Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja som si celú prezentáciu užil. *1* Tá baba, ktorá uvádza je proste úžasná!
  • Asi jsem jedinej kdo se ze všech her z E3 2014 těší nejvíc na Valiant Hearts :)
  • mikezz
    Tak po EA nude (až na Mirrors Edge a tých teasov na Mass Effect) to Ubi zvládol až na pár bláznov tancujúcich v ruke s mobilom a fitnes šialenosť úplne vpohode. K AC nie je čo dodať, len dúfam, že hra bude vpohode hratelná aj čisto v singli. The Division - trailer pekný, ale stále ma nejak nedokázal presvedčiť, ten pocit Shut up and take my money pri hre zatial necítim. FC 4 - Papers Please úvod fajin, simpatický záporák, ktorý ako tradične vo Far Cry rád vysvetluje a definuje veci, ale o hratelnosti nepovedal nič. Rainbow Six- moc coop a mulťák nehrám , no tie "naskriptované" hlasy hráčov tomu dodali zaujímavé napätie, v reále tá komunikácia a organizovanosť funguje asi ináč- ale za one more thing na koniec určite +. Vec z prvej svetovej potešila, len u mna ostala trochu zatienená tou záležtosťou od LIMBO ludí, čo ukázali u Microsofťákov. A k moderátorke (až na pár šialeností) tiež nie je čo dodať *1*
  • Mato1987
    Tak ubisoft doslova sklamal, okrem Far Cry 4 nič poriadneho nepredviedli.
    Zatial z celej E3 ma zaujal len nový Tomb Raider a nový Far Cry, dúfam, že sony ukáže aspoň 3 zaujímavé hry, nech tú konzolu nekupujem zbytočne :)
  • Takže žádný AC Comet...?
  • nekromant33
    Kdyby to neprokládali srač*ama typu Just Dance a ten.. UbiFit, tak by to šlo. Gameplay z FC4 by byl lepší než obligátní úvod s příjezdem do prostředí. Rainbow Six potěšil, sice moc nedává smysl hrát za únosce, ale dobře. Aspoň tu je něco jako starý R6 nebo SWAT, ne jako ta pí*ovina Hardline, kterej u mě zatím kandiduje na největší fail letoška. To co z něj ukázali bylo k smíchu a k pláči, ani jedno v tom dobrým smyslu.
    • Mato1987
      ehm, možno budem za pokrytca, ale hral som teraz tú betu a hrala sa mi lepšie ako to poondiaté a hnev vyvolávajúce bf4, to ale neznamená že to automaticky kupujem, nie som predsa idiot, ale musím uznať, že visceral games, súdiac podľa bety, urobili kus práce s moderskými nástrojmi. Odohral som asi 5 či 6 kôl a ani raz sa mi nestalo že by som skapal za stenou alebo podobne, hardline sa aj hraje v porovnaní s naspeedovaným bf4 podstatne pomalším tempom. No uvidimé čo sa z toho vykľuje, ja to budem určite sledovať a hrať betu koľko sa len bude dať, ale plnú hru určite kupovať nebudem, lebo niečo takéto by malo byť za štvrtinovú cenu, poprípade ako dlc.
      • nekromant33
        Tak to, že je třeba hra odladěná a bez bugů (nebo alespoň s menším počtem) je jedna věc a určitě fajn, ale už jen to, že kvůli jednomu vykradenýmu transportéru zboří půlku města a každejch 5 vteřin tam vyletí do vzduchu auto nebo upadne kus baráku/mostu/zdi... já nevím, jakej smysl to má tvářit se, že jde o nějakou policejní akci.
  • Jan Olejník mě začíná trochu iritovat.

    Jinak chvála za tyhle neortodoxní live vstupy. Když se podívám na afektované, bombastické IGN, tak se mi chce zvracet. Tenhle komorní Games.cz přístup mi sedí. Díky.
  • za pár let tam takhle bude stát dan vávra ale jako král a ne nejakej poskok co ho šef marketingu drzi za koule
  • Ubisoft se snaží dělat umělečtější trailery a geek kritizuje. Hudba The Crew sedla.
  • nekromant33
    Lanaaaaaaa!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit