Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hledáme nové hráče do guildu FARMS. Jsme tam zatím tři, ani jeden jsme do hry nevložili ani korunu a neřekl bych že si vedeme špatně. gemy se dají získat těžením. sice to dýl trvá, ale alespoň to člověk nedohraje za týden, ale třeba za dva roky.
  • (8/10) hledáme nové hráče do naší guildy: METROSTAV
  • Já jsem hru nehrál, protože jsem se do hry ani nedostal kvůli nějakému erroru 17 O.o Jak čtu je to jedině dobře no. Ale až to půjde vyzkouším a uvidím :) Ale co říkáte třeba na GLU? A jejich pay2play hry? to nic? Větší paskvil než GLU hry jsem neviděl jedinou hru kterou jsem dohrál byla frontline commando d-day :D..no jasné dají se sehnat hecklé verze ale i tak.
  • Na co EA sáhne, to zk*rvi. Je to jen pumpa na peníze a já jen doufám, že se konečně zadre. Jež by vedení už nikdo na rozhodovacích místech nezamestnal. Hanba.
  • Lawliet
    Rayman Fiesta Run je právě ve slevě. Kdyby jste hledali někdo něco to pravé do autobusu, tak ušetříte par kaček.
  • Nenažranost některých korporací nezná mezí a zjevně zcela zatemňuje racionální uvažování. Tohle si Dungeon Keeper, dodnes zcela jedinečná a nezapomenutelná záležitost, opravdu nezasloužil. Nejsmutnější je, že ani neviditelná ruka trhu zjevně neumí uštědřit dostatečnou facku, aby stejné firmy nečinili stejné pokusy o maximalizaci výše dojivosti svých zákazníků znovu a znovu *9* O to více si vážím společností, které i v dnešní nemocné době dělají hry s láskou a pečlivostí a záleží jim zejména na spokojenosti hráčů. Držím nám všem pěsti, aby takových přibývalo a ty ostatní si odnesl Reaper!
    • Keyz
      Navíc, proč je to tak debilně malé? Tablety a telefony mají již dnes tolik paměti, že by tam šla klidně dát velká mapa a hrát to snad jako DK 1.
  • Proč jedna zlodějská hra rozpoutá takový hate proti F2P ? Léta tady lidi tvrdili, že musí hry pirátit, protože se už nedělají dema a oni si je chcou zkusit, než něco koupí....
    Teď ta možnost je, a zase se to nelíbí, - mají být hry úplně zdarma-bez podmínek ?
    Jaký je rozdíl mezi placením klasických měsíčních poplatků za online hru, a prémiáku nebo jiných výhod ve F2P modelu ?
    F2P přitáhlo k online hrám mnoho nových hráčů - tohle nikdo neocení ?
    ...ne, v jedné diskuzi se tady brečí že uzavřeli servery té nebo oné hry pro nízký zájem, a hned vedle nadávají lidi, že se jim do WoT nahrnuli "noobové"
    • shadow
      Pokud se hra postupně přetransformovává (jakkoliv se mi to ekluje) na službu, namísto koupě produktu, F2P je prostě odpornej model.
      Často se hry přirovnávají k filmovýmu průmyslu, protože k němu v určitejch ohledech mají hodně blízko (ačkoliv u hry je zábavná právě ta interaktivita, možnost vytvářet vlastní příběh a ovlivňovat hru "zevnitř" narozdíl od filmu, kde se divák dostává do role pasivního pozorovatele vize režiséra). Ovšem věřím, že v obchodním modelu se dá hra celkem bez problému připodobnit k filmům.
      Nuže, když přijmu hru jako službu, chci si tu službu platit a dostat PLNOHODNOTNÝ zážitek. Žádné polovičaté zmetky, které mě prostě určitým způsobem budou nutit utrácet reálně peníze. A neopovažujte se použít argument na to, že je to zadarmo nebo že mě nikdo nenutí platit. Protože kdo mi chce tvrdit, že F2P bez vytažení kreditky je hraní PLNOHODNOTNÉ, tak asi nechápe význam toho slova.
      Radši bych 100x zaplatil za plnou hru nebo platil měsíční příplatky, jen mě zbavte F2P modelu, protože to je prostě svinstvo, které se jen tváří jako skvělý přínos, ale bohužel mi přijde, že vývojáři v případě F2P her se spíš soustředí na to, jak to udělat, aby lidi ochotněji vytáhli peněženky, než na samotné jádro, hratelnost a zábavnost hry :(
    • Lawliet
      Tady jenom jeden problém, že titul, kterej měl bejt pecka a aktivně zabíjet spousty hodin kvalitní zábavou je teď na úrovni totální sra*ky. Už ten problém vidíš?
      • V tomto případě, já se ale ptám na samotný F2P .
        • Lawliet
          Proti F2P obecně nic nemám. Je li správně navržen může fungovat ku prospěchu tvůrců i hráčů.
    • Jaký je rozdíl mezi placením klasických měsíčních poplatků za online hru, a prémiáku nebo jiných výhod ve F2P modelu ?

      V tom, ze pay to play hra ma stejny podminky pro vsechny, narozdil od p2w kde ten kdo nejvic plati ma nejvetsi vyhody.
      P2W je sheet. Naprosto zbytecny.
      • Nějaké argumenty/ příklady, nebo je sheet max co ze sebe dostaneš ?
        Slabé místo F2P je v tom, že i kdyby byl sebelépe vybalancovaný, vždycky se najde mnoho těch co hledají snadný způsob jak omluvit svůj fail.
        Proto v DotA tolik lidí obviňuje spoluhráče, protihráči si nic navíc koupit nemohou, tak je třeba ukázat prstem jiným směrem....
      • Záleží snad jak je to nastaveno vydavatelem ne? Jsou hry jako DotA kde si žádnou herní výhodu nekoupíš, a je sposta těch kde tě ty výhody měsíčně nestojí víc než klasické poplatky, tak co ti brání si je koupit taky ?
  • Keyz
    http://www.eurogamer.net/articles/2014-02-05-dungeon-keeper-review

    1/10 *1*
    • MickeyMutant
      Jo, to už tady několikrát odkazovali. Dobrá je taky recenze Jima Sterlinga na Escapistovi:

      One of the worst examples of a cancer that is eroding the market and has already destroyed the credibility of the once promising mobile gaming sector. Even worse, it's taken a beloved series and dragged its name cruelly through the mud. Things don't get much more reckless, shameless, and spineless than this. I hate everything about Dungeon Keeper for mobile, from the ground up.

      Bottom Line: A cynically motivated skeleton of a non-game, a scam that will take your cash and offer nothing in return. A perversion of a respected series, twisted by some of the most soulless, selfish, and nauseating human beings to ever blight the game industry.
  • Chim
    Je otázka, jestli mobilní "hry", navíc f2p, považovat ještě za hry a jestli tedy má smysl na ně dělat recenze na herním webu. Možná by to mohla redakce zvážit. Na druhou stranu když se o nich píše takto, tak je to jenom dobře.

    Ten systém hodnocení (5 hvězdiček) je taky dobrý facepalm.
    • XorxoxTalarius
      Musis varovat ostani co si to poridi v domneni ze se jedna o hru :)
      • Chim
        To určitě jo, ale si říkám že recenze je na takový typ "her" škoda.
    • Zmysel to ma pretoze to mal byt duchovny nastupca DK, ako to bolo aj prezentovane, a nakoniec sa z toho vyvrbila hnusna P2W zhovadilost.
  • Jack1947
    Videl jsem nekdy obrazky stareho Keepera vzdyt to ani s tim nema nic spolecneho ne? Nemyslim jen ubohym prebarvenym a do oci bijicim "graficky zpracovanim". Tohle je vice TWB nez cista strategie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit