Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já sem zvědavý na obě hry, jak Dying Light tak Dead Island 2, opravdu mě zajímá jestli obě studia dokáží udělat hru co je zábavná a dá se hrát. DI 1 i Riptide byly katastrofální z pohledu na herní mechaniky a omezení, úplně jak z knihy "How to not..."
  • Stejne jako Far Cry 2, Operation Flashpoint 2 si ani tuhle dvojku, kterou s puvodni hrou poji jen jmeno, ale ne vyvojove studion NEKOUPIM!
    • Krytone, neposíláme touhle roční dobou tvou hlavu na přeladění?
  • Jack1947
    Abych taky něco napsal tak, příjemnější mi vlastně je Dying light protože to bude o nečem jiném jasný tady to bude pokračování... tentokráte někde zase jinde atp... i kdyby se zbavily všech těch neduhů prvmího a potažmo riptide. ( konzolový inventář špatný pohyb v něm, výdrže zbraní a jejich nevybalancované síly , zbytečně moc op protivníků kteří jen prodlužovali utrpení hráče... jo tak bude tohio víc např i model jízdních vlastností u auta, jejich výdrž a aby tam byl např i tank.)

    Nuže nezbývá než čekat a tiše doufat že to spraví a že to bude zase opět dobrá hra. I když mezi tou konkurencí Dying light asi nemá moc šancí uspět. Uvidíme, uvidíme. (doufám že uvidíme k lepšímu). *4*
  • Už mám těch zombie dost. Každý vám chce namluvit že je to nějaký trend, ale všichni víme že namapovat zombie AI (jdi přímkou ke hráči) je na hranici primitiva.
    např u takové blbiny Dead Nation (jo taky další originální název :D) jsem ty zombíky chápal, ale to co se děje s každou druhou hrou je hnus...

    Navíc Dead Island byl průměrná, nudná a skoro až špatná hra (však zde taky dostala 8/10 což podle zdejší pošahané stupnice odpovídá)
    • Co pak maminka tě dost nedojila ? nebo máš prostě jenom komplexy ?! *2*
    • Ano souhlasím dost bylo mrtvol. Chce to zase střílet/sekat do živejch. To by člověk nevěřil co komiks Walking Dead a TV AMC způsobí co?
    • Inquisitor
      Se zombíkama je vždycky sranda :)
    • Tak když si tu hru hrál, tak jsi si jí jistě legálně koupil ale v tom případě si trouba když si kupuješ takový hry a nebo si jí upirátil a v tom případě by si měl držet klapačku, krok a nekritizovat něco, co sám vytvořit nedokážeš ;)
      • Tilwaen
        Nezlob se, ale to je dost omezený názor. Svým způsobem vlastně říkáš, že nikdo nemá právo žádnou hru kritizovat, protože pokud ji nekoupil, nemá do toho co kafrat (v tomto souhlas), pokud ji naopak koupil, tak je sám blbec právě proto, že ji koupil (wtf?). Tak nám zřejmě nezbývá, než abychom všichni sluníčkově tvrdili, že všechny hry jsou pouze dobré.

        To, že nemá kritizovat něco, co sám nedokáže vytvořit, je snad ještě úsměvnější. Pomineme-li, že je to naprosto zbytečné ad hominem, nemusíš být přeci truhlář, abys poznal nekvalitně udělaný, rozkvedlaný stůl. Nebo kuchař, abys mohl kuchaři vrátit nedovařené jídlo. Nebo herní vývojář, abys poznal (dle Tvého názoru) hru nevalných kvalit.

        Samozřejmě je mnohem snazší jen sedět na prdeli a kritizovat vše, co mi přijde pod nos, než něco svého skutečně vytvořit, nebo se o to alespoň pokusit. Je mnohem snazší také kritizovat vše bez ohledu na to, zda to je kritika opodstatněná či není. Aniž bych měla nějak potřebu obhajovat Führerův názor na hru (je to přeci jen Führer, koneckonců), pochybuji, že by se mu začala líbit, i kdyby sám nějakou jinou, svou vytvořil. Proto není jeho názor o nic méně legitimní než názor člověka z branže - nejedná-li se tedy o pouhý hate, ale skutečně subjektivní kritiku.
        • Jo subjektivní kritika. To je ta věc, kterou se společně se slavným můj názor ohání kdejaká subjektem nasáklá p*ča, která však si však bohužel nepohrává už s faktem zbytečnosti, je to tak? Jo jo, to bude ono...
          • Mato1987
            Priam semenníkytrhajúca reakcia - kakastrofálne aj na východného nemca. Čo sa s tebou stalo, to teda vážne nechápem. Kedysi jeden z tých najlepších podmostových okupantov a teraz nechutná vulgárna troska. Pretlak? Alebo čím si to mám vysvetliť?
            • Mato1987
              poslednú dobu ti nejako nejde karta východonemecký kamaráde. žeby pretlak?
            • Právě se mnou chce navázat kontakt nějaká anonymní přivandrovalecká kossuthská špína.

              A doporučuju NDR, tam jsou na hornouherský teze přímo nejzvědavější.
        • Jawohl!

          Naprosto souhlasím!

          ☻/
          /▌
          / \
          • Mato1987
            páčia sa mi tvoje názory, môžme byť internetoví kamaráti?
      • Takže tobě když něco nezvládneš vytvořit sám (film, seriál, hra, zdravotní péče, náboženství...) tak to nikdy nezkritizuješ i když se ti to nelíbí? To je mi tě fakt líto, to jsi vlastně blbec...

        Jinak hry nepirátím, ale dostal jsem ji.
        • to ma do blbce opravdu daleko. Blbec ses akorat ty, resp. kazdej blbec umi sedet v teplakach na svy uslintany pohovce a kecat do neceho co nekdo vytvoril, aniz by vubec neco vubec umel vytvoril sam.
          • Když někdo nějakou práci vystaví veřejně tak s její kritikou musí počítat. Chápou to všichni kromě fanboyů a tebe.
            Ty tepláky a uslintaná pohovka je dobrej fór od člověka kterej bydlí tady http://pravyprostor.cz/wp-content/uploads/2013/06/cikani-2013_-1-jpg.jpg

            To pak můžeš zdejším recenzentům vyčítat v podstatě jakékoliv hodnocení, protože taky nedokáží vytvořit hru - počkat ty jim to vlastně vyčítat nemůžeš, protože taky nerecenzuješ a podle tvý úchylný logiky jim na i třeba špatnou recenzi nemůžeš říct ani h*vno :D

            Jen do toho!
            • :D Já se tak bavím :D

              "random z prdele" jsem zmiňoval pro tvoji neschopnost tvořit českou větu pomocí českých slov (to mají dnešní děti a lidé s podprůměrnou inteligencí ve zvyku bohužel...) a jak vidím ani tohle jsi nepochopil, dál už opravdu nemá cenu se s takovou parodií na člověka bavit - sbohem lemple...
            • moje nazory jsou naprosto normalni. V jakym vesmiru si vzal ze je to kombinace detinskosti, to by me opravdu zajimalo. Pokud nerozumis vete "random z p*dele", tak to je mi lito. Vysvetlim ti to tedy. Si pouha polozka, ktera v podstate nic neznamena, si v podstate pouhe nic, co nekam anonymne prijde a ze svyho kresilka u pc stolecku kvaka s*acky a v dalsim tabu ma otevrenej svuj failbook s profilkem. A ke zbytku meho prispevku, jelikoz koukam ze si absolutne nepochopil o cem mluvim, reknu to tedy znovu. Samozrejme (jako clovek pouzivajici mozek a ne facebook), si rozmyslim jestli zacnu do neceho nadavat, ze je to s*acka. Jednak proto, ze sam bych to vytvorit nedokazal (coz je pouhej obecnej respekt k tomu ze nekdo neco vytvoril, coz te meli naucit rodice, ale zrejme nekde selhali), a jednak protoze existuje rada faktoru, ktery je potreba zvazit predtim nez o tom reknu ze je to s*cka. Az to dilo je opravdu spatne, je to na hranici hratelnosti a postrada i nejzakladnejsi veci co by tam meli byt, tak o tom reknu, ze je to s*acka. Do te doby nikoliv. Ano, bohuzel kazdy musi pocitat s kritikou bez spetky respektu od nejakejch nicek, co umi akorat sedet a remcat. To je bohuzel jedna z neduh lidske rasy. Uz by nas meli vyhladit, je mi z toho fakt na bliti. Takze prosimte bylo by dobre kdybys mlcel a skocil si na prevychovani, abys nebyl jak kopie kazdyho druhyho mentala na tyhle planete.
            • Protože evidentně neumíš číst, tak to ještě jednou zopakuji (ale už fakt naposledy, stejně neočekávám že to pochopíš), já tu hru nekoupil (takže bohužel nejsem trouba jak se tu vehementně snažíš tvrdit) ani ji neukradl, ale dostal.

              "random z prdele" opět super hláška - fakt se mi líbí lidi, kteří když postrádají normální názor, tak aspoň začnou do českých vět nesmyslně cpát anglická slova. Zkus si to nahlas přečíst ať zjistíš jak hloupě to zní.

              Ale docela mě baví číst tvoje prapodivné názory. Je to taková kompilace dětinskosti a ********.
            • Recenzent je neco uplne jineho. Ty ses nejakej random z p*dele, co pravdepodobne tu hru ukrad a jeste ma kecy, ktery by vubec nemely vylezt na svetlo v takovem pripade. Ale lezou, protoze debilita. To se seriozni kritikou nema nic spolecneho. Moje prace neni kritizovat a sam naprogramovat nedokazu ani menu, tudiz si hodne rozmyslim jestli neco budu nazyvat sr*ckou. Samozrejme se par veci objevi, to je ovsem ale naprostej odpad, kterej ma tak 10-20 procent. Co se tyce onoho obrazku, docela pekne misto. Skoda ze tardi jako ty co maj plnou h*bu kecu a stoji za 5 metru opodal za stolem, to takhle znicili.
      • Jack1947
        Navíc taky neplácat blbosti, mně to přišlo nudné až tak po 50hodinách kdy to bylo sterotypní a otravné (dojde tam, zemři několikrát dokud se nedostaneš až k dalšímu checkpointu... ) a v části s vězením pff to bylo nejnezáživnější vůbec.
  • Daylight, Deadlight a Dying Light.. to je na facku :)
    • Tilwaen
      Zní to jako nějaká trilogie od stejného studia :-)
  • Hele, sice Dead island nebylo kdovíco, ale v poslední době lezou větší hovadiny do oběhu. Navíc v poslední době zombii style je dost nacpán a další kus bude braný jen jako poleno na haldě.
  • Mato1987
    Hmm, trailer bol parádny tak ako trailer u prvého dielu a všetci vieme ako tá hra nakoniec dopadla, ja budem radšej vo vyjadreniach ohľadom tejto hry tentokrát opatrnejší.
  • Mna zaujima iba jedno, vydrzia zbrane viac ako par minut?
    • Chápu tě, ale je vidět že si to nijak dlouho nehrál. Časem totiž ty zbraně vydrží dost dlouho. Nejen že na to pak máž perky, ale zároveň je i vylepšíš a o jejich stav už se nemusíš starat.
      • Jack1947
        Pistole a zbraně obecně ty palné aby měli nějakej užitek a né aby sekera byla silnější než brokovnice atp>
  • Wait, wake up in the morning to the clear blue sky
  • "Lepící páska jednou zachrání celý svět"

    Dobrý... *1*
    • Lepící páska je pro amatéry. Skutečný machr si vystačí jen s kancelářskou sponkou. *5*
      • MacGyvere jsi to ty?
    • Inquisitor
      Není moc rozbitých věcí, je jenom málo lepící pásky :D
    • milos.bohonek
      Rozumíme si. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit