Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na tuhle hru se už mooc těším. Nádherná grafika - moc se mi líbí stylizace prostředí, vypadá tak pohádkově a zároveň tajemně. Prostě pastva pro oči. Dosud byl pro mě nejlepší hrou Zaklínač a těším se moc na trojku, nepochybně bude zase skvělá. Ale DA: I mě natolik zaujal, že jsem si koupila a zahrála oba předešlé díly a líbily se mi oba, hlavně příběhem. A o to víc se těším na říjen, až tahle hra vyjde. Postavy mi přijdou super, hlavně Varric, ale zaujala mě třeba i Vivienne a Cassandra. Dorian mi přijde vzhledově trochu jak Fredy Mercury, gay - hezky vymoděný - určitě přidá trocha koření:) Jedině snad kdo mi uplně nesedí je Solas, působí na mě nesympaticky. Ale postavy jsou zajímavě namixované, takže to bude určitě OK, a soudě podle ukázky to bude prostě bombička:) Pro mě jen jedno velké mínus - na rozdíl od zaklínače nejni čeština, to mě fakt mrzí, holt budu muset potrénovat AJ.
  • Lidičky, přísahám Bohu, opravdu nikde jinde jsem neviděl tak obrovskou koncentraci excelentních vývojářů jako tady v komentářích na tiscali-games. A nejlepší jsou hlášky: stačí se podívat na video a vím :D Už dlouhou dobu vím, že když se chci kvalitně po ráno zasmát, tak si mám jít počíst Hate hlášky sem do komentářů. Děkuji Vám. DAI vpřed!!!!!
    • lidi co se spálili u dvojky jsou opatrní, to docela chápu
      • Dvojka byla hlavně rychlovýtvor.

        Z mých zkušeností, kdykoliv BW měli časové okno zhruba jako u Inquisition, doručili.
        • Souhlasím s Vámi lidi. Opatrnost chápu a to, že dvojka bylo až příliš rychle hotová je také pravda, jen jsem reagoval na ten neúměrný hate, hlavně od těch, kteří inquisition ještě neměli šanci hrát, a kteří to posuzují z videa jehož obtížnost je menší než lehká.
          • Problem je, ze presne stejny argument jako mas ty jsme cetli pri videich z dvojky. Je to jen video, bla bla, lehka obtiznost, bla bla. A kdyz pak vyslo demo, kde muselo byt kazdemu jasne, co z toho bude, tak se porad objevovali lide s argumenty je to jen demo, bla bla, finalne verze bude uplne jina. Za se sebe rikam, ze nevidim rozdil mezi dvojkou a timhle. Opet freneticka mlaticka, co si hraje na RPG.
            • Když se někomu něco nelíbí fajn to je jeho věc,ale proč na tu hru geda nevybodne? Raději píšete hate komentáře to nechápu.
  • gert
    tohle už je trapný... co to má bejt za omalovánky? Ať jdou s těma postavama už doprdele, pořád to samý ... zbytečně tu "hejtujete", nechápu.. prostě si většina z vás řekla, že si na Dragon Age zasednete protože to prostě nemá na Zaklínače, ano, zřejmě nemá a mít nebude, ale... 90% z vás to stejně hrát bude a to i přes to, že to bude mít tu tunu klišé... některé věci prostě mají své kouzlo i po 150, alepoň pro mě. Těším se...
  • Teda taktický mód jsem si představoval jinak ...než jsem na to video kliknul hehe.
  • celkem se na to zacinam tesit. zdejsi rpg hardcore elita holt zas utre a bude muset cekat na neco jineho, ja se tim rad zabavim.
  • Ježiši...to je příšerný kýč )))
  • nikomu nevadí ta divne umistena kamera?
    • Předpokládám, že se pouze jedná o "lenost" nastavovat kameru ve vertikální ose. I DA:O a DA2 měly kameru ovládanou klávesami A a D (jakožto alternativu k držení PTM), a bez použití myši nebylo nastavení kamery ve vertikální ose možné. Navíc, pokud se budeme držet teorie o identickém HUDu k předchozím dílům, je podobnou teorií možné že systém "A a D" je pro konzolové ovladače vhodnější (nesmíme zapomenout, že konzolové ovladače stále ještě nepřekonaly jakožto polohovací zařízení myš, ať se blíží sebevíc) - přiznám se, poslední hra na konzole, kterou jsem si aktivně zahrál byl druhý díl Harryho Pottera (ach, tehdy nebyly žádné konzolové porty... HP a Tajemná Komnata byly na PC a PS2 zcela rozdílné hry)
  • víc zjednodušit to snad už ani nešlo, hrozná srač*a
  • Mám rád jedničku. Má povedenou stylizaci barev a nebylo to takové přeplácené, ale tohle je hnus stejně jako Divinity, WoW a podobné barevné kraviny. Proč trojka má úplně jinou stylizaci než predchozí díly, které se snažily o trošku realistické pojetí? Takže v atmosféře a stylizaci je pořád nepřekonané Dark Souls, ať se vám to líbí nebo ne...
    • Dark souls s těma digimon ksichtama? nikoliv...
  • No nevim co si o tomhle vytvoru mam myslet. Zatím to vypada na predelanou DA2 s tim, ze zmizel respawn odnikud nepratel ale.....Nesmyslne skakajici bojovnici a zlodeji zustali, zlodeji tu navíc tahaj odnikud nekonecny sipy, u magu nepochopitelny toceni holi při boji, nejsilnejsi drak ve hre je tupej boxovaci pytel, vypada to na tupou inteligenci NPC, snaha Bioware dat všude homouse a lesby je uz trapna a ta grafika....boze proc, co jsem ti udelal, presvicena omalovánka.....Slibovali , ze tu budou prvky s DAO, nevite někdo jaky?
    • Keyz
      Snad to půjde rychle vypnout přes Alt+f4 *15*

      - V době kdy vyšlo DA:O jsme si myslel, že to bude podobně pokračovat. Když se na to dívám, zpětně tak DA:O bylo zjevení. Hodně dlouhá hra, rozdílné začátky, mnoho textu a při určitém nastavení to nebylo ani lehké. Navíc to šlo dobře modifikovat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit