Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Moc se mi nelíbí časovým psun do čím dál víc futuristických bestií. Na generals se mi líbilo, realtivně soudobé zasazení s některými hi-tech věcičkami, ale ne přehnanými.

    Konec konců, kdo ví co už mají amíci v arzenálu, vždycky když vidím nějaký dokument o jejich "současných" udělátkách, tak se jen hrozím toho, jakou novinku (o pár tříd výš) používají/vyvíjí teď v režimu top secret. Už jen ta údajná likvidace bina ládina. Tak tam ty svoje vrtulníky okamžitě schovávali a vraky ničili dřív než mohl někdo něco vyfotit nebo natočit.
  • MACHOgejmr
    „Teroristická GLA byla v původních Generals tvořena jenom arabskými vůdci, což některé lidi urazilo. Tak jsme se to pokusili napravit. GLA je teď frakce multikulturní, aby urazila všechny,“

    :D :D : D
  • Vypada to opravdu dobre, generals byl pro me osobne nejlepsi dil z cele C&C serie i kdyz jeto kapanek odbocka vedle, je to sice paradox ,ale je to tak. Tak doufam, ze se to povede a velice rad si to zahraji, hlavne at to nepoj*bou nejakovejma f2p moresama
  • Z tých nových sa mi najviac páčil Red Alert 3 aj s datadiskom : )
    • Tilwaen
      Pro mě byl RA3 v porovnání s dvojkou dost zklamáním.
  • Veckoslave ty burane! O jakym vyhlazení Izraele v roce 1947-1949 to plácáš?? Prvotní "Izrael" ( na uzemí, které známe teď ) vznikal za pomoci Velké Británie už ve 20. letech 20. století, kdy Britové ( zatím neoficiálně ) podporovali židovskou Hagganu (domobranu) sloužící k ochraně židovských vesnic, před nájezdy arabských skupin. Ten oficiální Izrael vznikl v roce 1948 a nikdy nedošlo k jeho vyhlazení ani k reálnému nebezpečí zániku. 7. denní válku v roce 1967 vyhráli s prstem v nose. Jon Kippur v 73 po pár dnech destabilizace a nepříznivym vývoji taky. ( oni by ani prohrát nemohli :-D protože "shodou okolností" do Středozemního moře napochodovala celá US NAVY - kde podle oficiálních pramenů měla mít cvičení ) byl vydanej neoficiální rozkaz v případě, že poteče židům do prdele, tak by napadli všechny letiště v Lybii, Egyptě a kdo byl ten třetí v koalici? Saudové? ted to nechci hledat.

    Místo hraní her se zajímej trochu o historii a nevyvolávej demagogii. Už tě tu pozoruju hodně dlouho a nemáš daleko do trolla, do kterej tady pořád srdnatě kopeš blbečku.
    • tretia v koalicii nebola Syria ? :D :D asi tolko k tvojmu prehladu :D
      • byla, byla..... máš recht! byl sem línej něco hledat, tak jsem psal z hlavy
    • holec89
      Troloslava nejde brat vazne :) takovej brouk pytlik
    • A kdyby ses o historii zajímal víc, nečuměl na TV Nova, tak by si možná pochopil PROČ je celej Střední východ destabilizovanej. Nejsem žádnej Antisemita, ale přečti si něco o jejich kultuře, o tom, jak se věci v historii děli. Proč měli židi ve středověku zákaz vstupu na Anglickej ostrov a proč se od roku 1948 celej Střední východ (od té doby už naplno) bouří. Aby mě tu někdo nenapadl za antisemitismus - vůbec nemluvím a NESOUHLASÍM s masakrem II. sv. války.
      • "Aby mě tu někdo nenapadl za antisemitismus - vůbec nemluvím a NESOUHLASÍM s masakrem II. sv. války."

        Jaký masakr máš na mysli?
      • Ale to vime, proc je destabilizovany. Protoze soucasne se vznikem Izraele dostali Palestinci nabidku na svuj vlastni stat. To odmitli s tim, ze chteji bud vsechno, nebo nic. No a tak maji uz pres 60 let hov*o. Kdyby misto kalasnikovu a tech nesmyslnych pokusu zahnat izraelce do more vzali do rukou lopaty a krumpace, mohli se mit taky dobre. Staci se podivat do Izraele, co dokazali za tu dobu vybudovat.
        • Tilwaen
          Jen poznámka pod okraj - taky by se mi nelíbilo, kdyby přišla jakási třetí strana s tím, že stát, ve kterém celý život žiji, tímto "dává" někomu jinému a já ať se odsunu jinam.

          Ani Izraelci, ani Palestinci nejsou bez poskvrny a těžko soudit, kdo má na co větší právo, ale...
  • XorxoxTalarius
    Jestli je to ve stylu Generals, tak mne to nechava chladnym, ta serie nema pravo nosit znaceni C&C ...

    Peace through Power!
    • Teoretik guma v akci. Prý "nemá právo nosti označení C&C... " - aneb subjektivní teoretické lejno, které se urodilo v nějaké subjektivní pseudoteoretické palici jednoho ocasa z téhle republiky, postavený na odlišným systemu managmentu zakladny a příběhu, a už to nemá "právo". Blbec, opravdu to tu je jen samý názorový blbec...
      • Anebo jak argumentuje "inteligent" - nadávkama. Jsi k smíchu, zabal to.
        • Zalez ty etikářský ho*no...

          Doufám, že to pro panáčka bylo dost slušný.
      • XorxoxTalarius
        Tak ty jsi to rozseknul teda, ale aspon jsi mne pobavil kdyz uz nic.
        A kdyz mas takove silne argumenty, tak jestli pak vis ze sami Westwoodi nechteli davat Generalsum C&C do nazvu jelikoz se to hraje jinak a nema s C&C univerzem nic spolecneho? Ovsem EA tvrdila ze by se to neprodavalo, tak to museli povine pojmenovat C&C.
        A ted mne nech hadat, tvoje dalsi argumentace bude neco s daleko vice blbci :)
        • Což o to. Jen mě neustále dojímá ono soudcovství místních amatérů. Plačky nad tím, že Generals si nezaslouží označení C&C považuju jen za zbytečný nostalgický střiky jedinců s neschopnosti si trochu vytáhnout hlavy z řitě. Měl jsem za to, že C&C jako obecné RTS univerzum má trochu víc hratelnostních i mechanických znaků, než aby musel vyloženě a jedině stavět na divném příběhu Nodu a GDI. Ostatně nějak nesledávám rozdíl mezi Red Alert sérií (druhým dílem zvláště) a Generals. Generals možná nějak extra nenavazuje a ať už to bylo vymyšlený s jeho vývojem jakkoli, v tomto případě stále nevidím jediný důvod, proč by neměl do C&C sféry celkově nenajít svý místo a ano, prosazování opačného názoru považuju za žblet hodný blbců... *13*
          • XorxoxTalarius
            Napsal jsi vylozene perlicku "prosazování opačného názoru považuju za žblet hodný blbců...", ovsem vzhledem k tomu ze se potrebuju udrzet vzhuru ti odpovim.
            Pribeh je skveli a nikoliv divny. A RA 2 navazuje na RA v tom ze vyhraji spojenci, ovsem pokud by jsi hral (a dohral) RA za rusy, tak by jsi vedel ze se tam objevi Kane a na konci kampane Stalina zastreli a ze Sovetskeho svazu vybuduje Bratherhood of Nod, tedy RA je prequel pro prvni C&C. Proto se v nem za GDI vylodujes v Evrope :) Pribeh a universum je daleko komplexnejsi a proto mne jako milovnika tohoto universa boli u srdce co se snim nasledne stalo.
            A Generals nenavazuje nikde a nicim, tak to proste je. Je to to same jako by Relic udelal Company of Heroes: Brothers from Heaven a jednalo se o valku z blizke budoucnosti kde by jsi ovladal pouze jednu jendotku a tu by jsi ruzne modifikoval, ovsem ostatni veci by zrusil. Na stejny problem si stezuji hraci Assasin Creed, jelikoz jim v pripade Black Flag bude de facto servirovana uplne jina hra. A presne tim Generals jsou, jsou hrou ktera tam proste nepatri. Hraje se jinak, ma jine zakonitosti a ani pribeh tam nepasuje. Cimz netvrdim ze by to nebyla dobra hra od Westwoodu, ale proste to neni Command & Conquer (ikdyz to splnuje pozadavky toho jmena).
            • Tilwaen
              XorxoxTalarius: S Tvým názorem se plně ztotožňuji.
            • Jak říkám, jsi fanda, který si nechce vytáhnout hlavu z pr*ele. C&C by mělo být a věřím, že je, vnímáno především jako univerzum RTS strategií, ne být spojováno příběhem původního C&C, který ostatně hráče při hraní i takové Red Alert série ani nemusí zajímat. Tohle nepochopitelný lpění na "jméně", který v očích některých citlivých pantátů s bolestí u srdce musí definovat "puntičkářské základy" (jakože Generals definuje právě ty zákonistoti série i tím jménem, třebaže to není příběh) jsou opravdu k ho*nu. AC zrovna není dobrý příklad, protože to je úplně stejná platforma pro podobně nepochopitelný ubrečence. Black flag je právě příkladem, že není důvodu ho z AC univerza vynechávat. Proč? Protože bude pojednávat o ničem jiným než renesanční itálie a středověké Levantě a nebude se skákat po střechách? Že se nedostává nějaké role "zabijáka"? To se přece nedostává od prvního dílu, naopak má AC značka i jiné atributy jako vesměs historické pozadí a základy odvěkého konfliktu mezi pseudo Templáři a celosvětovou skupinou zabijáků se sci-fi pozadím celého lidstva. To sérii AC umožnuje příběh a hratelnost do jakéhokoli zasazení.

              Tyhle debilní snahy o "odškodnění" daných sérií od některých opravdu ničím horších dílů jen proto, že příslušným šaškům nesedí z osobních důvodu, nejsou ve výsledku žádnou dogmaticky stavěnou odpovědí celé komunity, naštěstí. Svědčí jen o nerozhledu a zakomplexovanosti lidí, kteří to ještě schovávají za "jádrové" fanouškovství. Ale upřímně, jejich neschopnost se na to podívat střízlivě je až zarážející, zejména v případě Generals...
    • Ale plosimtebe...
      • XorxoxTalarius
        Jedine Kane jez popravil Stalina a sam se chopil moci a jehoz nekonece vedeni nas muze zachranit ....

        Ne ted vazne, zaprve Generals pouzivaji uplny jiny system managmentu zakladny, za druhe nemaji s C&C Univerzem nic spolecneho. Nerikam ze je to spatna strategie, ale treba se stejnym nametem je daleko lepsi a propracovanejsi Act of War.
        • Takhle kdyz k tomu nasadis i argumenty tak bych s tim dokazal skoro souhlasit ale protoze vsechny dalsi C&C hry ktere prisly po Generals IMHO nestaly za moc tak se stim nakonec proste ztotoznit nedokazu a myslim ze i proverka zubem casu vybojovala hre C&C Generals jeji vlastni male mistecko mezi C&C hrama.

          Act of War byla zajimava hra a napadama se mi fakt libila ale nakonec me nejak proste nebavila a kdys tohle nenapsal tak si ani nevzpomenu ze nejaka takova hra kdy vznikla.
          • XorxoxTalarius
            No ja do C&C univerza pocitam jen to co patri do First Decade, ten zbytek je proste strasne spatny. Takze koncim Tiberian Sun(em) a Red Alert(y) 2 :)

            A Act of War je moje srdcovka ktera je po multaku o dost lepsi nez Generals (mel jsem dost napareno v obou) a jmeno mi sice vypadlo, ale diky vsemocnemu googlu, jsem to jmeno nasel.
            • A ve Firsth Decade neni generals, že ne? *7* A Act of War si dneska už nezahraješ pokud nemáš 12 let starý OS (XP) a nebo neznáš nějaký zázračný prostředek na hraní této hry.
            • XorxoxTalarius
              Jeste jsem zapomnel ze Westwood delal naposledy na RA2. To co vyslo po tom uz neni prace Westwoodu
        • Kr.Pa
          souhlasim
  • vypadá to perfektně. Je zo toh cítit atmosféra z předchozího dílu, jenže kámen úrazu je F2P. Raději bych si koupil krabicovku a hrál si jí jak potřebuju stejně jako doteď předchozí díl s datadiskem.
  • Stejně nejlepší c&c byli první dva díly.
    • Tilwaen
      Podle mě tedy byli vrcholem Tiberian Sun a Red Alert 2.
  • Blue.Shark
    Vypadá to krásně, co si budeme povídat...ale už od dob starých Generals mě trochu irituje ten zoom. V dalších dílech se to ještě zhoršilo. Bohatě by stačilo, kdyby šlo odzoomovat na úroveň, řekněme, Red Alert 2; to by se to hrálo *4*
  • Docela by mě zajímalo jestli tam je nějaký populační limit. Resp. jaký je max počet jednotek na mapě. V původních C&C Generals snad ani nebyl nějaký populační limit a jestli ano, tak jsem se k němu nikdy nedostal. Každopádně to vypadá slibně a jsem zvědav na to, co nám předvedou. :) Po Rome 2 se jedná o nejočekávanější strategii roku (alespoň pro mou osobu). :)
    • Limit Generals rozhodně mají, nedávno jsem zkusil hrát proti přítelkyni již po druhé... Stylem 2 hodiny stavíme obranu a pak se do sebe pustíme, jenže když už jsem měl v mapě pro 8 hráčů Laserovou linii po celé mapě (cca ob laser od sebe) pár kanonů v každym raketáci a snipeři 20 chinoku 50 comanche 50 laser tanku 50 humvee (vozidla + opravné sondy) cca 250 vojáků a pár letadel, tak když jsme řekli Utok a začal jsem hýbat s jednotkama, tak zasek :D synchronizace Error a bůh ví co všechno :D prostě to spadlo už po druhé při začínající bitvě, jako by to hra tušila že přijde hrozné peklo =D takže smolík Doufám že tahle new Generals pujde dopohody a budou další peklo války :D :)
    • v ziadnom c&c nebol pop limit jediny limit v generals bol engine ked clovek postaval 100 comanche tak to sekalo ako prasa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit