Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co vas vyjde levneji? za pet let date za hry na PC cca 60.000,- na konzoli za ty same hry (v horsi grafice) 90.000,- tak asi tak no *3*
    • Narozdíl od PC, kde je momentálně 90 % her uložených někde v zatuchlé knihovně je zde možné nakupovat / prodávat hry po bazarech a člověk utratí mnohem méně. Já jsem za poslední půl rok koupil 3x hry na PS4 za 4500 a hrál jich 9 s tím, že mám aktuálně 2x u sebe, takže pokud bych je prodal, tak jsem na částce přibližně 2500 kč za 10 her ...
      Navíc podívej se jak většina "next gen" her běží na PC ... pokud chceš hrát na high,ultra např. Dragon age, unity, tak potřebuješ kartu za 9,5 tisíce. na PS4 jede dragon age prakticky ve stejné kvalitě jako na PC a naprosto plynule. Navíc se nedá porovnávat 30 fps na konzol a 30 fps na PC. na PC je 30 - 40 fps pro mě osobně skoro nehratelných ...
      Očekávám, že v roce 2016 už rozdíl v grafice budeš určitě patrnější, než co je ted mezi PS4 vs PC, ale aktuálně je konzole docela dobrá volba. *11*
      • Samozrejme, 30 fps na konzoli staci, protoze cely svet funguje v 25fps a oko vic nepozna.
        • Draken69CZ
          Ne svět funguje na 3,9×10 na 14 Hz až 7,9×10 na 14 Hz když nepočítáš Planckovu konstantu.
          • Tobě za tu celou dobu, co tu mistni novodoby jejdasek piše, že vše co píše, je míněno ironicky, jakožto naražka na mnohé hloupé argumenty některých konzolových fanatiku?
            *3*
      • Draken69CZ
        Vcelku bych s tebou souhlasil, ale třeba ceny her na PC podle mě klesají výrazně rychleji a je plno slev, nehledě že si můžeš nasdílet celej steam účet. Taky mi neštimuje těch 30 fps na pc a na konzoli. Jak to že na konzoli to stačí?
        • Pokud člověk hry neskladuje, tak v cenovce nevidí problém a her si zahraješ opravdu více na konzol, než na PC a za menší cenu.
          Popravdě je mi to úplně fuk, kdo se mnou souhlasí a kdo ne .. já prvotně taky dost bál a říkal jsem si, že jsou ty konzole úplně k ničemu a 30 FPS je fakt málo a také jsou hry nesmyslně drahé a co s nima pak budu dělat? Protože hru hraju většinou pouze jednou .. a vyhazovat 1500 za hru, kterou dohraju za 10 - 15 hodin se mi prostě moc nechtělo, ale stačilo 10 minut brouzdání na internetu a viděl jsem, že s konzol. hrami se opravdu dost obchoduje a není problém cokoliv nakoupit/prodat.
          Důvod k pořízení PS4 byl jednoduchý, jak jsem psal, tak na PC jsem neustále upgradoval HW a stejně jsem na tom nic nehrál, protože nic kloudného 1-2Q 2014 stejně nevyšlo. Např. tenhle rok se Pckař ochudí o GTA 5, Tlou, což jsou opravdu povedené hry .. GTA 5 vyjde na PC, ale až na konci ledna 2015, což už bude jen pár týdnů do Witchera, ale pokud bych byl pouze PCckař, tak bych ted po dohrání aliena měl asi herní sucho, protože far cry 4, unity a podobné blbince od ubisoftu mě vůbec neberou. Dragon age bych na PC prvaděpodobně díky velkému nároku na HW a špatnému ovládání na PC asi taky nepořídil, což naopak na PS4 není problém.
          Člověk co má PS4 a PC jako já může být happy, ale pro mě aktuálně vede hraní z gauče na PS4.
          • Herne sucho na PC? To su ale ine rozpravky, kvalitnychhier na PC je asi tak 3x viac ako na PS4 tento rok. Ale tak ak niekto hra len 'konzolove' hry naozaj nepotrebuje PC.
            • http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/year/pc?sort=desc&year_selected=2014&page=0 , vyber si
            • Draken69CZ
              No to bych byl rád kdyby si tuto statistiku dodal protože mi asi pár kvalitních her muselo uniknout, jinak si to nedovedu vysvětlit.
            • Tak si zober zoznam hier co vysli na PS4 tento rok, vyskrtaj remastery a porty x rocnych hier z xbox a pc , co ti zostane. A porovnaj s novymi release na PC.
            • Draken69CZ
              3x víc? Tam u vás máte zajímavou matematiku :D
            • Bavím se o AAA hrách .. na nic jiného nemám čas ani mě "bohužel" nebaví. Ted na podzim vyšlo dost AAA her, ale mě bohužel skoro žádná neoslovila ;)
        • PS4 mám několik měsíců a původně jsem se 30 fps hodně bál a říkal si, že na tomhle se přeci na PC skoro nedá hrát, protože na PC jsem netoleroval fps pod hranici 40 - 45 fps a pokud to haprovalo, tak jsem snižoval detaily ... asi takhle pokud je 30 fps stabilních, což je aktuálně vyjma unity skoro každá hra, tak je vše naprosto plynulé. Ted hraju GTA 5 a skoro se mi nechce věřit, že je jede pouze na 30 fps.
          Možná to bude tím, že člověk na TV většinou kouká z 2-3 m a není od monitoru pár cm. Možná to bude způsobené i input lagem, který je u tv znatelně větší. Moje televize má dle internetu 35, což je takovej lepší průměr a můžu říct, že co hraju, tak jsem si žádného input lagu dosud nevšiml. A rád bych dodal, že nejsem žádný trotl, který nikdy nehrál na PC. Vlastním 144 hz monitor ( na CS: GO ) včele s 770 geforce, což už dnes tedy není nic moc, ale dávám přednost aktuálně PS4.
          PS4 bazoše jsou zahlcené hrami a je opravdu na výběr ... a pokud se dneska rozhodnu prodat hru, která vyšla v říjnu/listopadu, tak jí během dneška/zítřka za 1100 bez problému prodám nebo vyměním a můžu si pořídit další ať už úplně novou s doplatkem třeba 400 - 500 kč nebo koupit bazarovou za obdobnou sumu, za kterou jsem svoji hru prodal. A takhle furt dokola ...
          Suma sumárum za hry utratím v průměru 5-6 tisíc za rok, ale pořád herní trh podporuji líp, než pckaři, které nakupují pouze hry, kde je 80 % sleva nebo ty různé balíčky s x hrami za dolar.
          Prostě nechápu boj PCkaře proti konzolákům. Já jsem jak PCkaři, tak konzolák, ale aktuálně, jelikož v grafice je opravdu nepatrný rozdíl a na PS4 je daleko více AAA her, které se na PC ani nedostanou, tak dávám přednost PS4 a to i z důvodu, že mě nebaví neustálí upgrade. v lednu 2014 jsem kupoval 770 za 8 tisíc kč, ale mrkni, jak na podobné kartě běží třeba zmíněný dragon age, unity, lords of fallen atd ... ani nechci přemýšlet, jak bych si na tom zahrál witchera 3. A to je grafárna. Pokud chce mít dneska člověk trochu jistotu, že mu v pohodě pošlape budoucí next gen ve slušných detailech a stabilním frameratem, tak aby koukal alespoň po 970 za skoro 10 tisíc, což je pro většinu lidí nereálná částka pouze grafiku.
          • Pokud mi někdo nevěří, že vlastním i PC se zmíněno sestavou 770 + 144 hz monitor, tak rád pošlu stav objednávek na CZC, alze.
            PS4 zdaleko není lepší než PC .. to nikde netvrdím. Vždycky bude lepší grafika na PC a do budoucna se to určitě ještě víc prohloubí, protože konzole mají opravdu slabej HW a tím pádem nechápu, jak je to vůbec možné, že aktuálně v grafice je tak malej rozdíl. A bohužel se na PC optimalizaci navíc dost sere ..
            No 1x 980 stačí na 4k možná na nějaké starší hry ... ale aktuální a budoucí hry si s tím nezahraješ ;). Nenuť mě ti dávat důkazy v podobě grafů ;) .
            Nikomu nenutím svůj názor a pokud ho někdo nerespektuje a je schopný se do mě navážet kvůli takové blbosti jako jsou PC hry, tak chodí pravděpodobně ještě na základní školu a nebo moc inteligence nepobral.

            ??? !!!!!! Kde tvrdím, že PS4 je lepší než PC ? Že je výkonnější, že má lepší grafiku ?
            Pouze jsem napsal, že na PS4 hry aktuálně vypadají a hejbou se parádně ... navíc do nich nemusí člověk dávat tisíce měsíčně ... !!!!!! ???? Z konzolí se prostě aktuálně vymačkává absolutní maximum .. PC za 20 tisíc má sice papírově úplně jiný výkon, ale jak jsem psal, tak je tu x faktorů v čele s optimalizací, které PC hodně degradují a myslím si, že je to dost škoda, ale s tím člověk nic nenadělá.
          • Na 770 bezia vsetky tie hry co pises lepsie ako na PS4.
            • On si to vymyslel aby vypadal chytre, ma tak akorat gameboy.
          • Mozna ze kdybys mel zdravy oci a nemel mentalni poruchu netvrdil bys takovy nesmysly. Na svoji 980 hraju mene narocny hry ve 4k a tezko muze nekdo tvrdit, ze mezi 4k a tech 720p na konzoli je nepatrny rozdil. *3*
            • Nevim, mozna mas 980 v edici pro hlupaky co neumi cist, ale ta moje zvlada mene narocny hry na 4k uplne v pohode, presne jak jsem psal. Takze to zkus znovu a bez nesmyslu.
            • Za 1) Na 4 k rozhodně nestačí 1x 980, což jsem psal už v postu níže.
              Za 2) Dát 30-35 za grafárnu R9295X2 ) či 2x 980 může opravdu jen magor, který budto má opravdu slušnou práci a hodně peněz na vyhazování. Nebo nějaký mimoň, který má bohaté rodiče a žije pouze PC hrami a dosud si nevydělal skoro ani na chleba.
              Za 3) Zatím všechny hry .. vyjma unity tuším ? jedou na PS4 ve Full HD. Kde si vzal těch 720 p ?
              Za 4) Ano 4k je opravdu jinde než full HD, ale to od krabice za 10 tisíc opravdu člověk nemůže chtít.
            • Draken69CZ
              Ale jen za monitor a GK si dal minimálně 30 tisíc, skoro 3 generace konzolí pomalu do důchodu na čem hrát :D Je to o prioritách pokud chceš to nej tak je tu PC a nekonečnej koloběh upgradu, záleží kolik si ochoten do toho dát. Jinak si pořiď ještě jednu a dokup další dva monitori když už tak pořádně ne, tohle polovičatý řešení...
          • Draken69CZ
            Jo s tím se asi nedá než souhlasit. Je teda pravda že i to PC můžeš bouchnout na televizi, ale to se asi moc neděje. Prostě s konzolí máš jistotu že ti to půjde a nemusí se nic řešit a většinou to bylo že PC konzole dohánělo a když je dohnalo tak se vývoj krapet zbrzdil a rozdíly pořád nebyly tak velký. Konečně někdo s rozumným názorem, tebe tady nebudou mít rádi :D
            • Draken69CZ
              Tak od začátku se tu srovnávala PS4 a jeho PC s 770. Nehledě na to si psal že míň náročný hry hraješ ve 4K. Tak se ptám jaký hry a je tam to rozlišení k něčemu? Druhá otázka zní když nehraješ ve 4K tak se to upscalinguje to asi má taky dopad na kvalitu ne? A jinak samozřejmě že když si to zaplatíš tak bude na PC lepší grafika, ta se dá šroubovat pomocí modu, HD textur atd. pomalu do nekonečna se koukni jak vypadá GTA IV když se tam narve všechno možný. Ale když vemeš průměr, normál tak je to skoro opakuji skoro stejný.
            • Cili sam potvrzujes, ze tvrzeni ze mezi pc a konzolema je nepatrny rozdil sam popiras tim, ze priznavas to, ze grafika PC muze byt takova jakou za to zaplatim cenu. Diky za spolupraci, ale nechapu proc ses na zacatku tvaril ze nesouhlasis. *3*
            • Draken69CZ
              Dyk tam psal že kupoval grafiku a že teď na ní kloudně nic nejde. Ty sem furt tlačíš to 4K jo to je sice pěkný ale minimálně rozšířený, to tady zachvilku budem fakt porovnávat počítače z top 500 a konzole. Když vemeš průměrný herní PC tak ta grafika není zas tak rozdílná. Když vemeš to nej co se dá sehnat tak je jasný že tam bude rozdíl ale ne poplatný penězům které navíc vyplázneš.
            • Argument naprosto mimo. O cene nikdo nemluvil. Ten radobyodbornik tvrdil, ze mezi tim neni skoro zadny rozdil, coz neni pravda a tezko to tim padem muze byt rozumny nazor.
            • Draken69CZ
              Pokud na to nemá HW je mu tahle možnost k prdu a prostě je pro něj lepší konzole. Nehledě na to že nejrozšířenější rozlišení na PC je do FHD těch šťastnejch bláznů/fandů (bez urážky) je opravdu minimum. Jako asi každej by si to chtěl zahrát na max ne velkým zobrazovadle v UHD nebo víc, ale ne každej to má v živote s penězma lehký a pak přichází kompromis.
            • Ano, to ze mezi 4k a HD resp. low a high detaily + AA a podobny nesmysly je nepatrny rozdil je opravdu rozumny nazor. *5*
    • to jsou výpočty, tu hru můžu na konzoli klidně ten měsíc prodat na aukru za litr, takže člověk moc neztratít. PC-sráč pardon PC-hráč má x DRM a hry se nezbaví...
      • ty jsi toruba oni se snad v bazarech na aukru atd PC nerpodavaji? Kdyz je ta hra takovej smejd ze se k ni uz nechci vracet (pravda na konzolich 99% her) tak si ji na PC dam zvlast na herni/ucet a prodam ji stejne dobre rovnou s hernim uctem*3*
      • proč tu ze sebe děláš hlupáka neustále
      • Draken69CZ
        Nehledě na to že na novou konzoli ti udělají remake tak proč si tu hru nechávat. No s tou DRM to není tak hrozný jak se říká kdyby si to zkusil tak by jsi věděl.
    • S takovým uvažováním by sis nemohl koupit nic lepšího, jezdil bys ve Favoritu a žral suché rohlíky. Buď na to máš nebo ne, já si za to pořádné PC rád zaplatím, žijeme jen jednou. Je to jen o tom na co si dokážeš vydělat.
      • tvůj život pro nVdiii. Opravdu skvělý život. Nechceš se sebou něco začít dělat predátore? Taková nula se jen tak nevidí. Denně mastit pérko nad pc a nad nVidii, že to není hamba???
        • Draken69CZ
          Njn tobě na to stačí mobil viď *1*
          • Nech ho ať si pokecá, vždyť se na ty jeho žvásty podívej, takoví co vykládají o nulách a o životech jiných jakoby o nich něco věděli, tak takoví paradoxně bývají největší chudáci v realu. A řečma v diskuzi na games tim nic nezmění.
            • predátore? Proč si nevyléváš srdíčko na extrahardware? Už tě zabanovali? Takovýho masturbanta nad nVidii tam ještě nemělí co? Jaký je vlastně žít žívot s nVdii? Umí aspoň dobře vařit??
          • já iPhona nemám trapko *3* Mám Xperii, takže wake up...
            • Wallete proč pořád střídáš nicky? Takovou gumu pozná každý, takže se ani neobtěžuj vymýšlet nové nicky...
            • Potrefeny butthurt se ozval. *15* Se mi libi jak nekdo kritizuje nv, ktera dela ty lepsi grafiky pro ty bohatsi lidi a fanbojuje apple, kterej prodava predrazeny crap. *15*
            • Draken69CZ
              Ehm, a kde zmiňuju iPhona v příspěvku na kterej reaguješ? Já ti říkal ať si o tom s někým popovídáš nemáš se za co stydět oni ti pomohou.
  • Neni co resit... Konzole je lepsi, protoze jde pripojit k televizi, ma cernou barvu a nemusim se u ni hrbit. Az vyrostete, pochopite.
    • jenže na pc mužeš hrát jen pc hry a ty jsou optimalizovaný pro pc a koukání zblízka (malý font, neprehledny hud atd). takže v obyvaku pc hru hrát nemužeš
    • Chápu správně, že to byla ironie. Ale vážně ten argument zolistů a gauče to je tak ujeté :) Mně se nejlíp hraje právě u Pc, kde mám dobré kancelářské křeslo, můžu hrát třeba 10 hodin v kuse a pohodička. Na zoli hraju z postele, pohovku máme taky dobrou, ale nejpohodlněji a nejlíp se cítim v křesle, ruce krásně rovně opřené na opěradlech, prostě nádhera. Žádné držení padu ve vzduchu na gauči. Ruce krásně zapřené bez tlaku, myš přesně do ruky, dobrá klávesnice a můžu hrát třeba den v kuse, pohoda.
      • ty máš dost tvl *1* ty o tom píšeš jako o smyslu života. Docela tě začínám litovat...
        • Tvuj smysl zivota je brecet, protoze konzole je kram?
    • Draken69CZ
      A co z toho nemůžeš mít na PC? Jinak jestli to byl šťouchanec do konzolistů tak palec hore :)
      • převlečený gumák Wallet Warrior za Jejdaska a jenom stejně zakomplexovaná guma může s ním sympatizovat.
        • Merit iq si hodlat nehodlam.
  • predátor alias pc-hráč doufám, že nemáš v plánu se rozmnožovat, jelikož považovat někoho za omezeného kvůli tomu, že hraje ve volném čase na konzoli je něco neskutečného...
    • Říká někdo kdo vytrhává cizí slova z kontextu a používá jen to, co se hodí pro své chabé argumenty. Haha hehe hihi hoho se blíží k úrovni Jacka.
    • souhlasím, konzolisté si zalouží soucit, nikoliv posměch *1*
      • Soucit si zaslouzi hlavne zoufalec co prekrucuje cizi slova aby sam sebe presvedcil ze ma pravdu. Asi jak kazdy AMDkid a konzolista. *15*
        • Wallet Warrior? Největši hlupák se rád ohání dětmi, přitom nemá IQ ani těch dětí...
          • A muzes dokazat, ze ten hlupak nejsi ty? *5*
            • Draken69CZ
              Tak pánové ukážeme občanky.
  • A je to tu zase. PCčkáři vs konzolisté. Nechápu, kde se ta nenávist mezi lidma bere. Ale možná jde jenom o pár omezenců, kteří tu potřebují ventilovat svoji frustraci.

    Jak je možné, že lidé tak rychle zapoměli co je důležité. Hlavní je přece hratelnost! V době kdy u nás konzole nebyly to věděl každý. Teď má každý PCčkář tendenci se jasně vymezit proti konzolím, protože je to prostě cool (alespoň na české herní scéně). A nejsnažší cestou je grafika... . Je potřeba dospět pánové.
    • p.s.
      ja hw a grafiku moc nereším, proto mi jsou války konzole vs pc ukradene, spíš resim spory "hardcore hráči" vs casual mainstream. to co tahne herní prumysl dolu jsou prave casualove a tech je hodne i mezi pc-ckari (ale 99% je jich v tabore konzolistu)
    • konzole tahnou herni prumysl ke dnu jak po strance grafiky, tak i po strance hratelnosti. ale koncentrace hlupáku a noobu je na pc stejna jako na konzolích (ne li vetší - co dokazují ostatne i diskuze zde na games)
      • Proc konzole by meli tahnot hry dolu!Vzdyt je tady sylnejsi hw,a grafika a vzdy bude.Kvuli tomu ze sony jakozto firma udela vlastni konzoli a vlastni svoje vyvojare,by mela brzdit vyvoj her a grafiky.Hry jako Cod jsou jen konverze na danou platformu,ps3,pc atd atd.Budto ta plaforma to utahne ,nebo ne,zalezi na firme jako EA na co svoji hru vida,to na vyvoj grafiky a her nema vliv.
      • Draken69CZ
        Stou koncentrací s ním musím souhlasit, kdo jiný by to měl vědět než on.
    • Já vidím problém v tom, že konzolisti nedokáží přiznat, že PC je lepší. Myslím to vážně, argumentačně i fakticky má PC ve všem výhodu, absolutně ve všem. Pokud ale na to máš, tak co ? Lepší grafika, lepší plynulost,lepší možnosti, větší portfolio her, mnohem lepší ovládání + možnost zvolit jakékoliv ovládání = tím pádem i lepší hratelnost. PC je zkrátka lepší, konzole je jako doplněk nebo spíš byl, P4 nebo X1 už nemají ani ty exkluzivity, za rok na trhu není hra kvůli které by se vyplatilo zoli koupit... nechápu co je na tom si přiznat, že PC je lepší. Není na tom vůbec nic. Já občas zareaguju na nějakého blba co tu cpe, jak jsou zole lepší. Sám si na zoli občas zahraju něco, ale PC je jednoduše lepší.
      • I když mám radši PC je vidět že jsi omezený, někteří lidé nemají čas na to se s PC pipilat a proto jsou pro NĚ konzole prostě LEPŠÍ platforma, stejně tak jako že pro párty a podobně a co se týče ovládání nemáš pravdu, bojovky na klávesnici jsou za trest a kdo může tak i na PC využívá gamepad. Zkrátka to že tobě konkrétně vyhovuje víc PC neznamená že je lepší na hraní pro všechny.
        • Sorry, ale omezený jsi tu jen ty. Já mám třeba u PC obyčejné repro za pár tisíc, přestože bych si mohl koupit nějaké kvalitní regálovky třeba, protože jsou lepší. Nicméně zvolil jsem obyčejné protože mi stačí. Přesto neříkám, že jsou lepší, než ty regálovky chápeš to? Já se bavím obecně a pravda je, že PC je zkrátka lepší. Co na tom chceš řešit? To, že někomu stačí konzole (protože na PC nemá - věř tomu nebo ne, ale to je DRTIVÁ většina případů, ne každý má desetitisíce na opravdu pořádné pc) je věc jiná a nesouvisí to s tím, že Pc je jednoduše lepší. Proto se obloukem vracím k tomu, co jsem psal - proč proboha konzolisti neuznají, že zole jsou horší ? Já nevím v čem je problém a proč se lidi dohadují. Kdyby tu pár pomatených konzolistů normálně s pokorou přijalo pravdu, že PC je lepší, byl by klid. Samozřejmě najde se pár dementních pcčkářů co se povyšují, ale často je to jen jako protiútok. Pokud je člověk normální a má něco lepší, nemá přeci důvod se smát těm, co mají něco horší.
          • Iphone je taky drahej, ale neni lepší než nějakej telefon za poloviční cenu, neni to o tom, kdo si co muže dovolit co se týče financí, ale je to o tom co kdo využije... jde o to že ty, jako PC hráč uznáváš jako nejlepší PC protože má nejlepší výkon, ale jsou lidi kteří mají ty hodnoty nastavené přeci jinak :) třeba pro někoho je lepší konzole protože s ní není žádná práce proto mu PC příjde horší a v jeho světě není PC lepší jak říkáš :) vim že je to těžké pochopit a na to musíš znát hodně různých lidí. Není o nejlepším výkonu, ale o pohodlí a jiných faktorech a každý je má subjektivně posunuté jiným směrem. Jde o to, že spustě lidí vyhovuje třeba bootovací čas konzole i her, válení se na gauči u hraní, není nutnost zapínat jiné klienty jako steam a pak i další negativní jako origin a podobný chaos. Vím že v argumentování nejsem zrovna nejlepší a jako nejlepší platformu mám osobně taky PC. Jenom respektuji fakt, že není nejelpší pro všechny.
            • co? Prostě pošli odkaz, co jsem tak našel na youtube a google je iPhone nejrychlejší. Takže ty zakomplexovaná nulo posílej. Děkuji.
            • Draken69CZ
              Google znáš ne, tam si zadej tebou vybraný benchmark a najdi si jakej mobil v něm konkrétně je nejrychlejší. Třeba v antutu není ten tvůj "nejrychlejší" ani v top 10 to samí futuremark atd.;)
            • tak co je nejrychlejší telefon na trhu? Pověz trapko...
            • Draken69CZ
              Já ti, ale říkám že to není nejvýkonnější mobil na trhu to je prostě pravda a žádnej test to nevyvrací. Na tom ty nic nezměníš ani když to tu budeš do nekonečna opakovat nebo mě urážet. Když člověk uvěří své lži stane se to pro něj pravda, možná že ty by jsi měl začít něco brát, jsou specialisté, psychiatři kteří ti dokážou pomoci.
            • http://www.cnet.com/products/apple-iphone-6/ další test. Takže se klidně zalkni svou zatrpklostí...
            • ty si úplně mimo. Co bereš? Proč se nedržíš tématu? BTW Anadtech jeden z nejlepších profi-serverů výpočetní techniky.
            • Draken69CZ
              XD úplně tě vidím jak tou malinkou pěstičkou tlučeš do stolu, tak konec smíchu. No zakomplexovanost tu předvádíš ty, já se o mobily nezajímám jen sem si řekl jestli co tu píše je pravda. Chvilku jsem googlil a hle zase sem sypeš blbosti. Ale tak když si najdeš test kde nejsou hodný konkurenti tak vždycky tvůj favorit vyhraje. Nezávidím nekupuji věci podle toho aby byl drahej i když na to nemá nebo podle toho co je trendy. A argumentace že je něco zbytečný když tu machruješ s výkonem je trochu mimo. No tak teď se ukaž a zkus nenadávat, dej si tu práci a vymysli smysluplné argumenty ;)
            • takže popřeš test od Anadtech, jen proto abys měl svoji zakomplexovanou pravdu? Si typický ubohý Čech, co nemá prachy na iPhona, tak plive, plive a zase plive jed. iPhone je nejrychlejší telefon, je nejryhlejší v tom kvůli tomu tu máme smarphony a opravdu není tam důvod dávat šestijádro. Takže shitt máš leda tak v mozku. Stejně jak jen iPad Air 2 nejrychlejší tablet. Takže plivej dál :) bavíš mě.
            • Draken69CZ
              Říkáš že je nejvýkonější a pak se štveš když má jinej mobil lepší HW to jako maj dělat stejnej shlt jako jabko? Ne prostě nejvýkonější není se s tím smiř. Taky pěknej příklad jak vosekanej HW tam je a kolik si za to řeknou.
            • http://www.anandtech.com/show/8559/iphone-6-and-iphone-6-plus-preliminary-results
              tady máš test, jak je na tom iPhone. Best!!! jako vždy a on to zvládá s 1 gb ram a dvoujádrem, konkurence má 3 GB a 6 jader, už chápeš proč je Apple nejlepší firma světa???
            • Draken ty opravdu tu svoji debilitu nepředstíraš? Proč sem postuješ test v multi core, když Samsung má třikrát více jader. LoL ty se vážně rettard a to jsem si myslel, že jsi jenom troll...
            • Draken69CZ
              Geekbench 3 scores (multi-core):Samsung Galaxy Note 4: 3272, HTC Honor 6: 3103, HTC Desire Eye (running KitKat): 3009, Motorola Moto X 2014: 2975, iPhone 6 Plus: 2917
            • co tak si najít jiný koníček než třepaní o svém PC. začíná to být trapné...
            • jak jsem psal, máš zajímavě omezený názor a vykládáš něco o něčí omezenosti :) PC je jasně lepší ve všem.

              PC má lepší grafiku, vyšší rozlišení, zásadní věc - plynulost, obrovské možnosti, cokoliv si vzpomeneš, mnohem rychlejší disk, mnohem víc místa na disku, internet, všecko na co si vzpomeneš, konzole má vše horší. K zoli nepřipojíš nic, k PC všechno vč. jakéhokoliv ovládání, klidně i televizi nebo i víc zobrazovadel. PC má absolutní výhodu ve všem. Se vždycky musím smát když nějaký jouda nazve zoli multimediálním centrem :D Taková hovadina.
            • https://www.youtube.com/watch?v=9K94AKwkLNs&spfreload=10
              https://www.youtube.com/watch?v=nCln9_mgZJo&spfreload=10
              Opravdu? Benchmarky nemá cenu ani házet, tam je to taky bez konkurence...
            • Draken69CZ
              iPhone 6 nejrychlejší rozhodně není.
            • zrovna iPhone 6 je nejrychlejší telefon na trhu, takže to není úplně trefné porovnání, jinak máš naprostou pravdu..
        • Skoda ze omezeny jsi ty a nechapes to. Oktavka je pro tebe rychlejsi auto, protoze nemas na Ferrari? Zvlastni chapani reality. PC je proste lepsi a kdo musi zvolit kompromis v podobe neceho horsiho a nalhava si ze je to vlastne lepsi je nemocny a mel by se lecit.
    • Ti omezenci jsou konzoliste, co neunesli ze vyhodili 10 tisic za nekvalitni hw z amd kalkulacky a proto tady breci a plivou.

      Nechapu proc si hlupaci jako ty porad nalhavaji, ze za ty hadky muze spokojeny pc hrac s kvalitnim pc za dobrou cenu. *4*
      • Přesně tak, když na to máš, pc je nejlepší. Holt se s tím někteří, kteří na to nemají nemůžou smířit, ale to už je jejich problém.
        • LOL tak to je nejvíc úlet, myslet si, že hraní na konzoli je LEVNĚJŠÍ, když za každou hru dáš o 500,- víc! Ale možná kupuješ jen jednu hru do roka a ještě ve slevě rok po vydání tak tě skutečně vyjde levněji (konzole + 1 hra/ nez PC +1hra), ale není to trochu drahá hra????
    • Draken69CZ
      Tak ty kameny lítaj z obou stran barikád, od PC za lepší grafiku od konzolí zas exkluzivity a cena. Na každý straně se najde nějakej blbec, ale i zároveň někdo normální podle malého vzorku na games se nadá soudit, ale spíš se tady schází ty extrémní názory.
      • Psychotic
        Ironie, že to říkáš právě ty :-)
        • Draken69CZ
          Tak pokud narážíš na mou reakci na Hnisavce tak se koukni co psal on a pak ti možná dojde ta moje reakce. Neb jak se říká na blbou otázku blbá odpověď. Já útočím na oba dva extrémy ;)
          • Psychotic
            Jen mě zajímá, jestli se taky považuješ za ten extrémní případ, o kterých tady mluvíš. Koneckonců jsi jeden z těch, co se do války vrhnou hlava nehlava při nejmenší provokaci... čili stěžovat si na "extrémní názory" by bylo trochu nemístné.
            • Draken69CZ
              Tak bylo by lepší kdyby se tu takovej příspěvek ani neobjevil. No myslím že ho to aspoň trochu naštvalo, když budeš argumentovat normálně tak spíš bude spokojenej že se o něco snažíš takhle mu to vracím stejnou mincí. Mít tu možnost tak bych mu hazel obden ban .
            • Psychotic
              A reagovat stejně blbým příspěvkem cenu má? Podle mě mu tím dáváš co chce.
            • Draken69CZ
              Tak na Hnisavce nemá cenu používat argumenty prostě musíš na něho stejnejma zbraněma, jako argumentovat cenou u zařízení který je odpočátku stavěné jako komplet a porovnávat to s modulárním zařízením je blbost až na půdu, ale jemu to nevysvětlíš prostě to nemá cenu tak jsem po jeho vzoru přehnaně zesměšníl jeho vychvalovanou platformu. Tak trochu zběhlej člověk to tam uvidí.
            • Psychotic
              Hm, ale přístup "na blbou otázku blbá odpověď" není moc dobré vyvracení. A uznej, že tvá odpověď na Hnisavce, když už jsi to zmínil, byla blbost tedy pořádná.
            • Draken69CZ
              Ale já osobně ty extrémní názory nemám. Právě že proti nim se tu snažím "bojovat" no spíš na ně reagovat a vyvracet ať už ta forma se zdá jakákoliv. Když tu bude mít blbý kecy PC hráč nebo konzolovej hráč moje reakce bude vždy proti němu. Já se snažím být objektivní, mám výhrady jak na PC tak na konzole a zároveň vidím výhody všech platforem.
  • rekapitulace: zamotaný pribeh, režisersky podprumerne cutsceny, nesympaticky hlavní hrdina a klišoidni vojenske prostredí. myslim že budu mluvit za všechyn pc hráče když reknu že si tuhle hru mužete na konzolích nechat
    • Draken69CZ
      A hele pán se nám rozdejchal a je zpět :D A opět plnou hubu sr@ček. Abych tě parafrázoval myslím že budu mluvit za všechny když řeknu že si to příště můžeš nechat pro sebe ;)
      • http://www.youtube.com/watch?v=mXQiEqGfKvQ
        • Kto ma obciansky sa vie rozhodnut sam za seba, aj bez tvojho subjektivneho nazoru.
  • Hnisavec
    Dobrý deň kúpil som si PCčko v hodnote konzoly za 314 eur a už mi nič nové nejde...10 FPS a na najnižšie ako v grafike spred 10 rokov...čo mám robiť? mám ísť to PC otrepať o hlavu tým PCsraľom zo Sectoru? *2* *14*
    • A ja som kupil do svojho 4 rocneho PC , GPU za 150e a funguje lepsie ako PS4. A este mi aj idu vsetky hry co som kedy kupil a nemusim kupovat remastery ;-)
    • Já si koupil nadupané PC, jen monitor stojí tolik co celá PS4, mám tu vytvořené parádní PC koutek a užívám si všechny hry na max s parádní plynulostí. Jsem uhrovitý fakan, kterému na to dali rodiče, nemám přítelkyni, nemám nic a mám smutný život. Počkat. Vlastně to je přesně naopak :)))) ........
      • Draken69CZ
        Naopak takže, vrásčitý stařec, máš přítele, a ten zbytek nikoho nezajímá :D
        • :) každý si pod naopak představíme to své, chápu... :D
          • Draken69CZ
            To neukecáš.
      • neblbni, hnisavec pukne závistí
        • Jack1947
          Nedráždi hnise bosou nohou. *2*
    • C-BEAM
      skús to ale uisti sa, že máš dobré zdravotné poistenie.
      • Transplantacie mozgu poistovne ajtak nepreplacaju.
    • Jack1947
      Jop, SECTOR tvoj uhlavní nepriatel. *14* *5* *7* *10* *12* *16*
    • RazorProduction
      To bol vtip povec ze jo *11* za 314eu sis kupil tak h...o z roku 2002 :DDD herne nodbuky abo PC su za 1000eu :D priklad http://www.alza.sk/msi-gt70-2pc-1889cz-dominator-d1634970.htm *7* Pasuju te na debila roku *1*
      • Fuj, MSI *11*
      • Hele víš to, že "herní ntb" je scifi, žejo? :D
        • RazorProduction
          ja sem znim spokojen
          • Je ti jasný, že za tu cenu jsi mohl mít PC s výkonem uplně jinde, monitor s kvalitou barev a velikostí taky jinde, nehledě na tu pidiklávesnici, zvuk nezvuk atd. ... předražená plastová jebka. A na přenášení to nezkoušej, ta baterka vydrží tak hodinu při hraní :D Prostě krám pro hloupé lidi, co se nechají oblbnout marketingem.
            • Inquisitor
              Změnit práci abych mohl hrát doma na pořádnym pc? :D Ne tak to není práce co budu dělat deset let, ale na pár let na vydělání peněz to není špatný. Takový peníze bez VŠ jen tak nikde nedostaneš:). Později můžu jezdit, že budu na víkend doma, ale to si vyděláš, třeba"jenom" třicet měsíčně.
            • No nedovedu si to představit, hrát v kamionu bych teda nechtěl :) Tady ten noťas bohužel bude možná jediná volba, já na tvém místě bych změnil práci :)
            • Inquisitor
              To by nebylo moc dobrý, tolik místa zase není. Hlavně ta manipulace je lepší, lehnu pustim si film, položim kam potřebuju apod. Tak třeba za něj dám čtyřicet tisíc, ale zase to nekupuju každej rok. Pro mě je to investice do jediný zábavy co člověk má, televizi, hry, plus komunikace s rodinou, kamárády atd. všechno v jednom.
              Jinak díky za odkaz, takovou stránku jsem přesně potřeboval :)
            • Ok, řidič kamionu, takže stejně hraješ jen když zastavíš. To si můžeš rovnou vézt normální pc, nějakou mATX bednu, normální monitor... hm? Nebo tam máš málo místa? Pokud by jsi opravdu chtěl vyhodit tolik peněz za ntb, tak už je to jen o tom kolik máš peněz a notebookcheck.com jít po nejsilnější grafice.
            • Inquisitor
              Já se třeba živim jako řidič kamionu, doma bych si opravdu moc nezahrál. Zásuvku tam máš a nějak se člověk při stání zabavit musí :). Takže pro mě je to bohužel jediný východisko, jinak bych šel jedině do stolního pc s pořádnym monitorem.
            • Definuj "na cestách" ? V autě si moc nezahraješ a stejně potřebuješ zásuvku aby ses u toho mohl někde krčit. A pokud jsem na cestách jak já si představuju, tak rozhodně nebudu někde tahat předražený noťas abych si hrál. To můžu doma.
            • Inquisitor
              Ale představ si, že jsou lidi co nejsou denně doma aby mohli mít pevnou sestavu. Člověk co je pořád na cestách si chce taky zahrát, tak mu bohužel nic jinýho nezbývá, než si kupovat předražený noťas. Jinak to samozřejmě nemá cenu kupovat.
          • Draken69CZ
            S ním proboha! A jinak pokud máš ten zmíněný výše tak to je hrozná pouťovka, prostě vsází na první signální a teen boys si cvrkaj do trenek a hned kupujou. Vyhozený peníze *7*
            • Inquisitor
              Jo 3DS mám taky v plánu.
            • Draken69CZ
              Tak pokud jezdíš kamionem a nemáš na výběr tak bych si prvně ujasnil co hraju, jak potřebuju výkonej ntb a kolik do toho chci vrazit. Možná by nebylo marný vzít v úvahu 3DS nebo Vitu na hraní a obyč ntb na web a komunikaci.
            • Inquisitor
              A jaký bys doporučil když je tohle šmejd? Myslim to vážně já se v tom už moc nevyznám, ale taky mi připadá dobrej.
        • Draken69CZ
          Já bych to nazval jako parádní marketingoví tah jak z lidí vytáhnout víc za míň.
    • Draken69CZ
      *1* to se ti povedlo, fakt dobrý https://www.youtube.com/watch?v=xPEdr4Ha1LY
  • Jack1947
    Jsem nenáročný a méně efektů které beztak nic neznamenají mi příjde lepší? možná... možná.
    Já být Kojimou takto nevydávám zbytečné demo, které nikomu neprospělo. Phantom Pain zase bude mít mastné HW.

    Proč nevydávat? protože zase bude nabrečíno jakto nejede, jak se to seká a jaký to je zmrvený port ( pozor MGS - není primární ani sekundární ten by na pc nikdy být ani nemusel.)
  • C-BEAM
    tieto porovnania sú trochu nefér voči PC platforme, keďže súčasné hry sa odzákladu vývíjajú na mieru konzolového hardwaru, s tým, že v PC verzii doplnia len pár náročnejších efektov (a i to nie vždy), textúry s vyšším rozlíšením a vyženú pár nastavení ako dohľad a tiene o stupienok nahor. Keby bol MGS vyvíjaný iba na PC vyzeral by lepšie ako súčasná PC verzia, mohol by sa použiť napríklad lepší a náročnejší systém osvetlenia. Ale to je jedno a i tak sú rozdiely zretelné hlavne v schopnosti vykresliť množstvo vzdialených "detailov", v takom FC4 je to takisto vidieť na vzdialených scenériách. Pre náročnejšieho hráča nie je súčasná generácia dobrou investíciou do budúcnosti nie len vzhľadom na grafiku ale aj FPS ktoré bude postupne smerovať k 30fps only a samozrejme vzhľadom na VR.
    • ty aby sis nepobrečel, takový velký pc- klouček a pořád brečí nad svou předraženou hračkou, že je k hovvnu.
      • C-BEAM
        tá moja "hračka" nielenže nie je predražená ale stojí za každé euro ktoré som do nej investoval. A k hovnu budú tak leda konzole až nastúpy VR *1*
        • Kozy
          Sni dál.
          • C-BEAM
            o čom mám snívať dál ? alebo to mal iba ďalší tvoj výkrik do tmy ?
            • C-BEAM
              ty si normálne diskutovať ani nikdy nevedel ... a práve si to dokázal.
            • Kozy
              S tebou ani nemám chuť normálně diskutovat. Konec.
            • C-BEAM
              stále z teba nevypadlo nič konkrétne, to nevieš normálne diskutovať ?
            • Kozy
              Ta poslední věta. Hlavně že píšeš něco o výkřiku do tmy *1*
    • tak zkus hry vyvíjené primárně na PC. Např. Wasteland, Stronghold, Diablo3, StarCraft2, Original Sin. Dobrou chuť...
      • C-BEAM
        to ako môže vyzerať áčková a technologicky vyspelá hra vyvíjaná primárne na PC ukázal už pred 7 rokmi Crytek s ich prvým Crysis. V súčasnosti to ukazuje napríklad SC. V momentálnom stave v akom sa PC platforma nachádza však nie je možné produkovať hry na tejto úrovni primárne na PC a popravde môžeme si za to z veľkej časti sami, PC hráči majú obrovský finančný potenciál, žial nie sme schopní kupovať v potrebnej miere ani kvalitné AAA hry.
        • SC není hra, ale benchmark nějakých modulů, pak to slepí dohromady a bude to epic fail, navíc to vyjde v době PS5, o té hře by měli pc-čkáři držet tlamičky, jelikož se jenom ztrapnují. Crysis byla dobrá FPS, grafický nádherná, bohužel retadrovaná rasa pc- gumáku to zpiratíla, prodeje byly naprosto tristní okolo cca mega za rok a tak zkončili velké AAA hry pro PC, pak to zkusil CD Project s Witcher 2, ta hra měla taky tragické prodeje okolo mega a půl, takže prchli taky na konzole a dnes je pro ně přimární Xbox One a PS4.
          • maros.goc
            kecáš ...o tragických predajoch Witchera 2 nie je nikde ani zmienky

            Sales

            In August 2011, The Witcher 2 was reported to sell more than 940,000 copies.[59] According to Piotr Nielubowicz, a board member of CD Projekt RED, the company had been expecting those sales figures.[59] Of those 940,000 copies sold, 200,000 were online sales (digital sales).[59] In November 2011, statistics for online sales were reported.[60] Direct2Drive, Impulse and Gamersgate's combined sales were a total of 10,000.[60] GOG sold 40,000 copies.[60] Within the same time period, 200,000 copies of The Witcher 2 were sold on Steam.[60] As of May 2012 the game has sold 1.7 million copies.[61]
          • zadna PS5 ani nebude - maximalne podle nazvu, protoze v te dobe uz to bude normalni PC...takze ano tva jedina sance jak si zahrat SC bude pockat si na PS5 haha
            • *1* *1* *1* vy slováci jste vážně miglí po palici...
          • C-BEAM
            Crysis sa predalo cez 3 mega a Crytek na nej slušne zarobil, žial máš pravdu v tom, že bola neskutočne pirátená a keby sme sa ako PC hráči chovali poctivejšie mohlo sa jej predať nie 3 ale 6 mega a možno Crysis 2 by vyšiel znovu iba na PC a nebol by tak retardovaný ako konzolová verzia.
            • KDEPAK hřebíček pro Crytec byl, až zoufalí přechod na konzole páč na hi-tech sřílečky proste NĚMAJÍ anikdy NEMĚLI A MÍT NEBUDOU smiř se stím!!! Na PC si vybudovaly s Crysis1 skvělo hráčskou základnu a kdyby se soustředili na PC místo na konzole mohli z toho těžit znám plno PC hráčů co si Crysis 1 zpirátily nebo koupili až ve slevě, ale natěšeně pak očekávaly druhý díl který byl obrovské zklamání jen omezený konzolový port!!! Mohli na PC pořádně vydělat ale chtěli víc a kodo chce víc a víc nakonec nemá nic jako ta žena rybáře co...
            • C-BEAM
              priemerná cena od konca roku 2008-2010 bola okolo 450 kč, čo hodí zisk nejakých 20 mega pre Crytek. Takže spolu cca 50 mega. Ako vravím, sú to slušné peniaze ale nie také ktoré by zaistil bezpečné financovanie dvojky.
            • padala velice rychle a za rok už stála jestli si pamuji 599 takže tady nevykládej pohádky. Crysis byl první hřebíček do rakve pro Crysis. Se podívej kde jsou teď? Bankrot na krku a to jen proto, že začínali na PC a na konzolích si neudělali žádné jméno.
            • C-BEAM
              nezmysel, už v roku 2008 bola pre Crytek rentabilnou, a u Crysis tie ceny padali veľmi pomaly pretože vďaka skvelej grafike bola aktuálna ešte i v roku 2010. Zisk bol jednoducho slušný ale nie na úrovni ktorá by zaistila bezpečné financovanie pokračovania.
            • zase mystifikuješ a překrucuješ. Prodeje do roku 2008 byly okolo toho mega, pak až v roce 2010 měli ty tři mega, jenže to hra stála pár korun, často ve výprodejích za pár dolarů. Naprosté finanční fiasko.
          • To je ale snůžka nesmyslů..
  • skoro stejny, takovy detaily mne nezajimaji a to jsem pc hrac s dobrou masinou.
  • PC ma zapnute extremne light bitmapy a zopar odleskov..nic coby ps4 nezvladlo...inak ide hard solid 60 fps..ktore PC v cene 9000 kacek to da? Ziadne?
    • fajn a hra na konzoli stoji o 500kc vic nez na PC ... 8 her rocne, za jak dlouho bude nova konzole ? 6 roku? to je 24k + 9k za konzoli
      • Krabicovky nemáš vázaný na Steam či podobnou zbytečnou službu a můžeš v klidu prodat dál...
        • Promin kamo, ale ty sis asi nikdy zadnou krabicovku nekoupil co? Je pravda, ze krabicovka Ishara nebyla vazana na Steam, ale to byla jina doba. Kup si dneska hru a nezahrajes si ji pokud se nepripojis na nekterou z tech hovadin. Nedej boze kdyz se na tu hovadinu dva roky neprihlasis a zapomenes heslo. To uz se muzes koukat jen na tu krabicku co sis koupil, ale tu hru uz si nezahrajes.
      • No to bych uplne nezminoval. Drtivou vetsinu konzolovych her lze po dohrani prodat za celkem rozumnou cenu, kdezto u PC ji mam vetsinou vazanou na nejake online DRM (Steam, Origin, Uplay). Takze pokud hraju jenom AAA novinky a nejsem sberatel, tak naklady na hry konzole vs PC tak rozdilne nebudou. Samozrejme, na PC mam obrovskou vyhodu v tom, ze muzu za par babek koupit tuny her, at uz hodne stare kusy na gog, ne tak stare ale stale dobre hry v akcich na steamu nebo relativne nove hry skrz ruzne bundly, nebo steam klice (problematika byla dobre rozebrana v aktualnim levelu). U konzole kdyz si chci zahrat nejakou starsi klasiku, tak bud musim doma drzet stare generace konzoli, nebo doufat, ze se Sony/MS rozhodnout vydat remaster a vysolit za ni penize jako za novou hru.
    • Draken69CZ
      Njn PS4 to je zázrak pro rozvojové země, teď si může zahrát už opravdu každý. Pro ostatní co chtějí jen to NEJ furt máme PC, naštěstí když to vývojáři umí je ten rozdíl kvality drastický. Ale to bylo i dřív my jsme si hráli s merkurem/legem a kousek na východ měli jen bláto na klacku nebo ty bohatší pár briket na hraní.
      • Je na kazde firme,na co chce delat hry,jako treba EA.Konzole nikdy nebrzdili vyvoj her a grafiky.Kvuli tomu ze microsoft,nebo sony si udelaji svoji konzoli nema na nic vliv.Ti maji svoje hry a svoje vyvojare,a ze udela konverzi svoji hry nekdo z 3 strany,treba na ps4 ,nema vliv treba na pc verzi,je to je konverze hry.Z hlavni vyvojove platformy,kterou si sami urci.Jediny co ted brzdi vyvoj her,je ze nikdo nepouziva novy engine,treba unreal engine4,ktera hra ho vyuziva????/
      • Tak hlavně ze rozvojové země jsou královstvím pccek :-D
        • Draken69CZ
          Herních PC? Asi ne.
          • Ano, jižní Amerika, východní Evropa a Asie jsou baštou PC hraní. Zapadni evropské státy a USA naopak uz smaží na konzolích
            • Západ a USA..no o těch se vůbec traduje spousta "lichotivých věcí". Nicméně umíš vysvětlit proč tomu tak je?
      • Psychotic
        *1* *15* Jen bojuj!
        • Draken69CZ
          Nebojuju já mám vyhráno, protože nejsem slepě vázanej na jednu platformu já hraju na všem. Příště si vymysli originální koment.
          • Psychotic
            Vážně? Nevypadá to.
            • Draken69CZ
              Mysli *3*
    • ps4 by to zvladla taky,jen ps4 verze vysla skoro orok drive.
      • jestli by to zvladla tak leda 1-2 FPS pekny slide show s castym poklesem na 0,000005 FPS *1*
    • *15* *1* Jen bojuj

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit