Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • corfer
    Ve chvíli, kdy Bulíř začal mluvit o SONY stylem, máme jednu silnější konzoli pro hardcore hráče, jednu slabší pro consumery atd., chytl jsem se za hlavu a opět jsem se utvrdil v tom, jak masivní WTF situace s konzolemi nastává. DO PRD*LE, to nechápete, že tohle všechno má už PC a je to ten hlavní důvod, proč je ta platforma zároveň tak oblíbená a zároveň tak nenáviděná?! Vždyť to, co jsem minimálně já na svých konzolích měl nejraději byl ten fakt, že existuje pouze jedna verze s jedním ovladacím prvkem, kdy nemohla nastat situace, že někde nějaký titul běžel lépe a někde hůře. Mám úplně před očima ty flamy, kde se bude řešit, proč někomu běží něco v 60 FPS a jinému ve 30 FPS. Jak chtějí borci optimalizovat multiplayer napříč těmito platformami, které, ať si říká kdo chce, co chce, budou skutečně velmi odlišné... A to je jen třešnička na dortu z h*ven. Ani nechci přemýšlet nad dalšími potenciálními problémy, kterých bude tak moc, že tohle klidně může znamenat konec jedné zcela optimální éry... Co se to proboha děje??? Mám PS4 a PC a ke každé platformě se uchyluji jako k rehabilitaci od problémů, jaké má ta druhá... CO SE TO DĚJE?! KAM BUDU CHODIT TEĎ?! *1* *1* *1*
  • minuly mesiac dostal windows store podporu gsync a freesync a konecne odomkli framrate pre vsetky hry...nie je pravda ze natom nepracuju. neinformovanost..
  • zaty
    Za mě rozhodně no.1 nová Zelda, pak Last Guardian a dál nic. Ne, že by mě to trápilo, hrát je stále co.
    • Femto
      on píše někdo do diskuzí na games.cz, kdo se těší na Last Guardian kromě mé osoby? Safra, to je překvápko, trošku mně to narušuje představu, že tu chodí plebs bez vkusu, kterému se musím neustále vysmívat.
      • Ronox
        Je nás víc, co se těší :) snad těch devět let vývoje za to bude stát.
      • Njn u většiny lidí to těšení za těch 20 let vývoje The Last Guardian už trochu ochablo
  • Vite ze na E3 je taky Nintendo a predstavilo novou zeldu zejo?:) Ja jen ze o tom vsude pisou a tady (jako obvykle) delate ze Nintendo neexistuje.
  • Sorry ale ten typek z Dayz, miluju lidi, co mluvi slovensky a hazi do toho anglicky slovicka. Mluvim anglicky kazdy den, ale tohle zni proste divne :)

    Jinak samozrejme dik za reportaze!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit