Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč má ta ženská xicht jak Zac Efron?
    • protože varianta s xichtem Nicolase Cage se zdálá producentům až moc odvážná
  • Od prvniho oznameni se na tuto hru tesim jako na nic jineho a je to moje nejocekavanejsi hra. Po mnoha letech zase jednou predobjednavka. Tahle hra se mi strefuje do vkusu uplne vsim.
  • Boze, PC trolls tady zase radi, hlavne ze ti blbeckove maji sve gtx 1080 a co si na nich zahraji...velke ho... *14* *14*
  • Gameplay a grafika vypadá úžasně. Jediný co mě na tom tak nějak štve je že Aloy prostě moc mluví. Ale ono když to bude člověk hrát tak to možná bude působit jinak.

    Jen tak mimochodem viděl jsem pár videí ze všech preview a všechny vyzněli dost pozitivně. Pár chyb se samozřejmě našlo(občas nižší framerate -- údajně je to starší build hry tak uvidímee jak na tom bude finální hra; a pak občasný problémy s kamerou), nicméně mě potěšili 2 věci.
    Za 1) hra má obtížnosti tzn že pokud budu chtít tak z toho bude pořádná výzva. A součástí toho jsou místa zvaná Cauldron kde se údajně tyhle roboti tvoří -- něco jako dungeony ve skyrimu akorát s tím rozdílem že se údajně jedná o nejnáročnější a nejzajímavější část hry
    Za 2) Explorace. Prostě si jen tak jdete a narazíte na side quest kterej vede k odemčení futuristickýho armoru. Na tento quest nejde narazit jinak než že do té jeskyně půjdete :)

    Pokud nepodělají příběh nebo optimalizaci tak je to pro mě kandidát na hru roku(a to tu máme zeldu, mass effect a nioh)
  • Ten svet se me libi a i ty posledni gameplay videa me prisli povedene, myslim ze to bude zabavna gamesa, necekam zadnou revoluci a ani hluboké rpg, spise me to prijde jako mix Tomb Raidera, Far Cry, Assassina a mozna trosku toho Zaklinace a to byli vsechno hry, ktere me hodne bavili.
    Az dohraju Nioh, tak do toho pujdu, tedy pokud Nioh a jeho obtiznost nervove ustojim. :-)
  • OK, tak se nam tady PCckari vybreceli jak to je nudne a odporne...co mame dal?
    • A ted si predstav to budouci slzavy udoli u gameplaye Red dead redemption 2. To budou primo vodopady slz :-)
    • Přeskinované Far Cry Primal *1*
      • Vazne?Ja myslel, ze preskinovanej Prehistorik...
  • jindra.veliky
    Já se na to celkem těšil, ale po tomhle video tu vypadá dost stereotypně...uvidíme, stejně asi koupim
  • Mne se to teda na zaklade predbeznych videi nelibi vubec. Lore je naprosto odporny, pripomina mi ze vseho nejvic japonske pornofilmy s obrovskymi mechanickymi roboty a jejich penisy. Otravne animace. Hlavni postava je genericka nezajimava hipsterska zrzka. A hratelnost je naprosto standardni, ve hre neni nic, co by nebylo ve Far Cry nebo spouste jinych her. Takze klicove aspekty hry musi lezet v necem jinem, nez je prezentovano na techto videich. Vubec bych se nedivil, kdyby slo o propadak roku. Jsem velmi zvedavy, jak to nakonec dopadne.
    • Kozy
      Tak ta hlavni hrdinka je vselijaka jenom ne genericka.
      • flash789
        Zrzava trpaslice, V Dragon Age jsou jich cele zastupy:) Genericka je docela dost.
      • A co tě na ní tedy zaujalo?
  • Již více jak 5 let zde nic nekomentuji, ale dnes jsem se prostě neudržel. No to je teda slátanina, námět není špatný ale celková realizace je otřesná. Soubojový systém je totální mazanec, nebýt tupé AI, neskutečné výdrže hlavní postavy a 100% automatického zaměřování, tak by ten hráč, který je patrně po těžké lobotomii i s komentátorem, netrefil snad ani tu louku po které splašeně tancuje. Pro mě naprosto nezajímavé a až odpudivé. Opravdu zajímavé zpracování vzdálené budoucnosti, které je i snad trochu uvěřitelné, jsem doposud zahlédl jen v Inner-Chains. Toto vypadá jen jako další masová ždímačka na prachy pro malé děti nejen v Americe, klidně se mnou nesouhlaste, já se z toho nepose_u...
    • Já bych s verdiktem počkal na recenze(a případně až ti příjde pod ruku). Když jsem před lety sledoval jak někdo hraje dark souls(nebo třeba batmana) tak sem nechápal co na tom lidi viděli, prostě na první pohled hrozná blbost. A jak to ve skutečnosti je všichni víme.

      Ta hra šla pod ruku i obyčejným youtuberům jako je třeba akrezgaming kterej bych řekl že není prodejná d*vka takže bych mu věřil že se to hraje víc než dobře.

      Otázka je jestli to hra bude schopná udržet po celou dobu hraní(podle leaku asi 60-70hodin gameplaye).

      Jestli si ta hra nějakou kritiku zašlouží tak je to to že je to vykrádačka všeho možnýho(kromě combat systému kterej je celkem unikátní)
  • Vypadá to parádně, ale bohužel jsem jeden z těch co nedokáže hrát za ženské charaktery ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit