lm8Cg
  • Dívám se na combat video a všichni skáčou a lítají a celé je to nějaké zběsilé. To už není moc Dragon Age... spíš to připomíná nějaké hloupé mmo.
    • Hry od Bioware nikdy nebyly o soubojích, ale spíš o velmi propracované mytologii (ať už sci-fi nebo fantasy) a kvalitním příběhu. V posledních deseti letech jde Bioware cestou zjednodušování soubojů. Zatímco Baludurs Gate byly velice náročné na souboje se spoustu statistik a pravidel D&D, tak Dragon Age 2 je akorát rubání. Mně jde spíš o ten příběh a mytologii, a tyto věci těžko posoudit z krátké ukázky souboje.
      • Nicméně DA:O rozhodně mělo skvělý soubojový systém.
      • del0
        Jenomže to propracované lore ve starých hrách zajišťovalo D&D. To není zásluha BioWare.
        • souhlasím že žádný fantasy herní svět se nemůže srovnávat s D&D - desítky novel, spousta her, pravidla atd. Na druhou stranu Bioware vytvořilo několik zcela unikátních herních světů - Dragon Age universe, Mass Effect universe, Star Wars universe, Jade Empire universe. Každá z těch her měla velice propracovaný herní vesmír i příběh. Bioware ještě neudělalo špatnou hru (i navzdory kritice ME3 a DA2, které jsou třeba slabší, ale ne špatné)
          • To se samozřejmě nedá říci, že by ME3 a DA2 byly hry úplně špatné. V porovnání s konkurencí měly alespoň onen příběh. Ale celkově jsou tyto tituly jen stínem v porovnání se svými předchůdci. DA:O slavilo enormní úspěch pro velkolepý návrat ke kořenům Baldur´s Gate - úžasný příběh a náročné, taktické souboje. Bohužel nové díly jdou ruku v ruce s maximálním zjednodušením všeho pro dnešní mladé hráče , kteří si zvykli jen zběsile mačkat 3 tlačítka a především pro konzolisty. DA3 s čistým svědomím vynechám, neboť platit nemalý love za to, abych si zahrál za bleskurychle skákajícího homosexuála, rubající nepřítele, co vylezjzá už z 4x vyčištěné oblasti, mě opravdu neláká...
            Je to bioware boj... Pokud by pokračovali ve šlépějích Origins, fanouškovská základna by byla o to větší... *10*
          • Zírám, takový názor zde v diskuzi? Smekám před Tebou klobouk a stopro souhlasím. Respekt
  • Při pohledu na tu sympatickou blondýnku extrémně vynikne, jak jsou postavy v Dragon Age 3 umělohmotné, odporné a nesympatické. Nechápu, o co se BioWare snaží.
  • V naruci mojej promiskuitnej hrdinky zmakne kazda zena.
  • Krescz
    NUDA...tak budu hrat hru nebo venezuelskou telenovelu? *7* ...lidi, kteri se zajimaji o takove zbytecne informace stejne hry nehraji...vetsinou jsou to maminy v menopauze a radsi mrknou na Ulici nebo jiny odpad
  • Ještě jedno takové video, a budeme muset zavést nový význam pro pojem "sólaření" v syngle playeru.
  • Celej námět hry se mě nelíbí... Hrát proti mágům, hned od začátku? Proč proboha? Já je v obou dvou hrách podporoval, ne že by se mě jejich retardace nějak líbila (každá skupina nezávislých mágů musela být plná bloodmagů), ale byla to moje cesta hraní. Teď už od názvu hry vím, že budu proti mágům a nebudu moci nijak bojovat za jejich samostatnost. *7*
    • Inquisition ≠ Templars. Podle toho co jsem pochytil z příběhu, tak Inkvizice bude něco, co bude teprve v průběhu hraní založeno hlavním hrdinou. Takže se uvidí jak to celé nakonec bude.
    • Vogon
      Mi spíš přijde k smíchu to, že se Bioware snaží být retardovaně politicky korektní, ale přitom chová fobii k mágům.

      Mágové jsou taky lidi! Svobodu mágům! Konec sukní!
    • Morraw
      To dokáže naštvat, co? Já je podporoval v jedniččce. Ve dvojce mi to bylo jedno, ale spíše jsem pomáhal mágům, když jsem musel. Nejhorší bylo to rozhodnutí na konci. Na obě frakce jsem už byl řádně nasraný a vůbec mě jejich malá válka nezajímala a stejně jsem se jí, díky designerskému rozhodnutí, musel účastnit. *10*
      • Vrchol pro mě byla ta mise z 2, kde byla skupina magů a templářů rozhodnuta sesadit tu leaderku. Já jsem se tak těšil, že se k nim přidám, ale ne musel jsem je raději všechny zabít (to bych raději i toho svého bratra nechal chcípnout jako rukojmí). *16*
    • poďakuje strelenému scenáru za DA2...
      • Kdyby tam byla jako první věc na výběr za kterou stranu chcete hrát -> Templář, neutrál, Mage. A pak by se to nějakým eventem ten začátek dal do kupy (odlišné začátky jako v Origin).
        • Cosi
          Ale vždyt se můžete rozhodnout, jestli budete s mágy souhlasit, nebo ne. To tu zas každý dohrál hru ještě dříve, než vyšla. *7*
      • flash789
        tak...zabijeni magu mi ani trochu nevadi...stejne porad stojej nekde za bukem v bezpeci a pufaji si ty svoje smrady aby se jim něco nahodou nestalo:)
        • Presne tak, magovia si o sebe ajtak moc myslia, ze su nad zakonmi a hogo fogo. Neni od veci ich raz za cas prefackovat a uzemnit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit