Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Minulý víkend jsem ji dohrál. Utracených deset dolarů nebo kolik to bylo jsem vůbec nelitoval (GOG). Krásné vzpomínky, kdy hra zdatně proháněla mé někdejší AMD K-5 s 512 MB RAM :-) Hra i po těch letech vypadá hodně dobře. A jako odreagování funguje pořád velmi dobře.
  • je super ze velke korporacie lakaju ludi na hry, ktore su stare, na beznych masinach bez doprovodneho programu nehratelne. A najlepsie je ze sa vzdy najde dost ..... ludi co na to skocia. Nehvoriac o tom ze tie hry sa daju stiahnut na roznych weboch uplne zadarmo.
    • hry na GOG jsou velmi dobře odladěné i pro nové OS. Z cca deseti, které vlastním, jsem měl problém s jedinou. Nemám čas se hrabat po fórech, stahovat různé emulátory - chci zahrát staré pecky mého mládí. Za to rád zaplatím.
    • Na nekterych webech se daji stahnout zadarmo i novy hry, ktery se jeste neprodavaji *1*
      • jinými slovy, lidstvo má nyní v rukou technologii, která umožnuje, aby se každý člověk na téhle planetě ve vteřině dostal k jakékoliv informaci, písničce, knížce, obrazu, filmu nebo hře co kdy vyšla a kulturně se tak obohatil, zlé korporace si chtějí namastit kapsu a tak tomu obohacení ze všech sil brání a piráti ukazují korporacím vztyčený prostředníček se slovy "no a co?".. žijeme v zajímavé době
        • Já bych chtěl chodit do kina zadarmo a kulturně se obohacovat... a zlé korporace, chtějíce si namastit svou kapsu, mi v tom brání.

          Fňuk.
        • Problém je , že Internet se mezi široké masy začal šířit teprve po převzetí odpovědnosti za doménu .com ministerstvem obchodu USA :(
  • Odulin
    Vcera jsem po Crusaderovi sahnul. Jako ze se zase na chvili vratim v case, nez se mi ohreje jidlo ...a hle 2 hodky v coudu.:) Bavilo mě to snad stejne jako tenkrát.
  • palver
    Já všeobecný odpor k Originu, Rockstar Social Clubu, Battle.netu a zejména Uplay naprosto CHÁPU. Steam byl první a je největší, jsou na něm hry různých vydavatelů. GOG vás nenutí pořád mít něco zapnutého - prostě si to stáhnete na disk.

    Na druhou stranu UPlay, nebo Rockstar Social Club spouštět navíc ke Steamu je jednak otrava, druhak to často komplikuje spouštění i hraní her (narozdíl od Steamu, o kterém ve hře vůbec nevíte). A v neposlední řadě jejich "protipirátská" funkce bývá mizerně implementovaná. Napříkad L.A.Noire, který vlastním přes Steam a RSC vůbec nemůžu updatovat a spustit a musím hrát pirátskou verzi.

    Takže abych se kvůli Crusaderovi (který byl ve své době totální pecka) registroval k Originu - to si raději nechám zajít chuť.
    • Ohladom toho L.A. noire, na Steame teraz vidim pravidelne kamarata co to hrava. Pred par mesiacmi to hral niekto iny, tak to mas nejaky tvoj lokalny problem? Vecer to skusim nahodit.
      • palver
        Asi dost záleží na konfiguraci... po zakoupení jsem to dohrál bez problémů, ale podruhé už se mi to správně nainstalovat nepodařilo. Stejných problémů jsou plná Rockstáří fóra - nesnáší se to s některýma antivirama, některýma firewallama, některýma systémovýma updatama... prostě šlendrián. Pirátský exe šlape na první dobrou... *7*
  • Nechápu ten všeobecný odpor vůči Originu a Uplay. Jsou to úplně obyčejné aplikace, nemusí se spouštět po startu, nepřidávají do systému žádné nové procesy (narozdíl od Steamu), navíc udržují všechno aktualizované (stejně jako Steam). Může mi někdo vysvětlit, co je na těchto aplikacích tak špatného? Nebo se jedná o výkřiky hlupáků, kteří ani neví o čem mluví a všechno nové a moderní je automaticky špatné (viz např. Windows 8)?
    • Jestli vám ti klienti až tak vadí, hry těchto vydavatelů máte výsostné právo ignorovat. Třeba i potichu, je to víc kůl.
      • Sak mi je vysostne ignorujem na tpb, kde mame kralovsky support zcela gratis. Jo a zac ze bych mel vlastne posilat $$$ vydavateli? Zato, ze musim instalovat crack, abych hru moh vubec spustit? Zato, ze zcela single hru nemuzu hrat offline?
    • ucho
      Když s tím vylezli mezi lidi, Steamu to nesahalo ani po kotníky. Hrozní klienti. Origin už teď vypadá celkem snesitelně, Uplay jsem už přes rok neviděl, tak nevím.
      Většina lidí bude zřejmě vykřikovat kvůli tříštění herní sbírky. Vezmi si, že máš spoustu her na Steamu, pak třeba ještě spoustu her na GOGu, a teď musíš ještě kvůli hrstce her, které pomalu spočítáš na prstech jedné ruky, řešit Origin a Uplay...
      • Uplay som nevidel vyse roka a vypada stale rovnako. Teda vlastne nie, ked dohram Far Cry 3 tak na mna teraz hadze nejake otravne okno ohladom uploadu videi na Youtube.
    • Coffin.Corner
      No třeba mě ten zasraný Uplay zašantročil sejvy do Settlers 7 a korporaci EA nemám rád. *4*
      • Mne Uplay rozmrd*l savy na SC Conviction, proste im padly servery a neulozil mi to ani offline. Uz sa "tesim" ked bude VSETKO iba online. Ak to funguje, tak je to super, ale bohuzial tvorcovia tychto sluzieb nemozu 100% zarucit ze trebars nevypadnu internety a potom je prieser na svete.
    • a) Je to pokus EA se rovnat Steamu. Dokud byly jejich hry na steamu, tak to bylo všechno v pohodě, ale instalovat si novou aplikaci, která je úplně zbytečná, jenom proto abych si mohl zahrát BF/fifu je podle mě p*čovina dělostřeleckého kalibru.
      Je to otravné, protože mám Steam, pracuje se mi s ním dobře a často ho mám zaplý i na pozadí. No a naráz musím zapínat jednu aplikaci navíc když si chcu zahrát fifu. Což to prodluźuje o dobrých 30 vteřin, což není zrovna málo *9*

      b) Windows 8 je dobrý pro počítače s dotykovou obrazovkou. Dotykovou obrazovku nemám a jak jsem musel pracovat s W8, tak se mi za týden zvýšil životní průměr krevního tlaku asi o 15%. Windows 8.1 je už podstatně lepší, ale furt je to zabugované.
      • Ach ty dnesni deti, nic jim neni dost dobre. Cekat 30 vterin nez se spusti hra, strasne ... Ja v detstvi hraval na ZX Spectrum, kde trvalo nahrani hry treba i 5 minut *7*
        • Tak děkuji za lekci z historie kmete. Nejde o to, že by to bylo nějak strašné, ale když už máš odpovídající PC, tak by to chtělo o odpovídající loading time. Za svého mládí jsem si taky počkal hodně u nahrávání, ale jde prostě o to, že je to znepříjemnění, a vůbec není nutné.
          Přijde mi to jako kdyby tě zastavil policajt u přechodu do práce, žádné vehikly na kilometr, ale prostě si musíš počkat 30 vteřin. Ano, dá se to přežít, ale proč?
      • Tak tvoje problémy bych chtěl mít. A není ti otravné že si musíš zapínat Steam aby sis zahrál hry z něj? To že byl Steam první neznamená, že si všichni sednou na zadek a že budou všichni do konce věků využívat jenom jeho služeb. Takhle to vážně nefunguje.
        Windows 8 není problém užívat. Stačí se jaksi naučit nové zkratky a pokud tě opravdu sejří chybějící start, tak je tu dlouhou dobu Classic Shell.
        • Steam mi samozřejmě vadí občas, ale načítává se podstatně rychlejc než Origin, aspoň mě.

          Start mi nechybí, mám 8.1. Ale jak říkám, bugy jsou a budou.
        • ale ano, přesně to to znamená Slayere, tím že byl Steam první, má nejvíc uživatelů (což je dost důležité vzhledem k tomu že zprostředkovává multiplayer) a nejlepší a nejvíc vyladěné služby, největší nabídku her atd, což je přesně ten důvod, proč si z něj lidé sednou na zadek.. a za charakteru té služby zkrátka vyplívá, že podobný systém chce mít člověk nahraný jeden max dva, ne deset nebo dvacet, takže první kdo s tím přijde je winner *1*
  • Smeju se chudákum, kteri se kvuli hre zadarmo upisou EA.
    • A představ si, že nekteří to dělají rádi, a ještě za to platí!

      To je skandál!
      Jak si můžou dovolit platit za něco, co se jim líbí na platformě, se kterou nemají žádný problém! To je neslýchané!
  • Jack1947
    Nostalgikům připomene zašlé hry, nám mladším zase ukáže jaké hry jsme nemuseli už hrát.

    EA bravo? pokud vím na starší kousky je uživatelsky přívětivější GOG a na Steamu ani moc to nebývá zvykem dávat retra ( i když tedkanc SW taky brý/vyjímka z pravidla).
    • Kód je nečitelný, ukaž jiný.
  • nechápu k čemu jsou tyhle stary hry dobry. dneska se na to uz neda koukat.
    • Pozor.

      Jeden z těch, co radši budou mít nulovou hratelnost, když hra bude mít fotorealistickou grafiku.
      • Ale vsadil bych se, že hraje CoD a slintá nad grafikou *1*
        • Ono, grafika důležitá být může, ale to jsou spíše extrémy. Jeden takový případ mne napadá v leteckých simulátorech, kde v Il-2 1946 jsou nepřátelské kontakty často zkrátka černé tečky na obzoru. V novějším Cliffs of Dover (který se až divím, že jsem vůbec spustil v době vydání... ono se to přeci jen starému Šturmovikovi nevyrovnalo, jak kvantitou strojů, tak kvalitou hry, která byla sotva hratelná) však kontakty byly vyvedeny reálněji, a najednou nebylo tak jednoduché někoho zmerčit, zkrátka a dobře protože hra najednou vypadala více fotorealisticky.

          Stále čekám na hru, která přinese jak senzační (tedy velmi realistickou) grafiku, tak perfektní hratelnost. ArmA 3 přišla blízko, bohužel však byla postavena na platformě Virtual Reality, a kvůli tomu nakonec na naprostý vrchol nedosáhla.
          Nové Dragon Age: Inquisition zatím podle všech informací vypadá, že by mohlo být druhou hrou, která má šanci dosáhnout na příčku, kde je jak grafika tak hratelnost na perfektní úrovni. Za nějaké tři týdny již bude výsledek znám, do té doby bohužel zbývá pouze naděje.

          Do té doby než nějaká hra zvládne oboje, si raději zahraju pořádnou hru v horší grafice, než něco, co je v podstatě technologickým demem grafiky.
    • Pokud jsi to hrál a máš na to pěkné vzpomínky, tak si to rád zahraješ znova. Zrovna tuhle hru jsem ale nikdy nehrál, takže ji asi ani nikdy hrát nebudu. *4*
  • del0
    Tohle je haluz. Včera v noci sem si řikal, že bych si ho zase zahrál (díky nedávnýmu gamesplayi tady), tak začnu googlit a čumim, že asi před 4 hodinama to EA dalo free. *1* Každopádně sem stáhl iso z nějaký old games stránky (mám origo, ale nechce se mi to grabovat a vůbec, to CD už je archivní kousek nepatřící do mechaniky *5*), protože Origin si do kompu fakt cpát nebudu.
    • proč ne, ja mam uplay, origin i steam a všecko v pohode. vzdyt se to vzajemne nijak nebije
      • del0
        Mno, spíš proč jo. *15*
        • Nechápu tu averzi vůči jakékoliv jiné digitální distribuci než je Steam a GOG. Steam špehuje taky a poslední dobou mám problém se zalogovat, s Originem mám problémy jenom v tom, že zapomíná už.jméno a heslo a musím to pořát vyplňovat, s Uplay jsem zatím problémy neměl.
        • Třeba aby jsi si mohl stahovat pravidelně hry zdarma od EA?
  • Ta hra ma vic jak 600 mb cože?
    • del0
      Hra má asi 100, zbytek jsou filmy a hudba.
      • No jo tenkrát se skutečná komprese moc nenosila max interpolované videa a šílené kodeky ;)
        • Když on na to nebyl výpočetní výkon. :) Ono i MP3 s vyšším vzorkováním (44kHz) nejela každýmu. :)
          • Mi to říkej . i486 DX4 na 100Mhz a jedna MP3 totálně zabila jakýkoli výkon . Ani myší se už raděj nehýbalo aby to hrálo :D
    • sleepless
      SVGA grafika holt není zadarmo :)
      • Kolik že mělo Syndicate ? ;)
      • del0
        Jo jo, v tý době to mělo nehorázný nároky, nejen na disk, ale i na paměť a procesor. 600MB na disku si mohl málokdo dovolit. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit