Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proti tomu kroku nemám vůbec nic - co jsem se bavil s hráči WoW, většina jich levelení nesnáší a jde jim čistě o end game obsah.

    Wowko musí generovat neuvěřitelné zisky, když se podívám na jeho obsahovou "bohatost". Vždyť za takový prachy by mělo být WoW mnohem lepší a bohatší. Co jsem já viděl za dva měsíce hraní, to mě nijak neohromilo. Kdyby to bylo F2P s milionem hráčů, pak v pořádku... Zisk z WoW se do WoW nevrací a je to straně moc vidět.
  • No jak tak koukám tak 5,5mil aktivních účtů je pro blizzard pořád málo a snaží se přilákat zpět staré hráče co mu síly stačí... ono v Blizzárdu stejně nikdy nepochopí, že 12mil acc jako v době Wotlk, již nikdy mít nebude, zlaté časy této hry jsou dávno pryč, ano stále má největší hráčskou základnu, ale ta se každým měsícem zmenšuje a nezachrání to ani chystaný datadisk, který se sice jeví daleko lépe, než ten sh*t zvaný pandy, který byl do hry uměle implementován, jen kvůli asijskému trhu.

    Nicméně si myslím, že boost na lvl 90 využijí stejně jen závisláci s xyz postav, které již nebaví pořád dokola expit ...

    p.s. Nevím proč, ale když jsem WoWko hrával, tak mě graficky nepřišel tak odpudivý, jako teď na těch videích ... asi už jsem rozmlsán z jiných her.
    • wenceslaus
      Graficky mi přišel odpudvý vždycky a moc tu hru nemusím, ale nemáš tak docela pravdu.
      Neklesají každý měsíc, za 2013 i rostl na 7,8 mil. a poslední zprávy mluví o 7,6 mil.
      Pandy taky nemusím, ale rozhodně je nepřidali teď, kvůli Asijskému trhu. "Posedlost" pandama je vidět už ve Warcraftu 3.
    • Ja vzdycky chapal tu hnusnejsi grafiku jako dan za perfektni fungovani vseho ostatniho.
      • Perfektní fungování: jak co, třeba support ano, patche a následné opravy bugu také skvěle zvládnuté, ale třeba takové "perfektní" odladění jednotlivých povolání v PvP se jim doteď nepodařilo a osobně si myslím, že ani nikdy nepodaří, vždy tady budou OP dvojičky v arénách, které budou mít navrch nad ostatními. Také bych měl výtku na 25men raidy, kde i celkem silné PC sestavy, mají co dělat, aby tento prehistorický engine v boji zvládaly plynule, nicméně Wowko díky své dlouholetému působené na trhu patří mezi to nejlepší co v současnosti je, každopádně já se již této hry přehrál dosyta a vracet se již opravdu nemíním :-)
  • levelovaní a twinkovani pro battlegroundy byla pro mne nejzabavnejsi cast wowka, end game content jsem nikdy nedelal
    • Twinky jsem mel taky, ale je to od blizu celkem svinarna vuci novym hracum, kteri tak maji ztizene farmeni honoru. Ono asi nikoho nebavi stat a chcipat na respawnu, obklicenej enemakama:-)
  • No teraz neviem. V Diablo 3 sa zjavili Miras run, Cage run a podobne, proste sa da vyexpit pomerne rychlo. A hned sa vyrojilo vela hracov ktory zacali kricat exploit, exploit. Blizzard to nerfol v patchi 2.0.2.
    A teraz je vo WOW - co je MMORPG, moznost si kupit 90ty level.
    Tak mi k*rva vysvetlite, preco je to vo WOWku v pohode a v Diablo 3 co je SPORPG (Single Player Online RPG), bez PvP, bez ladder to je strasne zle.
    To vam zrazu nevadi, ze sa s tym j*b*ete dva tyzdne a niekto to ma za 60$ hned? *13*
    • Já nechápu, že se kdokoli diví, když chce společnost vydělat na svém produktu. Když se ho snaží prodat.

      Tohle je přece úplně to samý, když výrobce třeba mikrovlnek vyrobí novou, 2000 wattovou mikrovlnku s 30ti novýma režimama a tu starou, která má 500wattů a 4 režimy zlevní o 30%. Proste je mu jasny, že už by se to jinak neprodalo.

      A tak i Blizzard usnadňuje přístup ke (dnes už) starýmu kontentu, stejně jako výrobce mikrovlnek usadňuje přístup ke starý mikrovlnce. Hlavně že lidi budou těch pár měsíců do vydání datadisku hrát. Že se mi dorpodá ten zbylej herní čas, že se mi vyprodaj ty starý mikrovlnky...
  • osobne to vytam spousta lidi se tu rozciluje jako by nevedeli ze dneska se daj levely koupit do temer kazde hry npr http://www.power-leveling-service.org/wow
    http://www.ownedcore.com/forums/
    • vitam
  • vypadá to, že nejvíc ten boost vadí lidem co to nehrají :-D

    j
  • Blizz ví co dělá. Nikoho už nezajímá Azeroth ani Northrend, nebo nedej bože Outland. A už vůbec tyhle lokace nezajímaj někoho, kdo jima prošel 10x, nebo v nich dokonce strávil celé datadisky.

    Outland se 8let nezměnil, Northrend je už 5 let starej dokonce i přeměna Azerothu byla před skoro 4 rokama... Navíc každej trouba ví, že WoW není o expení, ale o endgamu. Expení je jenom voprus, kterej nikdo nechce dělat a tak k tomu posadí mamku, babku, přítelkyni (haha) nebo třeba i bota, protože bot během expení navíc vydělá víc goldů a udělá profese...
    • Tím haha jsi mě rozsekal *1*
  • Vrook
    Já teda nevim, můžete z toho bejt rozčarovaný jak chcete, ale fakt je, že hráči WoW se dělí na ty, které baví expit a endgame je nezajímá - ty nikdo boost kupovat nenutí - a ty, co hrajou hru v podstatě jen kvůli endgame a těch je valná většina. Nemluvě o tom, že koupě toho boostu neni úplně laciná záležitost, navíc jestli ještě nějak fungujou heirloomy a guildovní perky na XP gain boost, tak se to naprosto nevyplatí kupovat. Nevidim v tom vůbec problém a už vůbec nechápu, proč se tu kvůli tomu vztekaj lidi, co WoWko očividně ani nehrajou, to je přece naprosto absurdní. Když WoWko nehraju a ani hrát neplánuju, tak proč bych se tu měl rozčilovat a nadávat? *15*
  • Tushan
    já myslím že jeden boost na 90 je v pohodě. kdybych se chtěl do wow vrátit tak jedině z takovím boostem protože nostalgie je sviňa, rád zavzpomínám na ty časy v cross a chození do wailing caverns ale absolvovat znova bych to nechtěl
    • psat to neumi, ale hlavne ze to ma level 90
      • Asharak
        učít to neumi, ale hlavně že to kritizuje ostatní
  • blizzard : " Děláme hry pro každého"

    pro mně teda ne ... *16*
    • vojtaruzek
      Holt kvalitní tituly nejsou pro tebe *3*
      • wenceslaus
        Kvalitní?! Jistě a Justin B. dělá kvalitní muziku, že? :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit