Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • R-BLOG
    nuda nuda bang bang my EA jsem nejlepší scena s mimozemským pytlíkem nuda nuda zaklínač 3 nuda nuda dragon age 3 nuda nuda bum prásk bang bang battlefield hardline nuda nuda komentář pavla a miloše nuda nuda odpal frosbite válečná lod nuda berdy nuda milošův skorokop pavla do hlavy nuda nuda zajímavý indie hry nuda nuda my microsoft jsme nejlepší nuda nuda halo kolekce nuda nuda call of duty nuda my sony jsme nejlepší nuda nuda jiří paroubek nuda nuda užasný střeva nuda nuda.batman nuda.my ubisoft jsme nejlepší nuda nuda naprosto náhodně vybraní tanečníci bang bang farcry 4 nuda nuda assasin creed nuda nuda division bang bang..a možná přijde i metal gear.

    Dan vávra je člověk který své profesi rozumí a svou kreativitou se snaží vtisknout něco osobitého něco odlišného jiného.Tak na mě působí.Není v tom žádná zaujatost jaksi možná někdo myslí,třeba se v jeho charakteru mýlím,kdo ví.Káždopádně odsuzovat DV jen kvůlo tomu že má výhrady jsou zcela zcestné.(Kritika jedním z mnoha základů Evoluce,co poháněla lidi aby dosáhli svého maxima)
    Proč bych měl být kamenován někým když říkám TENHLE SMRK JE HNUSNEJ.Podíval jsem se na video co linkoval pán z marketingu a jen mě to utvrdilo v tom kolik křivkdy mnohdy člověk uslyší kvůli pár obyčejným slovům.Bethesda na nás sere říka totiž to video(což je fakt).Vávra je člověk jako mi, žádný uberman.Rozhodl se komentoval herní dění bystrým okem dostatečně moudrým a zkušeným nato aby si to mohl dovolit.V samotném středu Názorů a Připomínek(občas převelice různorodých) Dana Vávry nemají o nic větší hodnotu než ty naše.To jen vy jste nafoukli pomyslnou figurínu.Kingdom come si zalouží naši přízen,vždyt naše země je velká herní neznámá.Držim palce.


    :
  • Hezká relace, Hellboy potěšil, jako dycky, když se ukáže. No a opět to takříkajíc vystihl. Blbost ve většině současných her je všemocná, Far Cry 3 toho bylo typickým příkladem a momentálně tento prapor hrdě nese nejprohypovanější vodpad roku Watch Dogs.
  • Vávra má v prakticky všem pravdu. Kurwa s nim bych si dal pivko *9*
  • jako..možná by v tomhle Vávra mohl bejt opatrnější, na druhou stranu s většinou jeho názorů se pořád můžu ztotožnit a současnej herní mainstreamovej průmysl vidím jako vysavač na prachy bez zájmu o nějaký umění, o nějakej kvalitní produkt. ale je tu pár her, který jsou dobrý, takže bych zase jako on nepoužil "ty hry jsou všechny takový".
  • toho chlapa a jeho názory mám proste rád, i když ne se vším bych mohl na 100% souhlasit ale je vzácný že nekdo se dokáže na současnou mainstream produkci podívat kriticky a že automaticky nepodléhá hypu
  • teda, vavra bol pre mna boh. tie uvahy, co pisal mali hlavu patu a bolo to jednoznacne to, co som citil. a v podstate mal zaklad, na ktorom mohol stavat. lenze potom sa stal "najlepsi". teraz mam pocit, ze je to len pozer a king leda vo vlastnej partii. toto som uz videl aj v inych oblastiach zivota. ako cez kopirak. teda, ked je to teda taky top best vyvojar, preco nie je na tej e3 aj on? so svojou hrou, alebo ked nie, tak bez nej? fakt uz nevie nic ine, len co "najfrikulinskejsie" sundavat kazdu jednu vec? mne sa tie hry tiez vacsinou nepacia, o to nic, ale asi sam zistil, ze urobit hru podla svojho standardu zrejme nedokaze ani on. tak by mohol mat troska respektu aj voci ostatnym v brandzi. ci su ozaj vsetci uplne dementni a jedine on je ten vyvoleny? takze radsej si podrzim odstup a pockam si, co dokaze on. on sam. bez vyhovoriek.
    • ucho
      neřekl bych, že si vávra hraje na nejlepšího. spíš není spokojen s tím, jaké hry vznikají a vidí v tom nevyužitý potenciál. a proto to zřejmě touží dělat po svém. pochybuju, že kingdom come považuje za nějaký megaprojekt, který všechny zastíní svou propracovaností. na to nemají prachy, lidi, ani čas. měl by to být však počátek toho, jak to dělat jinak, a když ta hra bude mít komerční úspěch, dočkáme se dalších pokračování a třeba i dalších zajímavých věcí. já mu to přeju...
    • Mart9
      Vávra po Mafii nemusí nikomu nic dokazovat.
  • Malleth
    Hellboyovo shrnutí Far Cry 3 nemá chybu
  • TheGGG
    Nezájem, nehodlám toho fousáče poslouchat. Ať radši řeší problémy s vývojem svý hry a ne*ere se do ostatních. Tato E3 byla bohatá na nekonečné množství luxusních gamesek, mocinky moc se těším. Vávra ať radši zrobí tu svou hru a Fuka (nebo jak se jmenuje) se vrátí k hodnocení filmů. Dnešní negativní přístupy k psaní článků už nejsou cool.
    • Rofl byla bohata na pokracovani stupidnich serii, od zacatku do konce zas slibovali hovadiny ktere stejne nesplni, neukazali zadnej poradnej gameplay jedina vec ktera je rok od roku lepsi je marketing jinak to de do kytek.
      Ale tu mame presne priklad lidi pro ktere tyhle hloupe hry jsou ... lidi co maj ve slovniku "mocinky" *7*
      • TheGGG
        Hloupý jsi tak možná ty, už tvoje přezdívka to dokazuje. Děláš že jdeš proti proudu a pak hraješ nějaké p2w mainstreamové online omalovánky.
        • Jak rikam tady se muzeme podivat jak ta reklamni kampan je uspesne vymyvani mozku v akci *1*
          • Pokud je co vymývat :)
      • Hih, přesně. Celej tenhle herní business jde do kytek, tak jako filmy a hudba. Samý sr4čky pro děcka co se lajkujou na fb a berou to jako skutečnou pochvalu. Pro lidi, co řešej, aby bylo vše cool, měli víc nablejskaný auto (alespoň to herní, když né skutečný), super šťabajznu, co dává na fb mocinky mocný selfie fotky atd.. :) Samozřejmě se dá najít stále kvalitní tvorba, ale kdo se má prohrabávat tím sh1tem okolo, kterej je pro tyhle GGG děti všude vidět.
        • TheGGG
          Běž si hrát nějaký indie retro šity a nemluv do skutečných her. Filmy, stejně jako hry a hudba jsou kvalitnější než dříve, těžko to ale vysvětlovat nějakému zapšklému důchodci co nedokáže jít s dobou.
          • S dobou jdu až až, proto mám objednanej Rift, u kterýho doufám ve skutečnou herní (a nejen herní) revoluci. Ale to se bude těžko vysvětlovat mladíčkovi, jako jsi ty, pro kterýho znamená "jít s dobou" lajk na fb :)
          • wenceslaus
            Lepší? To bych neřekl. Zvláště ta hudba a film... co vyšlo poslední dobou za takové perly?
            A jaký posun vidíš ve hrách?
    • Fuka je jeden z prvních recenzentů her v ČR a ikdyž se tomu už několik let řádně nevěnuje, tak věřím, že má pořád lepší úsudek, než řada novodobých recenzentů po všech webech.
      • TheGGG
        I když si to mnozí z vás myslí, tak ne, dobrý recenzent není někdo kdo jen kritizuje a uráží. Těší mě, že tyto Vávrovy a Fukovy výkřiky do tmy nemohou nikoho ovlivnit a nemají na vývoj her žádný dopad.
  • N7N7
    Víte, co mi přijde přinejmenším zvláštní? Dan Vávra vám tady hatuje Far Cry 3, které bylo na Games vyhlášeno jako nejlepší akční hra roku 2012... A vy se té hry ani slovíčkem nezastanete, vy mu snad ještě přizvukujete. Jako nic proti, ale to jste z toho Dana všichni tak dosraní? *2* Nebo se mu prostě nesmí v ničem odporovat?
    • TheGGG
      dneska je totiž hrozně itelektuální, udržovat si chladně cool kritický odstup. *11*
    • A v cem bys mu chtel odporovat vzdyt vsechno co rikal byla pravda pribeh ve far cry nedava zadny smysl, stejne tak ve watch dogs a ve vetsine her z ubisofti kopirky.
    • blixa
      FC3 se netýká aktuální E3 a tohle byl podcast o aktualitach z E3. Sorry, ale pokud bychom se na kazdy veci zasekli tak jak ty naznacujes, bylo by to strasne rozvlekly a nikam by to nevedlo.
  • paradni posezeni,hlavne byla sranda.jen tak dal panove

    musim googlovat :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit