Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslím že asi nejlepší by bylo pokračování airbornu se zlepšenou hratelností a inteligencí spojenců (nepřátelé byli celkem v pohodě).Ta parádní volnost a možnost přistát kdekoliv na mapě a ještě před misí si zvolit výbavu, to mnoho her nemá.A do toho ještě možnost řídit vozidla by to dotáhla k dokonalosti.
  • Musim souhlasit s názorama, že by se Medal měl opět vrátit do druhé světové a ne v poslední době zpopularizovaný konflikty slabě nedávných nebo současných a dokonce budoucí. Tyto konflikty nejsou lidem moc blízký a někdy si i člověk pak řiká, na jaký je vlastně straně, jestli je ten dobrej nebo špatnej. S dnešníma grafickýma možnostma se neskutečně těším ze skutečného zážitku v době minulých :)
  • takový opravdu kvalitně udělaný vietnam by taky nemusel být špatný, ale chápu že tenhle konflikt moc lidí nezajímá, takže jsem spíše pro 2sv.
  • dilinja
    taky je se treba podivat kdo ten Allied Assualt delal *5*
  • Náhodou, MOH : Airborne byl jeden z nejlepších dílů.
    • ZvacA
      Až teda na ten pseudo obraz výsadkových jednotek a jakože " historických" misí, nepochopitelnýho upgradu zbraní, divnýho konceptu obecně, umělé inteligence rovno ho*nu a tím se odvíjejících střetů a tak podobně. Prostě taková šaškárna, která má celou tématiku WW2 na okrasu. Jako pokus dobrý, ale nejlepší díl? Ani omylem.
  • takhle to dopada kdyz vyvojari nenaslouchaji hracum
  • hitokage
    Mně se nejvíc líbily první dva díly - Medal of Honor (1999) s příběhem od Spielberga a Medal of Honor: Underground (2000) s francouzkou Manon v hlavní roli.
  • A víte z čeho bych slintal? Co takhle remake Alied Assault na Frostbite 2? Žádná hezká FPS z 2. světový tu dlouho nebyla a myslim, že tohle téma se vrátí. Mně osobně by to nevadilo, už mám po krk moderního válčení. V tom pro mne prostě na celý čáře vyhrál BF3 a COD4... poslední MoH byly krutým zklamáním... o to větší, když jsem na MoH:AA vyrostl :)
    • Také bych to tak udělal. Jasně, klasiku nelze přebít ničím, ale pro takový úspěšný návrat na cestu, z níž EA sešlo díky poslednímu dílu, by to jistě bylo velmi pozitivní. Navíc, z druhé světové tu již delší dobu něco nebylo :P. Zajímavé, jak všichni nadávali na to, že furt vychází hry z období WW2 a chtějí něco nového. Tak přišla moderní doba a hurá, hurá, slavilo se. No a teď by zase obecenstvo rádo chtělo druhou světovou :D. Já nejsem vůbec proti, naopak. Moderních stříleček je dnes již vcelku dost a spíše se to jen opakuje, inovací je velmi poskrovnu a tituly se vydávají za plné ceny a tváří se, že jde o něco nového, viz. třeba COD :D. I tak jej hraji rád, ačkoliv je to vlastně furt to samé, ale je vidět, že ždímačky peněz mají něco do sebe - furt se po nich všichni sápou jak slepice po flusu :D.
      Upřímně bych udělal opravdu kvalitní reboot (restart) MOH, třeba na Frostbite 2 enginu, ale dal bych si na tom fakt záležet a jen tak bych to nevydával, ale sečkal bych na vhodnou dobu a pak BUM ho ;). Samozřejmostí by bylo vytvořit kampaň o délce alespoň 10-12 hodin i více, aby se navrátil ten pocit ze staré dobré klasiky. Jasně, herní délky jsou velmi sporné, jelikož někdo hraje střílečky na veterána, někdo zase na zelenáče a tak podobně :).
      Druhou světovou si sice ZATÍM nedokážu představit na Frostbitu, leč co není, může být ;). A pokud by se jo hoši ze studia snažili, mohlo by to dopadnout sakra dobře :). Jen mít námět, kvalitní tým, dávku trpělivosti (nikam nespěchat) a opravdu si s tím vyhrát :).
      Jinak, i já jsem vlastně vyrůstal na MoH: AA :).
  • Neni tomu tak. Medal of Honor (2010) sesbiral spoustu pozitivni kritiky a mel sakra dobre ohlasy. Jen ten posledni byla strasna blbost.
  • B.o.b
    sakra

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit